Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Persinka Teď jsem 4. den po ET (ale přijde mi to jak věčnost
), tak v pondělí 18.5. mám volat výsledek TT a objednají si mně na krev.
@Johana..22 Díky. Jj, vzpomněla jsem si na tebe, tak si taky vínečko dopřávám ![]()
Pěkný den holky,
včera jsem měla odběr vajíček a snad brzo budou vkládat oplodněné, tak snad to klapne. Jste po vložení doma nebo chodíte do práce? děkuju za rady
@kettyyy Ahoj ja byla asi 3dny doma, pak uz do pracd. Ale v klidku a polehounku.
Me to pomohlo na to nemyslet.
Drzim palce ![]()
@cornaline To vino mi bylo taky doporucene jednou tehuli z Ivf, tak super. Odpocivej a tes se na test. Mas rech nejhirsi je cekani na prvni test. Ja jsem ted uz temer klidna.
@Persinka v
Ahoj jak se dari? Jak se citis?
Ja jsem porad unavena… Jinak vse ok. Delas jeste testy?
Já už chci taky mít po KETu a přidat se k vám těhulkam
už mi to přijde dlouhé, blbý OHSS, ještě mě čeká 14 dní čekání ![]()
@kettyyy Ahojky, já jsem byla pokaždý doma. záleží asi na tom co děláš za práci. Ale měla bys být v klidu bez stresů a bez fyzické námahy.
@cornaline jjo neskutečně se ten čas táhne když nepotřebuješ, já jdu až 20. na UZ a zdá se mi to též nekonečné ![]()
@Johana..22 A ty? já ne
ale taky nad tím přemýšlím. nic mi není. Jsem z toho nervozní.
@Persinka Ja prave uz netestuju. Verim v uspesne tehotentvi. Uz se moc tesim na ultrazvuk se srdickem.
Test ani nemam, asi neni treba ne? Uz jsme tehule.
Odpoledne chodim spat a bricho me obcas boli jako pri ms.
@kettyyy Ahoj, já byla taky 3 dny doma, teď už chodím do práce, ale mám tu pohodičku ![]()
@Persinka Já věřím, že až se přehoupne zítřek, tak už mi to do testu ufrnkne, tobě do UTZ určitě taky ![]()
Holky, pícháte Agolutin? Já mám na něj od včerejška blbou reakci, svědí to jak blázen a mám kolem vpichů boule ![]()
@Johana..22 To červené víno jsi pila už před KET nebo až po vložení?