Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@blowball : jsem zvedava, nekteri zminuji, ze lepsi byvaji embrya z prirozeneho spojeni
taky nad tim uvazuji, ale s predchozim neuspechem spis priplatim IMSI, tak tfuj tfuj tfuj (stresovala jsem, pokazde, kdyz jsem na genetiku volala)
@pcd :
tak Trinec je ode me kousek, puvodem jsem Tesinak. Z ultrazvuku jsem mela nervy, jak jsem psala, lekar se poprve tento tyden usmal, ze se konecne neco na vajecnicich deje, jinak jsem mela pocit neschopneho idi.ta
@Myška87 já zatím nervźní nejsem, ale asi až budu držet telefon a budu tam chtít volat, tak to budu nervózní… ![]()
@blowball: a kolik jich budes chtit zavest? (Jestli to neni moc soukroma otazka, predem se kdyz tak omlouvam) kdyby clovek nemusel cekat..
@Myška87 no protože chceme určitě víc než jedno dítě, tak jsme se dohodli na dvou, jestli to teda bude možný… to se asi dozvím až zítra…
@blowball : kamaradce vysly dvojcatka, parecek, snad to vyjde i vam!
@Myška87 jeee, to je super, to by se mi taky líbilo… a co ty? v jaké fázi vůbec jsi?
@aguti
Nono urodilo se dost, i DR rikali ze to neni casty. Ale pak jsem byla v nemocnici tak na tri dny. Bylo mi fakt zle. Fuj uz to nechci nikdy zazit. A ano bylo to poprve. A sla jsem na transfer az za mesic kvuli tem komplikacim. Takze KET a hned uspesny. Uz se ma mimk moc tesim.
Drzim vsem palce!!!
@Myška87 já mám obavy jak na léky reaguju minule jsem měla jiné a nic moc tak aby to nebylo tentokrát ještě horší no uvidíme zítra
@blowball držím palce at to zvládnou všechny ![]()
Budu na tebe myslet @pcd te, jsem zvedava na OPU, co z toho bude:-(
@blowball : cekam na OPU, stimulace od predminuleho ctvrtku
@Myška87 juu, tak už brzo půjdeš…
tak at hezky zrajou folíky… ![]()
@Johana..22 Byli jsme na horách
Přesně tak, pokud není ovulace, tak se KET nedělá… Navazuje to vlastně na tvojí ovulaci, praskne folikul, vajíčko doputuje do dělohy a tam vlastně je vloženo embryjko, takže se udělá taková jakoby výměna
ale provádí se to podle doby kultivace…
@kat kat Ja sem traged nejvetsi
Snazime se od mych 25 a uz je mi 29
V CAR jsme rok.. nekolik neuspesnych iui.. Prvni IVF ted v kvetnu, vlozeny jedno embryo a menz prisla uz osmy den po
Ted se davam dohromady a za mesic chci na KET dvou zmrazenych.. Vic jich nemam.. A jinak u tech tridennich je i problem v tom ze v tuhle dobu se standardne vyvyji ve vejcovodech a do delohy se dostava az nekdy sesty den..Takze kdyz vkladas petidenni tak ho vlastne davas uz do prirozeneho prostredi..