Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky nechcete si napsat pár věcí o sobě do podpisu? Ať máme trochu přehled? ![]()
@aguti no sice se nemůžu dočkat, ale zároveň se taky bojím… Úplně nejlepší varianta by byla už to nedostat ![]()
@Mikina33 to máš pravdu
já taky doufala, že vyjde poslední iui, ale bohužel :/
jo, hlavně špatná morfologie
@aguti Taky jsme chtěli podstoupit jedno IUI i přes špatný spg. Ale v den, kdy to mělo proběhnout to stopli, ptz se spg ještě více zhoršil a vlastně mi tam nebylo co dát…
. Pak jsme pár měsíců čekali (jestli něco neprovedou všechny ty partnerovo vitaminy a byliny) a teď jdem do toho… Už není jiné cesty. PS: je mi 33 let, děti nemám..
@Mikina33 já mám za sebou čtyři IUI, ale bylo z toho jen par biochemek.
@Mikina33 to znamena defekt spermií, poškozena spermie není schopna oplodnit vajíčko. Bohužel se to nedá ničím zlepšit ![]()
Cau holky, ja byla dnes na krvi a ekg primo v car, protoze mi nabidli to ivf udelat v ramci klinicke studie…no a kdyz uz jsem tam byla, tak jsem si vydupala utz
a trochu me uklidnilo, ze tam cosi fakt roste
Napravo videla cca 10 foliku a nalevo 5-6, nejvetsi z nich mel 12mm, dnes jsem 6DC a 5 den stimulace. Endometrium 5mm, to je asi taky normalni… tak ted uz jen vydrzat ![]()
@aguti uz vis kdy jdes na OPU?
@Mikina33 Nam se dobry spermiogram stat nemuze, je to zarucene predurcene k ICSI, protoze gech spermii je min nez milion na 1ml a z toho se jen 15%hybe a z toho je jeste 90% jaksi jinak vadnych… snad to nedopadne tak, ze ja budu mit vic vajicek nez muj chlap spermii ![]()
@aguti, jak se pise info do podpisu? Klidne o sobe neco prozradim ![]()
@Vena123 jojo, na vitrifikaci si taky tajne myslim, ale 2 tisice za kazdou pipetu? Z toho jdou na me mrakoty ![]()
@aguti aha, no sakra! A nějaké (aspoň něco maličko) zdravé má?
@kat kat ježííííš, tak to snad né. A co zkusit PICSI? To je dobře, že rostou. Tak je pěkně krm
..