Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vena123 ahojky ano v lednu jsem byla a dopadlo to katastrofálně k et nedošlo. Dnes jsem byla na utz nějaké foliky tam jsou ale teda žádná sláva to není, v pátek mám další utz tak snad to bude lepší
Miki, jj, byla jsem ve 12 tydnu (11+5)
Příspěvek upraven 03.06.15 v 13:53
Miki no takjsem to myslela. U nas 8000 icsi a 13000 picsi, takze jako tech 5 tisic navic…
Ahoj holky, tak já byla dnes na kontrolním uz a vypadá to na pondělní opu
![]()
K té vyžilé - ono to slovo má trochu negativní náboj, cítím to z něj (a asi nejsem sama
), pro mne to není označení starší ženy (spíše zhuntované, zfetlé, alkoholičky se spoustou sexuálních partnerů…
) s označením starší nemám problém i když se tak taky necítím ve svých 35ti ![]()
@kat kat souhlasím
nejraději mám, když mi začne „dobře radit“ člověk, kterého vidím prvně… Včera sestra u obvodního, je tam na zástup a já šla na předoperační kvůli opu.
achjo.
@kat kat u mě v caru za to chtějí tři tisíce navíc
dnuti nejsmeúplně ještě rozho, zítra budeme vše na pevno řešit a domlouvat s doktorem
My jdeme skoro vsechny zitra na ultrazvuk, ze jo?
To jsem zvedava, s cim se tu sejdeme ![]()
Ja si prave pichla dalsi puregon a k nemu uz i ten orgalutran a mam pocit, ze mi paskne bricho, od vcerejska uz je to fakt neprijemny ![]()
@pcd : zvyšoval ti dávky? U mě se poprvé usmál po 11. dnech, jinak navyšoval dávky. Držím ti palce, ať pěkně rostete
@aguti : zítra OPU! Už jsem nervózní, snad z toho něco bude
@kat kat: nejlepsí je musíš myslet pozitivně, někteří vůbec neřeší realitu a to, že můžeš být vadná a prostě se snažíš. Rada nad zlato, mysli na něco jiného, psychika je svi. e ☺️
@Myška87 nene předtím jsem měla jedinou stimulační inj Elonva (tuším) a pak 3 inj Olgarutranu a pak OPU. Ted píchám denně gonal a včera 3 inj Olgarutran. Dnes odpo UZV, sobota, pondělí OPU. Už to chci mít za sebou.
A Tobě kočko držím palce at vše hladce proběhne a ve snůšce je ten největší bojovníček ![]()
@kat kat píše:
Ja si prave pichla dalsi puregon a k nemu uz i ten orgalutran a mam pocit, ze mi paskne bricho, od vcerejska uz je to fakt neprijemny
Jak z venku tak zevnitř co
už 3 den se necítím ![]()