Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vena123 jsme úplně sladěné
též jdu na kontrolu
a asi si zajdu i k obvodnímu a nechám si dát na týden neschopentu, teplotu pořád mám, navíc ten opar a zvětšené mandle
V práci jsem mezi lidma, tak ať někoho nenakazím.
Já už od včerejška cítím tlak a píchání, dneska jsem párkrát prudčeji sedla a nic příjemného to nebylo ![]()
@monika m trochu šílím, no
člověk se na to konečně dá a těší se, že by to mohlo být to pravé a ono tohle…
Jakto že si ještě počkáš? Nemáte mrazáčka?
@petross Strasne drim palce.. pro me to ted bylob poprve a byl to povznasejici pocit
Me to snad ceka znovu za mesic ![]()
DObré ráno, holky, jdu zítra na odběr vajíček, mám přijít nenalíčená, to je jasný, nevadí nalakované nehty na nohou? Ruce budu mít v pohodě, ale ty nohy, dalo mi tolik práce vykouzit krásný nehtíky, a nechce se mi to hned odlakovávat…
@blowball Na mela urco nalakobane nehty. Vsude. Na rukach mozna bledym lakem, ze by asi moznali kdybych modrala ![]()
Ra narkoze je velmi rychla. Me upozornovali at nemam mastny oblicej a at nepiju. Za 10 mon jsi zpatky na luzku.
Drzim ti palce at odebrrou dost a ne zas prislis moc vajicek. ![]()
@aguti neboj, ono otěhotnět mužeš i s angínou ![]()
no doma mále trochu itálii, tak se bojím, kdy se to srovná
Diky holky všem! @blowball u nás v Caru se chodí na sál v ponožkách, takže lak není uvidět ![]()
@monika m jaj, to není nikdy moc dobré, když se dva hádají. My to tak měli minulý měsíc, do toho stres z práce a už to jelo…
Snad se to brzo uklidní ![]()
Před chvilkou jsem dorazila domů docela zmordovaná, ale o mnoho!!! klidnější, než jsem byla ![]()
Mám za sebou obě kontroly
U bvoďáka jsem dostala atb na opary a mast, která bylo měla do pár dnů utišit a zahojit
. Dostala jsem zároveň i neschopenku, protože mi lítá teplota a navíc s takovým zobákem nemůžu jít učit
.
V CARU jsem si ještě nechala schválit atb, prý jsou úplně ok ![]()
No a to nejdůležitější:
sliznice 10mm ![]()
vejce 6× nad 12mm, pár kolem deseti a pak spoustu malých
![]()
PISCI předběžně schváleno
![]()
Ve čtvrtek jdu na další UTZ a odběr by mohl být v neděli nebo pondělí ![]()
Jsem šťastná, že opar zmízí, že vejce rostou a že se nic nepřerušuje, prostě super pondělí a to to ještě ráno vypadalo na pos*aný den
![]()
Teď už vám jen popřeju dobrou noc, jdu zalehnout
![]()
Ahoj holky, muzu se pridat? ![]()
Jste asi proti me o trochu popredu, ale snad neva
Ja si dnes budu davat 4.injekci puregonu 225iu, mam kratky cyklus s antagonistou (orgalutran) od 7.stimulacniho dne. A ten 7.den (to bude ctvrtek) budu mit taky prvni utz kontrolu rustu foliku…neni to pozde?
taky je mi trochu divny, ze opu uz dopredu vedi ze bude bud v sobotu nebo vpristi pondeli, ale to by vychazelo jen na 7 nebo 9 dni stimulace
Mely jste to nektera podobne…?
@kat kat vítej… Taky mám dlouhý protokol. Začnu píchat asi v pondělí, čekám na MS (měla by přijít o víkendu). Druhý den cyklu pak začnu píchat Gonal. Ten budu píchat 6 dní a taky mám až pak první kontrolu. A taky mě to překvapilo. Ale asi je to tedy běžný postup…
@kat kat ahoj
Já jsem dneska sedmý den a taky jsem byla poprvé na utz. Chodí se 7-8 den a pak desátý, pokud je to ještě třeba.
S opu ti neporadí, tak daleko jsem se ještě nedostala ani s hledáním informací, ale snad doktoři vědí, co dělají ![]()
Kdybys měla nějaké obavy, tak to prober na kontrole nebo rovnou zavolej.
@Mikina33 ja mam kratky s antagonistou, myslim, ze ani ty nemas dlouhy, ten se zacina uz v predeslem cyklu zastavenim vajecniku…
@aguti ty jsi koukam o 3 dny napred a taky s kratkym cyklem, tak tos me uklidnila, ze jeste neresis opu ![]()
Nechodite nektera do iscare nahodou? ![]()
@kat kat jj, vždyť blbnu. Jasný, mělo tam být, že mám taky krátký ![]()