IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1114
5.6.15 11:33

@aguti jasný, někdo by chtěl holku, někdo kluka :potlesk: ale už při pohovorech se zjišťuje, jestli není v rodině nějaký problém. u některých mutací jsou přenašeči holky, u některých kluci, a u toho opačného pohlaví se to pak neprojeví, a proto pak dělají genetiku u embrií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.6.15 11:43

@aguti dela se to pokud vam vam zjisti na genetice problém. Nechali jste si dělat geneticky testy? My se je necháme kdyby se ted nezadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.6.15 11:45

@petross my nemáme skoro žádné testy právě :zed: takže je to takový hokuspokus teď, moc se mi to nelíbí, ale co nadělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.6.15 11:45

@Johana..22 Já už jsem u své gyn. tu moč a na krev jdu 17. zároveň s tím scr. no uvidíme. tak ať je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.6.15 11:56

@aguti taky chcete slyšet ten zázrak? :mrgreen: :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
5.6.15 11:57

@aguti Ptala jsem se na to zjištování před transferem.. jsem to také někde četla.. své embryoložky. Doslova mi řekla, že z etického hlediska se to dělat nesmí. Jen za předpokladu, že by jsi měla genetický problém. Na první pohled to prý vidět není musí se to zjištovat genetickými testy. ( jak to nevím) jsem ráda, že první co bylo v našem CARu nás hnali na genetiku, spermio atd. Pak.. hysteroskopii a průchodnost vaječníků… a až po tomto jsme šli do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.6.15 12:01

Tak dobrá :). Tady je moje psaní ze včerejška do jiné skupiny. Kopíruji :
Ahoj holky. Musím Vám něco napsat. Jen pro připomenutí – je mi 33let, partner 34 let. Po roce a půl snažení jsem otěhotněla a následně hned potratila. Půl roku na to jsme nastoupili do CARu, kde byl zjištěn velmi špatný spg. V CARu jsme celkem půl roku. Chtěli jsme zkusit jednu inseminaci, která byla na poslední chvíli zrušena, ptz se spg ještě více zhoršil. A tak jsme zažádali o IVF. Léky už mám doma. O víkendu měla přijít mrcha a pak jsem měla začít se stimulací. Dnes ráno jsem si jen tak preventivně udělala těhotenský test, abych měla jistotu, než začnu vyřizovat předoperační vyšetření a to všechno kolem. No a??? Málem jsem spolka kartáček!!! Tak jsem rychle mazala cestou do práce do další lékárny a koupila další testy a všechny jsou pozitivní. :srdce: :srdce: :srdce:. Holky, nemůžu tomu uvěřit!!! Nemohla jsem ani přestat brečet. Že by zrovna mě potkalo takový štěstí a tomu všemu se vyhla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
5.6.15 12:02

@Vena123 díky snad to nějak vydržím. :lol:. Zase si říkám to že tam bude dálnice ještě pořád nic neznamená. ( snažím se být realista nechci být moc zklamaná za ty roky toho měsíčního zklamání už bylo až až).. ale už mám plán kdyby to nevyšlo koupím si dobrou flašku kvalitního vína a pěkně si pobečím :lol: :lol: ( jak říkám je dobré míti vždy i plán B) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.6.15 12:04

Dnes ráno jsem zase testovala a čárka je o něco málo tmavší :). Ve středu jsem objednaná do CARu. Léky mám vzít sebou. Nejspíš je vezpou zpět, pokud tedy bude vše v pořádku.
Předpokládaný termín dle PC 14.2. :). Ten můj chlap je ale romantickej :mrgreen: :mrgreen:.. Tak mi držte palce, ať se to Valentýňátko udrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
5.6.15 12:11

@Mikina33 Obrovská gratulace..držím i palce u nohou :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.6.15 12:13

@H.Stepinka děkuji :). Ale zatím gratuluj jen potichoučku :).
A ano, zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
5.6.15 12:16

@Mikina33 :hug: oooooó, ty jsi ale dítě štěstěny :dance: tak ať je všechno v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.6.15 12:29

@Mikina33 potichoucku :hug: holky červen je mesic deti, tak to tady bude pěkně přibývat :pankac:

Příspěvek upraven 05.06.15 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
5.6.15 12:34

Děkuji Vám holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
5.6.15 13:09

@Mikina33 : gratuluji!!! Zazraky se deji, at vse dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí