IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
5.6.15 22:58

@H.Stepinka já byla na odběru v úterý a ve čtvrtek už mi dali jedno embrijko. takže to budeme testovat tak nějak spolu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.6.15 23:00

@aguti nojo, taky koukám, jaká je o rychlovka, ke zmražení prý asi nic nebude, ale definitivně mi to řeknou až v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.6.15 23:06

Děkuji ;) a Všem držím palečky :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 05:13

Dobre rano! Tak ja tohovazne moc nenaspala 8o
Ale pobavil me muj chlap, kdyz jsem v jednu rano porad vejrala a nemohla usnout… On prej: „Tak zkus pocitat… treba folikuly!“ :jazyk: chachaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 07:20

Tak ja uz od 6.45 stepovala prede dverma a nakonec jdu az pata, no to me pos.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
6.6.15 07:23

@kat kat počítat folikuly :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
6.6.15 07:24

@kat kat cože? to tam jako budeš čekat nebo mají tolik sálů? Já doufám, že půjdu hned na řadu :think: za chvilku vyrážíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 07:31

Musim cekat… prede mnou jdou tri nativy (bez narkozy) a jedna kocka, co vsechny predbehla, protoze pry pak jede na svatbu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 07:33

Agutistastnou cestu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
6.6.15 08:12

@kat kat ahoj tak u mě to vypadá asi 6 folikulu mají tak 11a6mm snížil mi dávku na 200a přidal orgalutran takže si už píchám ráno injekce 2 :| injekce nesnášim nemužu se na to dívat jsem si nikdy nemyslela že toto zvládnu :lol:
A jak se daří tobě po opu? kdy máš et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
6.6.15 08:17
@pcd píše:
@kat kat ahoj tak u mě to vypadá asi 6 folikulu mají tak 11a6mm snížil mi dávku na 200a přidal orgalutran takže si už píchám ráno injekce 2 :| injekce nesnášim nemužu se na to dívat jsem si nikdy nemyslela že toto zvládnu :lol:
A jak se daří tobě po opu? kdy máš et

jj to jsem psala myšce 87

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
6.6.15 08:29

@Mikina33 no to je super :mrgreen: tfuj tfuj ať je vše v pořádku. I zázraky se dějí :-) :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
6.6.15 08:34

Holky držím všem pěstičky ať máte přiměřeně vajíček :-) a pěkně se vám oplodní a pak už jen // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.6.15 08:52

@blowball :hug: a jak se cítíš? já mám nafouklí břicho bojím se OHSS, prý za 24 hodin by nemělo být víc jak o 5 cm. jako to není, ale každým dnem se mi zdá že je větší a větší ( dne 4 den po transferu). cítím se jak balon. Mám pnutí v podbřišku sem tam bolest jako před MS, ale už po odběru jak jsem šupala do práce tak jsem musela zůstat doma, protože jsem první den z práce lezla po čtyřech jak mě bolelo břicho. Tak jsem si vzala neschopenku a hodně se to zklidnilo, pak transfer. Ale mám blbý pocit, že to nejsem schopná zvládnout jako ostatní :oops:. Chodíš normálně do práce. Já o tom začínám přemýšlet, že bych si nechala ukončit neschopenku. Snažím se doma nic nedělat, ale upřímně mi to moc nejde :lol:. Nevysávám, nemeju okna, ale na ležení mě moc neužije. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.6.15 08:54

Holky držím pěsti at odběry zvládnete jampa dampa :lol:. myslím na Vás :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí