IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
31.5.15 22:26

@Vena123 jsme úplně sladěné :lol: též jdu na kontrolu
a asi si zajdu i k obvodnímu a nechám si dát na týden neschopentu, teplotu pořád mám, navíc ten opar a zvětšené mandle :think: V práci jsem mezi lidma, tak ať někoho nenakazím.

Já už od včerejška cítím tlak a píchání, dneska jsem párkrát prudčeji sedla a nic příjemného to nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
31.5.15 22:28

@monika m trochu šílím, no :mrgreen: člověk se na to konečně dá a těší se, že by to mohlo být to pravé a ono tohle…

Jakto že si ještě počkáš? Nemáte mrazáčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
1.6.15 07:06

@petross Strasne drim palce.. pro me to ted bylob poprve a byl to povznasejici pocit :-) Me to snad ceka znovu za mesic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.6.15 07:13

DObré ráno, holky, jdu zítra na odběr vajíček, mám přijít nenalíčená, to je jasný, nevadí nalakované nehty na nohou? Ruce budu mít v pohodě, ale ty nohy, dalo mi tolik práce vykouzit krásný nehtíky, a nechce se mi to hned odlakovávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
1.6.15 08:07

@blowball Na mela urco nalakobane nehty. Vsude. Na rukach mozna bledym lakem, ze by asi moznali kdybych modrala :)
Ra narkoze je velmi rychla. Me upozornovali at nemam mastny oblicej a at nepiju. Za 10 mon jsi zpatky na luzku.
Drzim ti palce at odebrrou dost a ne zas prislis moc vajicek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.6.15 08:10

@aguti neboj, ono otěhotnět mužeš i s angínou ;)
no doma mále trochu itálii, tak se bojím, kdy se to srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
1.6.15 10:08

Diky holky všem! @blowball u nás v Caru se chodí na sál v ponožkách, takže lak není uvidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.15 13:57

@monika m jaj, to není nikdy moc dobré, když se dva hádají. My to tak měli minulý měsíc, do toho stres z práce a už to jelo…
Snad se to brzo uklidní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.15 13:58

Před chvilkou jsem dorazila domů docela zmordovaná, ale o mnoho!!! klidnější, než jsem byla :)

Mám za sebou obě kontroly :) U bvoďáka jsem dostala atb na opary a mast, která bylo měla do pár dnů utišit a zahojit :dance:. Dostala jsem zároveň i neschopenku, protože mi lítá teplota a navíc s takovým zobákem nemůžu jít učit :mrgreen:.

V CARU jsem si ještě nechala schválit atb, prý jsou úplně ok :)

No a to nejdůležitější:
sliznice 10mm :pankac:
vejce 6× nad 12mm, pár kolem deseti a pak spoustu malých :dance: :pankac:
PISCI předběžně schváleno :dance: :pankac:

Ve čtvrtek jdu na další UTZ a odběr by mohl být v neděli nebo pondělí :)

Jsem šťastná, že opar zmízí, že vejce rostou a že se nic nepřerušuje, prostě super pondělí a to to ještě ráno vypadalo na pos*aný den :mrgreen: :dance:

Teď už vám jen popřeju dobrou noc, jdu zalehnout :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 14:06

Ahoj holky, muzu se pridat? :-)
Jste asi proti me o trochu popredu, ale snad neva :-) Ja si dnes budu davat 4.injekci puregonu 225iu, mam kratky cyklus s antagonistou (orgalutran) od 7.stimulacniho dne. A ten 7.den (to bude ctvrtek) budu mit taky prvni utz kontrolu rustu foliku…neni to pozde? :think: taky je mi trochu divny, ze opu uz dopredu vedi ze bude bud v sobotu nebo vpristi pondeli, ale to by vychazelo jen na 7 nebo 9 dni stimulace :( Mely jste to nektera podobne…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 14:08

Ne cyklus ale protokol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.6.15 14:12

@kat kat vítej… Taky mám dlouhý protokol. Začnu píchat asi v pondělí, čekám na MS (měla by přijít o víkendu). Druhý den cyklu pak začnu píchat Gonal. Ten budu píchat 6 dní a taky mám až pak první kontrolu. A taky mě to překvapilo. Ale asi je to tedy běžný postup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.15 14:13

@kat kat ahoj :) Já jsem dneska sedmý den a taky jsem byla poprvé na utz. Chodí se 7-8 den a pak desátý, pokud je to ještě třeba.

S opu ti neporadí, tak daleko jsem se ještě nedostala ani s hledáním informací, ale snad doktoři vědí, co dělají ;)
Kdybys měla nějaké obavy, tak to prober na kontrole nebo rovnou zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 14:21

@Mikina33 ja mam kratky s antagonistou, myslim, ze ani ty nemas dlouhy, ten se zacina uz v predeslem cyklu zastavenim vajecniku…

@aguti ty jsi koukam o 3 dny napred a taky s kratkym cyklem, tak tos me uklidnila, ze jeste neresis opu :-)

Nechodite nektera do iscare nahodou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.6.15 14:28

@kat kat jj, vždyť blbnu. Jasný, mělo tam být, že mám taky krátký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...