Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Myška87 děkuji. Snad bych si to už zasloužila
. Tobě taky hodně štěstí ![]()
@Mikina33 paráda
zázraky se dějí
potichoučku gratuluji a držím všechny palce ![]()
Mikinooooo to je skvele!! To musi byt krasny pocit, gratu-lujuuuuuuuu!!! ![]()
Aguti, pokud vim tak pred kazdou narkozou se msi delat predoperacni vystetreni, vcetne ekg a tak…pokud ho u vas v caru nechteji, tak je to dost divne ![]()
@aguti : zalezi na anesteziologovi, co preoperacne doporuci. Odbery jsem mela v utery, pred OPU chteli jen ranni moc. Pred narkozou mi zmerili tlak, zajistili saturacnim cidlem(meri tep a okysliceni) a uspali. Cetla jsem, ze jsou i CARY, kde odebiraji bez anestezie, ale to bych nechtela
Lehce te prispi, zakrok trva max 10-15min
@Myška87 OPU bez anestezie dělají v případech, když máš nativní cyklus, nebo velmi malé množství folikulů ze stimulace, a samozřejmě pokud s tím souhlasíš, a neměla by jsi z toho „velký
strach“. Trvá to totiž chviličku, tak je zbytečný uspávat. A skoro to nebolí. ![]()
@kat kat @Myška87 nevím co se mnou udělají tam, ale domů jsem dostala na vyplnění jen papír (alergie atd)
Pak vám řeknu ![]()
A teda dneska hekám pěkně
už chci aby to vyndali všechno do jednoho ![]()
Aguti na kolik tam mas byt? My jdeme na 7… Taky uz jsem nervni, mam porad strach z predcasne ovulky a to by z toho pak asi nebylo vubec nic ![]()
@aguti píše:
Ale řeknu vám, že už se začínám trošku bát![]()
Nevím co mě čeká
to chce klid držím palce ![]()
@Myška87 píše:
6 oplozenychtak snad vydrzi do pondeli, aspon nejake z nich! Verim, doufam. Drzim palce k OPU!
to je pěkný počet tak držím palce at vydrží
a teda v pondělí máš et?
@Myška87 pěkné, to si piš že vydrží ![]()
@petross zítra na OPU jedu do pražskýho pronatalu, tak snad to tam zvládnu, všechno se stimulací jsme prošli v čb.. a to lepidlo Ti nabídli nebo sis řekla??
Věřím, že se mrnous zakousnul a už tedy rozhodně nepustí
@Mikina33 tak to je úžasné překvapení kočko ![]()
@H.Stepinka haha, plán B nebude. Je jenom plán A
![]()