Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kat kat mno nakonec jsme zvolili 2 bubliny. Dnes jsem druhý den po transferu. Nevím jak se chovat jestli můžu něco dělat např. vysávat. atd. Doktor jen říkal netahat těžký věci max. 5kg. Ale už jsem tady pročetla kde co a prý když se má povést tak se povede. Taky jsem přemýšlela, že 14 dní do krve nevydržím. Nevím kdy má smysl se zkusit otetovat jestli 10 den už by mělo něco být na testu vidět.???
@aguti ja pichaLa uz ve 20.00, ale ovitrelle. Myslim, ze je to to same… A pak jsem vitezoslavne zalepila tu krabicku na pouzite „nadobicko“ ![]()
Panaka si deeeeej
ja si dam radeji vinecko… i kdyz…kdovi jak nam po OPU bude a jestli na to vubec budem mit myslenky… ![]()
Stepinko, myslim, ze desaty den uz testovat muzes… teda pokud budes mit // tak uz by to melo byt tehotenstvi a ne pegnyl/ovitrelle, a pokud tam bude /, tak zkus za dva dny znovu ![]()
@aguti tak se povedlo všech šest vajíček oplodnit, a všechny se krásně vyvíjely, ale jedno z nich pry bylo výrazně nejlepší a to už mám v bříšku… ted tedy čekám, a za 14 dní udělám test…
@blowball jupiiii, to je skvela zprava
blastocysta nebo míň? Ted jeste to cekani na testik, co? ![]()
@blowball jsem 3 den po transferu takže čekáme spolu
/ já mám 2 blasty u sebe. Kdy jsi byla na transferu. já ve středu.
@kat kat @aguti 8 na každé, takže 16
jen aby v nich byli samí bojovníčci. Taky to břicho dost cítím. Každý dosed na prd… cítím a jsem značně nafouklá. Ale to je to nejmenší, jen aby se zadařilo ![]()
@H.Stepinka ahoj kočko, tak držím pěstičky, at se zadaří… určitě lze testovat od 10 dne. Ale bacha, hledání duchů je stresová disciplína… můžu vyprávět
poučena předchozím KETem testuji až pokud to skutečně do 14 dní nedostanu ![]()
@H.Stepinka já teda budu určitě dřív testovat, než za 14 dní ![]()
držím palce až se chytnou obě bublinky ![]()
@blowball už? no to je fofr teda ![]()
Kolik jste si jich nechali zamrazit?
držím palce a už teď se těším na tvůj test
![]()
@aguti je to boj, když každý den svrbí ruka po TT a vydržet neudělat… budeš duchovat?
já měla po 1 ET i KET jasno, do 7 dní jsem vždy začala špinit a byl konec… to jsem ani nestihla TT koupit
a poslední KET 8 den stále nic tak jsem testla, absolutně čisto. 12 den slaboučká čárka, tak letím na krev, páč mě čekala náročná stáž, tak že bych to odmítla. Byla jsem si jistá, že to ted vyšlo. Volám a krev negativní. To mě sejmulo
Tak jsem ted odhodlá vydržet… ale víš jak…je to náročná disciplína ![]()
A jak Ti je kočko??