Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@blowball : jsem zvedava, nekteri zminuji, ze lepsi byvaji embrya z prirozeneho spojeni
taky nad tim uvazuji, ale s predchozim neuspechem spis priplatim IMSI, tak tfuj tfuj tfuj (stresovala jsem, pokazde, kdyz jsem na genetiku volala)
@pcd :
tak Trinec je ode me kousek, puvodem jsem Tesinak. Z ultrazvuku jsem mela nervy, jak jsem psala, lekar se poprve tento tyden usmal, ze se konecne neco na vajecnicich deje, jinak jsem mela pocit neschopneho idi.ta
@Myška87 já zatím nervźní nejsem, ale asi až budu držet telefon a budu tam chtít volat, tak to budu nervózní… ![]()
@blowball: a kolik jich budes chtit zavest? (Jestli to neni moc soukroma otazka, predem se kdyz tak omlouvam) kdyby clovek nemusel cekat..
@Myška87 no protože chceme určitě víc než jedno dítě, tak jsme se dohodli na dvou, jestli to teda bude možný… to se asi dozvím až zítra…
@blowball : kamaradce vysly dvojcatka, parecek, snad to vyjde i vam!
@Myška87 jeee, to je super, to by se mi taky líbilo… a co ty? v jaké fázi vůbec jsi?
@aguti
Nono urodilo se dost, i DR rikali ze to neni casty. Ale pak jsem byla v nemocnici tak na tri dny. Bylo mi fakt zle. Fuj uz to nechci nikdy zazit. A ano bylo to poprve. A sla jsem na transfer az za mesic kvuli tem komplikacim. Takze KET a hned uspesny. Uz se ma mimk moc tesim.
Drzim vsem palce!!!
@Myška87 já mám obavy jak na léky reaguju minule jsem měla jiné a nic moc tak aby to nebylo tentokrát ještě horší no uvidíme zítra
@blowball držím palce at to zvládnou všechny ![]()
Budu na tebe myslet @pcd te, jsem zvedava na OPU, co z toho bude:-(
@blowball : cekam na OPU, stimulace od predminuleho ctvrtku
@Myška87 juu, tak už brzo půjdeš…
tak at hezky zrajou folíky… ![]()
@Johana..22 Byli jsme na horách
Přesně tak, pokud není ovulace, tak se KET nedělá… Navazuje to vlastně na tvojí ovulaci, praskne folikul, vajíčko doputuje do dělohy a tam vlastně je vloženo embryjko, takže se udělá taková jakoby výměna
ale provádí se to podle doby kultivace…
@kat kat Ja sem traged nejvetsi
Snazime se od mych 25 a uz je mi 29
V CAR jsme rok.. nekolik neuspesnych iui.. Prvni IVF ted v kvetnu, vlozeny jedno embryo a menz prisla uz osmy den po
Ted se davam dohromady a za mesic chci na KET dvou zmrazenych.. Vic jich nemam.. A jinak u tech tridennich je i problem v tom ze v tuhle dobu se standardne vyvyji ve vejcovodech a do delohy se dostava az nekdy sesty den..Takze kdyz vkladas petidenni tak ho vlastne davas uz do prirozeneho prostredi..
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď