IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
26.5.15 10:01

Ach jot. Tak jsem vcera 8.DC byla na kontrole a mam male foliky, max 12mm. Musim pichat dal a ve ctvrtek jsu zase na kontrolu. Snad uz budou dost velky, aby mohli udelat punkci. Chci to uz mit za sebou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
26.5.15 10:03

poradite

Ahoj holky, jsem tu dnes Nová a moc se mi tu líbí☺, mám spoustu otázek a doufám, že se ke mě přidáte. Začala jsem užívat clostik, 5-9 den a 14 den UTZ, ale wfolikulky nikde, beru vitamíny, jím zdravě a stejně nic. Ale taky si říkám jestli to nebude třeba tim, že mám prodlouženy cyklus 35dni misto ukázkových 28 dni, že by se třeba ovulace mohla dostavit později, víte jak to myslím, máte někdo zkušenost. Doktor si mě ale už na UTZ nepozval, ale napsal mi doporučení do Iscaru, jdeme tam 4.6.2015 k mudr. Musilove. Jsem s toho na nervy, nespím a pořád tu něco hledám. poradíte a podělte se se zkušenostmi. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.5.15 10:05

@blowball já si celkem píchala 14 dní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.5.15 10:14

@chnapiček já jsem taky na tom byla stejně, k vytvoření folikul dopomohly až hormony co jsem si píchala. Zjistili že mám nefunkční vaječníky díky nedostatku hormonu v těle. Nebo co. :-) no a dnes mám 6ti letou cácoru a na cestě miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
26.5.15 10:23

Tak to je hezký, taky bych si moc přála klidně i dvojčátka. Jen nevím ted ten menstruačni cyklus jestli 28 nebo 35 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.5.15 10:39

Holky, sice chodím do diskuze IVF 2014, ale tam jsou už skoro všechny těhu, resp. polovina už málem porodila, takže už řeší jiné starosti :)

Ale zajímalo by mě, zda jste některá měla rozhozený druhý cyklus po IVF. Už týden čekámna menzes a furt nic. Těhu spíš nebudu, ale tak přemýšlám co ještě čekat…

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
26.5.15 11:36

@monika m. Ahojky, po prvním IVF jsem měla cyklus o týden kratší, po druhém o týden později ovu i delší cyklus… Je to různé a čekat asi můžeme úplně vše. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.5.15 11:48

:srdce: dekuji, ja mela vcera něco jako krece v podbřišku, proto jsem byla hodne nervozni, tak od te doby ležím a přešlo to tak zase doufám:-)
A děkuji za podporu a všem vám držím palce, ať to výjde :andel: :kytka: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.5.15 12:09

@aliko tak to budu mít asi stejně. kolik máš normálně cyklus a u toho druhého ivf to bylo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
26.5.15 13:03

@Vena123 Mam zamrazene dve embrijka.. Jsem ted tak vynervovana, ze si dam pauzu mesic.. bylo toho hodne.. stimulace.. OPU.. hyperstimulak.. neuspech.. Zkusim se dat dohromady a pak budu trvat na vlozeni obou najednou.. chtela jsem uz ted, ale dr. me hrozne odrazoval..a jeste ten ohss..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
26.5.15 13:45

@monika m Ahojky, tak taky stále nic? Já byla zrovna dne na OPU a mám zase 2 vajíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
26.5.15 14:07

@blowball Ja myslim, ze 8 den je12 mm uplne adekvatni.. Ja byla taky tak na kontrole, dostala jsem dalsi predpis.. pak desaty znovu kontola a pak uz bez leku 12ty OPU..

Příspěvek upraven 26.05.15 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.5.15 14:08

@petross no tak to držím palečky :) to bude určitě kvalitka :hug:

já stále nic, aktuálně mám opožděnou menzes asi o týden a furt čekám a čekám :cert:
příští měsíc bych chtěla na KETko, nová práce neklapla, tak si zajdu tentokráte potajnu před šefkou na tranfer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
26.5.15 14:09

@chnapiček Ahojky, clostilbegyt prave cyklus ridi.. Ja bez nej mela cyklus i 50dni.. Takze jestli 14ty den neni folik, tak urcite supej do CARu a oni pomuzou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
26.5.15 14:11

@monika m Ahojky, tohle me tez zajima.. ber hormonu mam cyklus i 50dni. Ted po ET jsem to dostala uz 25.. Tak jsem zvedava jak dlouhy bude ten prvni cyklus bez hormonu.. Snad nejak rozumne.. A tobe drzim palce at se treba zadarilo samo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí