Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@H.Stepinka já byla na odběru v úterý a ve čtvrtek už mi dali jedno embrijko. takže to budeme testovat tak nějak spolu… ![]()
@aguti nojo, taky koukám, jaká je o rychlovka, ke zmražení prý asi nic nebude, ale definitivně mi to řeknou až v pondělí
Dobre rano! Tak ja tohovazne moc nenaspala ![]()
Ale pobavil me muj chlap, kdyz jsem v jednu rano porad vejrala a nemohla usnout… On prej: „Tak zkus pocitat… treba folikuly!“
chachaaaa
Tak ja uz od 6.45 stepovala prede dverma a nakonec jdu az pata, no to me pos.. ![]()
@kat kat cože? to tam jako budeš čekat nebo mají tolik sálů? Já doufám, že půjdu hned na řadu
za chvilku vyrážíme ![]()
Musim cekat… prede mnou jdou tri nativy (bez narkozy) a jedna kocka, co vsechny predbehla, protoze pry pak jede na svatbu ![]()
@kat kat ahoj tak u mě to vypadá asi 6 folikulu mají tak 11a6mm snížil mi dávku na 200a přidal orgalutran takže si už píchám ráno injekce 2
injekce nesnášim nemužu se na to dívat jsem si nikdy nemyslela že toto zvládnu ![]()
A jak se daří tobě po opu? kdy máš et
@pcd píše:
@kat kat ahoj tak u mě to vypadá asi 6 folikulu mají tak 11a6mm snížil mi dávku na 200a přidal orgalutran takže si už píchám ráno injekce 2injekce nesnášim nemužu se na to dívat jsem si nikdy nemyslela že toto zvládnu
A jak se daří tobě po opu? kdy máš et
jj to jsem psala myšce 87
@Mikina33 no to je super
tfuj tfuj ať je vše v pořádku. I zázraky se dějí
![]()
Holky držím všem pěstičky ať máte přiměřeně vajíček
a pěkně se vám oplodní a pak už jen // ![]()
@blowball
a jak se cítíš? já mám nafouklí břicho bojím se OHSS, prý za 24 hodin by nemělo být víc jak o 5 cm. jako to není, ale každým dnem se mi zdá že je větší a větší ( dne 4 den po transferu). cítím se jak balon. Mám pnutí v podbřišku sem tam bolest jako před MS, ale už po odběru jak jsem šupala do práce tak jsem musela zůstat doma, protože jsem první den z práce lezla po čtyřech jak mě bolelo břicho. Tak jsem si vzala neschopenku a hodně se to zklidnilo, pak transfer. Ale mám blbý pocit, že to nejsem schopná zvládnout jako ostatní
. Chodíš normálně do práce. Já o tom začínám přemýšlet, že bych si nechala ukončit neschopenku. Snažím se doma nic nedělat, ale upřímně mi to moc nejde
. Nevysávám, nemeju okna, ale na ležení mě moc neužije. ![]()
Holky držím pěsti at odběry zvládnete jampa dampa
. myslím na Vás
.