IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
16.4.15 10:52

@Johanna7
Dobrá tedy, nechám si poradit od zkušenější :D
Jinak s tou nemocenskou, můj šéf už ví o tom, že řešíme miminko přes CAR, je to můj šéf a zároveň kámoš, tak jsem to před ním nechtěla tajit. Navíc jsem mu nosila propustky když jsem jezdila na UZ kontroly, takže by mu to dřív nebo později došlo. Takto jsem uznala za vhodné mu to říct, měla jsem z té jeho reakce hrozný strach, ale vzal to skvěle a popřál nám hodně štěstí. Sami vyráběli dcerušku skoro 3/4 roku, sice přirozeně, ale taky ví jaké to je, když to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.4.15 10:55

@Johana..22 Tak my bychom chtěli mimčo co nejmenší, tak doufám, že je zatím na houbách, protože rok trvá než vůbec rozhodnou, jestli jsme vhodní adepti a pak většinou min. další rok, než zavolají, že bychom se nějakému prckovi líbili. Ale jinak se taky snažím koukat hlavně na ty výhody, porod a zvracení ráda přenechám jiným :lol: nebo mě to potká, sotva budeme mít adopčátko doma :mrgreen:
@Lulu85 No paní ze sociálky byla fakt milá, tak snad jsme působili patřičně rodičovským dojmem :mrgreen:
@lenia82 Děkuji ;) myslím, že do třicítky bychom to měli zvládnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
16.4.15 11:25

@lenia82 :mrgreen: :lol: :mrgreen: tak teď jsi mě vážně pobavila :mrgreen: já preventivně před OPU skoro nejedla, abych nemusela, ale taky jsem měla strach abych si třeba nepr…, byla jsem vždycky tak nafouklá :roll:
je dobře, že to šéf ví, navíc když je kámoš, a navíc chlap, ten se v tom vrtat nebude
:twisted: nejhorší jsou takový ty významný pohledy, kdy ani nevíš co na to říct, nebo otázky typu :„..tak jak…?“ a ptá se tě na to někdo, kdo vůbec nemá potuchy jaký to je.
Možná by jsi mohla v pondělí zkusit test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
16.4.15 11:32

@Petulda269 :hug: obdivuju vás :hug: je prima, že jste se takhle rozhodli :kytka:
je pravda, že v tomhle procesu je to čekání asi delší, tím myslím administrativu, posouzení, a další, přeju pevný nervy, a at to je hodně brzy :potlesk:
Taky znám pár rodičů, kteří adoptovali, a do 2 let měli ještě svoje přirozeně :srdce:
Hlavně ať ty báby ze sociálky trochu zrychlí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.4.15 11:46

@Johanna7
Když já jsem hrozný posera a při představě, dělat si test sama, je mi už teď ouvej. Několikrát jsem měla sněhobílo když jsme to zkoušeli přirozeně, tak se teď budu snad ještě více strachovat, když vím, že do mě ten nový život vložili a na testu bude zase třeba jen 1 čárka! :twisted:
A není to po 7dnech moc brzy testovat? Podle propočtů bych MS měla dostat příští týden někdy v polovině, tak jsem si říkala, že počkám a test si třeba udělám až o víkendu :think:
Jsou to nervy jak před maturitou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
16.4.15 12:28

@lenia82 jestli jsem dobře počítala: měla jsi 5ti denní, dnes jsi 5tý den, v pondělí to bude 9 tý den, tak to bude vlastně 14ti denní embrijko, a to by už mělo být něco vidět. „mělo“ neznamená že musí! Ale jestli vydržíš, tak netestuj, prostě věř že to tam je, a pak už ti to potvrdí jen z krve :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.4.15 12:33

@Johanna7
Jsi zlato :hug: :kytka:
Zkusím se příští týden odhodlat a testovat, zase je fakt, že pokud vyjde test, tak pojedu na CAR i klidnější, kde mi to jen potvrdí :oops:
Ono i můj chlap už zjišťoval, jestli mám doma test, takže i když nebudu chtít testovat, tak on mě k tomu dokope sám :* :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
16.4.15 12:44

@lenia82 no vidíš, tak načůrej do skleničky, a at si to otestuje sám :mrgreen:, hlavně z jednoho testu (pokud by byl bílý) nedělejte hned závěry, muže být špatný, nebo málo citlivý. Každopádně jestli se na to necítíš, netestuj, přes víkend se zabavíte, a pak už to vydržíš.
Jestli máš utrogestan, tak ten MS dokáže pozdržet, takže na propočty nespoléhej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.4.15 12:49

@Johanna7
Jojo mám Utrogestan, vaginální, to je teprve chuťovka :zed:
Nikdy jsem nemusela nosit intimku a teď bez ní nedám ani ránu :lol:
Za chvíli jedeme vybírat snubní prsteny jupííí :potlesk: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
16.4.15 14:08

@Johanna7 oni to jsou hormonální slzy, takže z ničeho nic…to bude v pohodě, tím hůř jsem myslela zase jinou hladinu hormonů :D
@Petulda269 určitě jste zapůsobili, hlavně pokud jsi s lítala a uklízela co se dalo, tak to bude v pohodě, jen to čekání bude dlouhé, ale kdo ví, třeba zaměření na něco jiného Vás dovede k tomu o co jste se do teď snažili :) @lenia82 pokud se ti nechce testovat, tak to zatím nehroť, po víkendu tě to chytne a určitě otestuješ :) Jé, ty se máš, taky bych šla vybírat snubí prstýnky :lol: už máš vybrané šaty, dort, kytky a barvu do které budeš směřovat výzdobu a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.4.15 14:35

@Lulu85
Teď machruju, že to vydržím netestovat ale vím, že to tak stejně nebude a příští týden budu jak na trní :) Na svatbu mám vybraný šaty, dorty nám bude péct kámoška, kytky zatím nemám, ale chtěla bych tulipány, což bude v srpnu asi problém (si neumím vybrat něco míň komplikovaného) :mrgreen: A samotnou svatbu máme do barvy „lila“ :dance: Zrovna teď se jdu dát trochu dokupy, po obědě jsem si schrupla a jsem nějaká otlačená :) Jedeme zrovna objednat prstýnky a podívat se na místo, kde budeme mít hostinu a večerní párty :dance: :pankac: Tak se na chvíli loučím a zase si napíšeme :hug: Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.4.15 21:09

@Lulu85
Ano ano jdu ve stredu jupiii :pankac: siilene se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
17.4.15 12:11

@Johana..22 Tak to ti moc přeji, já dopadám podobně jako ty, počet folíků se blíží ke 20, takže musím ještě v pondělí na kontrolní UZ a ve středu na OPU, ale s tím, že mi doktorka řekla, že budu přestimulovaná a emryjka se všechny zamrazí a vloží až další cyklus. Jsem z toho smutná, myslela jsem si, že vše půjde dobře a teď tohle, ale zase vím, že musím být v pořádku já, aby se mohl prcek pořádně zavrtat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
17.4.15 14:26

@Johana..22 Jak to posuzuje pojišťovna, když u IVF nedošlo k ET, ale až další cyklus bylo KET? Jde mi o to, že pokud bych nešla na ET, kde mám domluvené 1 embyjko, tak mě napadlo, že v příští cyklu u KET bych zkusila si dát rovnou dvě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
17.4.15 19:09

@Lulu85
Tam se nic nemeni, proste zaplatis zamrazeni, coz bys stejne platila a pak, (ja aspon) zaplatim 500 za luzko a 500 za katetr.
Tot vse…
Hele nebud smutna. Me bylo po tom OPU fakt celkem zle a ET bych nezvladla. Ted se citim jako stika ve vode :D a miminek muze prijit. Utece to neboj. Po opu prijde ms mnohem driv, takze za 3 tydny ho mas v sobe.
Dvacet vajicek je dost, ale lepsi vic nez nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital