Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Johana..22 prosím tě, jak ti bylo s hyperstimulacnim? Podbřišek mě už moc nebolí, ale tlačí mě žaludek a pod žebrama, občas mám pocit na zvracení, ale v vleže mi je fajn, proč jsi jela do nemocnice?
@Persinka jestli to bylo předtím na mě, tak je to jasný, budu držet vše co můžu ![]()
@Lulu85
Jo mela jsem to stejne. Po nemocnici jeste asi tyden tlaceni kolem zaludku, jak kameny v brise a tom se mi i hur dychalo.
Ja sla do nemocnice druhy den po opu, bylo me hrozne zle po tele, dehydrovana, jedno s druhym, ale vodu v brise jsem temer nemela.
Asi budes brzo dobra, neboj. Me to teda preslo hned sMS, sla jsem i kvuli tomuhle na Ket dalsi mesic.
@Johana..22 aha, tak to jsi měla určitě horší, mě už tlačí jen kolem žaludku, přesně jak říkáš, jako kamení, vodu mi tam v pátek našli, ale na hospitalizaci to asi nebylo…naštěstí. Jsem zvědavá jaká bude ms po těch hormonech, ale docela se těším, že se zase vrátím do normálu. Jak se cítíš?
@Lulu85 jojo neboj, po Opu prijde ms velmi rychle (8-11dni) a vse te prejde. Takze to i utece. Ja mela i dost zvetsene vajecniky. Hold mi vzali 24vajicek! Mazec.
Ale brzo mi bylo zas hej. A jsem rada ze se vse odlozilo. Ted jsem byla na KET dobre pripravna, plus mi dali utrogestaa tim mi (myslim) nastimulovali sliznici. Aby byla vysoka. Po OPu jsem mela jen 4,5.
Nu a ted mi je jaks taks
jsem hodne ospala ale jinak stastnaaa
vsimla jsem si, ze mam telesnou teplotu uz nekolik dni 37C coz by mohlo znacit tehu a tedy ze se mrnousovy u me libi ![]()
@Persinka
Jak ti je? Ja jsem jako spací zombie ![]()
A teplota stale drzi na 37,0 ale vycetla jsem ze to priznak tehu, tak asi huraa ![]()
@Johana..22 jo jo, mám na 10 dní Crinone, to samé co Utrogestan, takže pak to hned dostanu. Je super, že se cítíš moc dobře, je to dobré znamení
moc ti to přeju… a tu teplota je tělesná nebo bazalni? Já vím, že když jsem po ovulaci brala Utrogestan, tak mě upozorňovali, že zvyšuje bazalni teplotu.
@Johana..22 nic moc, pálí mě žáha a občas mě píchne v podbřišku. No už aby jsme testily
viď?
@Persinka
Ale me v centru rekli at vubec netestuju
at vydrzim k nim. Jdu tam 6.5. Kdy budes testovat ty?
Ja stejne, pokud hcg stoupa, poznam presne na bolesti prsou. Znam to z minulych zamklych tehu. Boli fest. Zatim nic, jen mozna plnejsi.
Ale treba testnu no ![]()
@Johana..22 to já si test udělám, přece se nebudu nervovat tak dlouho
taky jdu 6.5. a mě se teda vždy zeptá před krvý jestli jsem si dělala test.
Jsi dobrá jestli to vydržíš.
@Persinka
Ahojaaa
no a kdy test udelas? Ja bych podle menstr. kalendare mela MS „nedostat“ ted ve stredu myslim.
Dnes jsme byli na vylete v Brne
pres obed celkem unava, ale pak to slo lepe.
A ted jsem si dala trosku vina
snad nejsem moc pankac ![]()
Je mi fajn. Tesim se na mimi..:)