Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mysko, diky za mila slova. Drzme si navzajem palce a dej se vule bozi ![]()
@Myška87 ja taky nikdy neviděla //a to sem za 2,5 roku co se snažíme mela vždycky ovulaci a partner spg skvely. O to to vic štve.
@petross @H.Stepinka @Johana..22 jste hodné kočky ![]()
Počítala jsem aspoň těch 6-7, že by se mohlo urodit, ale bohužel. Při statistice, že jich půlka nepřežije to moc dobré vyhlídky nejsou.
Snad mi zítra řeknou, že aspoň jedno bojuje…
@aguti broucku, to me hrozne mrzi
taky bulim jak zirafa
Posilam ti na dalku
a zbytky pozitivni energie… drz se kocko…
@kat kat tyvole, to bych je okřikla, ať drží hubu nebo že jim jedna přistane
Jako darovat vajíčka je záslužná věc, ale dělat to jen pro prachy a navíc se o takových věcech bavit před ostatníma a ještě k tomu v caru? No tak od takové kačeny bych teda nic dostat nechtěla…
@aguti no jo, me ty darkne strasne stvaly, mela jsem chut jim normalne vyliskat, a to jsem jinak mirumilovna osoba… A taky jsem si rikala, ze jestli je to typicky obrazek darkyne vajicek, tak bych nikdy zadne darovane vejce nechtela. Hnus, velebnosti ![]()
@Myška87 Myško držím palce jak to jen nejvíc jde, aby to bylo lepší než loni a konečně byl úspěch
![]()
Kdyby něco přežilo ze tří, tak to opravdu bude štěstí, nezbývá než doufat ![]()
@kat kat jsem moc ráda, že jsme si takto začaly všechny psát, nevím jak by to vypadalo, kdybych se nemohla vypsat aspoň tady
![]()
je mi fajn, občas cítím trochu podbřišek, ale jinak se to dá
aspoň to
Zajeli jsme ještě teď odpoledne na svatbu aspoň popřát, tak to bylo taky fajn, vidět kamarády, trochu se rozptýlit ![]()
Tobě je dobře? krvácela jsi?
@kat kat S tebou nebyl partner na pokoji, že by je nějak usměrnil?
@petross : nekdo, kdo to cele ridi ma bizarni smysl pro humor. Kamarádka 2× tehotna pri antikoncepci, 2× potrat. Miminko mi preje, sama nechce, buduje karieru ![]()
@Vena123 Kde se nám toulá Vena 123?
Musíš to tu skore zachránit
![]()
Příspěvek upraven 06.06.15 v 18:20
@aguti: nedopsala jsem, ze se to kolegynce, co mivala jeden folikul, zadarilo. Byl pomaly ve vývoji a v deloze to rozjel ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď