IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
2.6.15 15:00

20 foliku je dost, ale kazdy to ma jinak. Z tech 25 bylo dobrych do prodlozene kultivace jen 7, pouzitelne 2. Jedno slo na transfer, druhe vydrzelo pro KET(zbytek to nezvladl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 15:04

Mysko, myslis, ze az tak zle to je? To by ale davali v tom pripade vsem co nejvetsi davky, ne?? Podle me se snazi to nejak odhadovat, prece jim primarne nejde o to, aby udaly co nejvic hormonu, ale o to, aby meli co nejvyssi uspesnost a rostla jim klientela… akorat nevim, podle ceho se rozhodujou, jakou tu davku nasadi…asi jen ta odhadem, mozna i podle veku, cim starsi material, tim se dava ocekavat horsi reakce a tudiz potreba vyssich davek…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 15:09

@kat kat spíš si myslím že to je podle hladiny hormonů, což může ovlivnit i věk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 15:09

@kat kat Mikino, ja jsem poprve zamirila do caru letos v unoru, takze zas tak zkusena taky nejsem :-) Ale 20 folikulu pri bezne prohlidce, to asi dr myslela vsechny, co byly videt, ne? Urcite vsechny nedozraly… Bez stimulace dozraje vetsinou jedno vajo, pri minimalce dve nebo tri, a pri klasicke stimulaci je ideal pry okolo 10–15. Takze 25 se mi zda docela dost i kdybys mela normalni stimulaci, natoz minimalku :-S

jj, to asi myslela všechny… A těch 25 s minimálkou psala Myška - né já :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 15:11

Davky nasazuji podle hormonalniho profilu, soucasti stimulace jsou pravidelne odbery. Jen je silene, kdyz loni to bylo s jinym lekem ok a letos o nicem a jeste ve vysokych davkach. Mam jen obavy, aby nebyly nahonene a nekvalitni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 15:13

@Mikina33: nastesti tech25 bylo bez hyperstimulacniho syndromu :zed:
Hlavne, at ta stimulace probehne bez komplikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 15:17

@kat kat Mě je 33 a půl. Důvodem prý bylo, že by se bála cysty. Nevím - na žádné cysty jsem nikdy netrpěla. A pak prý i to, že jsem drobnější, tak aby mě nepřestimulovala… Každopádně to na mě neudělalo moc dobrý dojem. Zas na druhou stranu byla první, kdo se mě třeba taky zeptal, kolik vážím, než začal něco ordinovat od stolu… Važím 55kg.
Já četla jednou, že dlouhý se dává mladejm, pak zas že starším a podruhé celé naopak… Takže se v tom vůbec neorientuju :nevim:. Každopádně z nich mám dojem, že mě považují spíš za mladou. Bydlím na Severu Čech a tak se to tam hemží staršíma Němkama… Když jsem se tam poprvé rozhlédla, tak jsem si připadala jako kuřátko a i tak ke mě přistupovali.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 15:20

@Mikina33 mi je 26 a v caru převážně potkávám samé vyžilé ženské a cizinky :mrgreen: občas tam teda nějakou mladinkou potkám, ale většině bych tipla 35 a výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 15:20

Ja mela kratky protokol, poprve i ted(i kdyz uz ho kousek protahl), zalezi na dg. neplodnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 15:25

@Myška87 u nás jen špatný spg. Já naprosto v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 15:41

U me teda zadne krevni testy soucasti stimulace nejsou. Dr mi rikala, ze je to pr****ezitek. Ze utz uplne staci… ****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 15:44

@Mikina33 jasne, promin, nejak to tu na tabletu nezvladam hlidat, co kdo pise :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 15:46

@aguti „vyzile zenske“, jo? Hahaha, to teda doufam, ze takhle me ti ostatni nevnimaji :-)ja si furt pripadam mlada, dokonce ani pohled do zrcadla me zatim nedesi…ale je fakt ze to cislo 34 uz uplne male neni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 15:51

@kat kat já to myslím ze srandy ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 16:13

Ja ne :-D