Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pcd kdepak, ted je léto, krásně, sluníčko svítí, všechno kvete---už jen tím má člověk lepší náladu než v zimě. Takže úspěch zaručen ![]()
Jo koukám, že během týdne tu budeme všechny vyOPUnktovaný a čekat na miminka ![]()
@Vena123 máš pravdu třeba myslet pozitivně
jednou to vyjít musí :dance
@Myška87 dávky mi nezvyšoval mám 250 uvidím zítra jak to bude vypadat snad tam bude jiný doktor bo ten včera byl nějakej divnej ![]()
@Myška87 takže dneska OPU? už to máš určitě za sebou
zítra zůstáváš doma nebo jdeš do práce? ![]()
Tak já už mám po UTZ a nakonec jdu na OPU už v sobotu místo neděle/pondělí. Prý že tam ty vajíčka nesmíme nechat čekat ![]()
Presne, fakt divny pocit. Ale asi to maji nektere zenske o moc horsi, tak si nechci moc stezovat… Mimochodem, tedjsem dorazila z prohlidky, OPU mame v planu uz v sobotu, takze dneska picham uzbjen ovitrelle
Na ultrazvuku bylo krasne videt cca 6 velkych foliku napravo, nejvetsi uz ma 22mm! A nalevo asi 5 mensich, cca 14mm, alery jestedosoboty malinko dorostou, tak snad jich bude pouzitelnych co nejvic! Ja teda ale nechapu, jak mi mohly ty co mely v utery 12mm za dva dny narus do 22mm, to je nejak moc rychle ne? 5mm za den?!
Aguti, juuuu, super!!! Kolik jsi videla na utz vajuch a jak velke? Budu na tebe v sobotu myslet a ty mysli na me ![]()
Příspěvek upraven 04.06.15 v 11:51
Mysko, hlas se! Chceme vedet, jaka jsi byla sikovna slepicka! ![]()
Holky, potrebuju poradit… V sobot jdu na tu punkci a muzicek rano v 7 na ldber spermii. Rikali, ze ma byt po 2 az 3 denni abstinenci. To mi sakra nemohli rict vcera? To znamena ze kdyz se na to vrhnem az se vrati vecer z prace, uz bude zbyvat jen den a pul. Anebo to nechat byt, ale to zas bude asi 12 dni, sprotoze behem cele stimulace jsem na to nemela chut… co je podle vas lepsi, den a pul nebo 11-12 dni? ![]()
@kat kat Neuveritelne mi svym prispevkem o neupinanim se a otiranim o trenky mluvis z duse..
@kat kat
pěkně nám to vyšlo
nooo, nevím jak byly vajucha velké, ale bylo jich tak 8, 9? Žádný velký zazrak teda
a stejně jako ty jich mám nejvíc na jednom vaječníku a na tom druhém pouze menší
akorát asi nebudu moci jít na kamarádčinu svatbu, to mě trochu mrzí, že to vyšlo zrovna na sobotu ![]()
@kat kat hej, i toto máme stejné
navíc jak jsem byla nemocná, tak na nějaké milování už tuplem nebyla chuť
počítala jsem s tou nedělí / pondělím a doktor dnes řekl, že prý už sobota ![]()
@agutijsme nejake propojene ![]()
Jak to budete s partnerem resit vy? Radeji spermie provetrat, nebo to nechate byt…?
Svatba je skoda, ale zivot je otazkou priorit
Predstav si mimiska v brisku a mozna ti to tolik lito uz neprijde ![]()