Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ploutvik: ahoj, nejsi traged, my se snazime od 2009
to ivf me mrzi, snad ti vyjde KET
@pcd : myslim na tebe, snad napises dobre zpravy ![]()
@kat kat píše:
@aguti „vyzile zenske“, jo? Hahaha, to teda doufam, ze takhle me ti ostatni nevnimajija si furt pripadam mlada, dokonce ani pohled do zrcadla me zatim nedesi…ale je fakt ze to cislo 34 uz uplne male neni
@kat kat - vyžilé ženské mě taky pobavily
. To kdyby napsala do skupiny snažilky+30, tak jí rovnou sežerou
. Ale tak taky doufám, že se to mě netýká ![]()
@Mikina33 šmarja holky
prostě tam chodí baby, které už mají nějakou tu vrásku a čtyřicítku na krku
já je nijak neodsuzuju, po dítěti zatoužíme každý jindy…
Milé dámy ![]()
zprvu se omlouvám, že Vám lezu do rozběhnuté diskuze, ale docela to taky sleduji
Těším se z Vašich úspěchů a i soucítím s Vašimi nezdary.
Ale nedá mi nereagovat na nedávné příspěvky
„vyžilá ženská“
co to znamená?
Přestože asi, dle Vás, do této skupiny patřím, jako i spoustu dalších, tak se tak necítím. A co se týče „snažení se o miminko“, respektive, když se to nedaří, a jsou nějaké problémy, buďte rádi, že v dnešní době existují centra, kde Vám ten problém odhalí, a pomůžou k vytouženému miminku. A to, že se tam potkáte se staršími ročníky je přece logické. O Vás taky přece nikdo neříká „..co tady dělají ty děcka?“.
Přeji Všem, co se snaží a touží, ať si brzy ten svůj uzlíček štěstí pochovají v náručí
![]()
@aguti vždyť jo, dělám si srandu
.
Já to taky nesoudím, ptz nikdy nevíš, čím si kdo prošel. Nehledě na to, že mě to bude možná čekat taky. Teď se tedy snažíme o první. Kdyby se to povedlo teď, tak rodím ve 34. Můj partner si nepřeje, abych navazovala 2 mateřeské po sobě. Takže pak budu muset udělat třeba 2 roky pauzu a pak to druhé. Takže ať počítám, jak počítám, byla by ze mě čtyřicítka. Jediné řešení, které se nabízí jsou dvojčata. A z tohoto důvodu bych je také uvítala..
@Johanna7 holky to jen tak plácly. Není třeba si to brát osobně.. ![]()
@Mikina33
já si to až tak osobně neberu, jen mě spíš zajímal ten termín „vyžilá ženská“ a především podle čeho se to pozná
znám totiž spoustu takových, co by se daly tímto termínem označit, a přesto jim ještě nebylo 30. Na druhou stranu znám i takové „60nice“, které by nás „40“ strčily do kapsy ![]()
@Johanna7
budeme se v tom šťourat hodně dlouho?
Jen jsem poznamenala, že v caru potkávám především starší páry, to je vše.
@Mikina33 mi je sice trochu míň, ale mám staršího manžela a už i kvůli němu nechci čekat nějak extra dlouho.
Proč si nepřeje, abys navazovala dva rodičáky? Při dnešní nastavitelné délce rodičáku a možností u toho pracovat, se mi to nezdá zase tak špatné.
@Johanna7 připadá mi, že to není bůhví jaké téma, abychom se k němu museli pořád vracet
Příspěvek upraven 03.06.15 v 12:22
@aguti bojí se, že bych dřepěla třeba 6 let doma a všechno by bylo na něm…
@aguti to samozřejmě není, ale aspoň nás to na chvilku odvedlo od myšlenek na ty naše „oplodňovací“ myšlenky, a to taky není k zahození ![]()
chápu Vaše pocity, taky už mám něco za sebou, a jak ve všech CARech doktoři říkají „…neupínat se jen na tu jednu myšlenku…“, protože ono to přijde, ať napoprvé, napodruhé, nebo třeba později ![]()
Ty jo, nebyla jsem tu asi den a jen ziram
klid holky! Je jasny, ze Aguti to nemyslela spatne, proste jen nazvala veci pravymi jmeny
A myslim si, ze ty reakce jsou taky jen vtipne postuchovani…? Za sebe muzu rict, ze s tim nemam problem, a nahodou vrasky nemam, prsa mam pevny a vubec se citim v mnoha smerech mnohem lip nez kdyz mi bylo 25
A dokonce i ja ve svem vyzilem veku tricetictyr let obcas valim bulvy, kdyz vidim, jake „babicky“ chodi do caru… takze kliiiiiiiiiid ![]()