IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
3.6.15 10:16

@Ploutvik: ahoj, nejsi traged, my se snazime od 2009 ;) to ivf me mrzi, snad ti vyjde KET
@pcd : myslim na tebe, snad napises dobre zpravy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
3.6.15 10:17

@blowball : drzim palce, at ti reknou dobre zpravy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.6.15 10:45
@kat kat píše:
@aguti „vyzile zenske“, jo? Hahaha, to teda doufam, ze takhle me ti ostatni nevnimaji :-)ja si furt pripadam mlada, dokonce ani pohled do zrcadla me zatim nedesi…ale je fakt ze to cislo 34 uz uplne male neni :-D

@kat kat - vyžilé ženské mě taky pobavily :mrgreen:. To kdyby napsala do skupiny snažilky+30, tak jí rovnou sežerou :mrgreen:. Ale tak taky doufám, že se to mě netýká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
3.6.15 10:54

@Mikina33 šmarja holky :D prostě tam chodí baby, které už mají nějakou tu vrásku a čtyřicítku na krku

já je nijak neodsuzuju, po dítěti zatoužíme každý jindy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.6.15 11:12

Milé dámy :kytka:
zprvu se omlouvám, že Vám lezu do rozběhnuté diskuze, ale docela to taky sleduji :roll: Těším se z Vašich úspěchů a i soucítím s Vašimi nezdary.
Ale nedá mi nereagovat na nedávné příspěvky :think: „vyžilá ženská“ :think: co to znamená?
Přestože asi, dle Vás, do této skupiny patřím, jako i spoustu dalších, tak se tak necítím. A co se týče „snažení se o miminko“, respektive, když se to nedaří, a jsou nějaké problémy, buďte rádi, že v dnešní době existují centra, kde Vám ten problém odhalí, a pomůžou k vytouženému miminku. A to, že se tam potkáte se staršími ročníky je přece logické. O Vás taky přece nikdo neříká „..co tady dělají ty děcka?“.

Přeji Všem, co se snaží a touží, ať si brzy ten svůj uzlíček štěstí pochovají v náručí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.6.15 11:16

@aguti vždyť jo, dělám si srandu :mrgreen:.
Já to taky nesoudím, ptz nikdy nevíš, čím si kdo prošel. Nehledě na to, že mě to bude možná čekat taky. Teď se tedy snažíme o první. Kdyby se to povedlo teď, tak rodím ve 34. Můj partner si nepřeje, abych navazovala 2 mateřeské po sobě. Takže pak budu muset udělat třeba 2 roky pauzu a pak to druhé. Takže ať počítám, jak počítám, byla by ze mě čtyřicítka. Jediné řešení, které se nabízí jsou dvojčata. A z tohoto důvodu bych je také uvítala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.6.15 11:17

@Johanna7 holky to jen tak plácly. Není třeba si to brát osobně.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.6.15 11:28

@Mikina33 ;) já si to až tak osobně neberu, jen mě spíš zajímal ten termín „vyžilá ženská“ a především podle čeho se to pozná :roll: znám totiž spoustu takových, co by se daly tímto termínem označit, a přesto jim ještě nebylo 30. Na druhou stranu znám i takové „60nice“, které by nás „40“ strčily do kapsy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
3.6.15 11:51

@Johanna7 :zed: budeme se v tom šťourat hodně dlouho?

Jen jsem poznamenala, že v caru potkávám především starší páry, to je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
3.6.15 11:57

@Mikina33 mi je sice trochu míň, ale mám staršího manžela a už i kvůli němu nechci čekat nějak extra dlouho.

Proč si nepřeje, abys navazovala dva rodičáky? Při dnešní nastavitelné délce rodičáku a možností u toho pracovat, se mi to nezdá zase tak špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.6.15 11:58

@aguti připadají Ti 2 poznámky jako šťourání? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
3.6.15 12:02

@Johanna7 připadá mi, že to není bůhví jaké téma, abychom se k němu museli pořád vracet

Příspěvek upraven 03.06.15 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.6.15 12:13

@aguti bojí se, že bych dřepěla třeba 6 let doma a všechno by bylo na něm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.6.15 12:17

@aguti to samozřejmě není, ale aspoň nás to na chvilku odvedlo od myšlenek na ty naše „oplodňovací“ myšlenky, a to taky není k zahození :mrgreen:
chápu Vaše pocity, taky už mám něco za sebou, a jak ve všech CARech doktoři říkají „…neupínat se jen na tu jednu myšlenku…“, protože ono to přijde, ať napoprvé, napodruhé, nebo třeba později :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
3.6.15 12:40

Ty jo, nebyla jsem tu asi den a jen ziram :-D klid holky! Je jasny, ze Aguti to nemyslela spatne, proste jen nazvala veci pravymi jmeny :-) A myslim si, ze ty reakce jsou taky jen vtipne postuchovani…? Za sebe muzu rict, ze s tim nemam problem, a nahodou vrasky nemam, prsa mam pevny a vubec se citim v mnoha smerech mnohem lip nez kdyz mi bylo 25 :-) A dokonce i ja ve svem vyzilem veku tricetictyr let obcas valim bulvy, kdyz vidim, jake „babicky“ chodi do caru… takze kliiiiiiiiiid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí