IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
2.6.15 21:14

@blowball : jsem zvedava, nekteri zminuji, ze lepsi byvaji embrya z prirozeneho spojeni ;-) taky nad tim uvazuji, ale s predchozim neuspechem spis priplatim IMSI, tak tfuj tfuj tfuj (stresovala jsem, pokazde, kdyz jsem na genetiku volala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 21:17

@pcd : :-D tak Trinec je ode me kousek, puvodem jsem Tesinak. Z ultrazvuku jsem mela nervy, jak jsem psala, lekar se poprve tento tyden usmal, ze se konecne neco na vajecnicich deje, jinak jsem mela pocit neschopneho idi.ta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.6.15 21:23

@Myška87 já zatím nervźní nejsem, ale asi až budu držet telefon a budu tam chtít volat, tak to budu nervózní… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 21:27

@blowball: a kolik jich budes chtit zavest? (Jestli to neni moc soukroma otazka, predem se kdyz tak omlouvam) kdyby clovek nemusel cekat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.6.15 21:31

@Myška87 no protože chceme určitě víc než jedno dítě, tak jsme se dohodli na dvou, jestli to teda bude možný… to se asi dozvím až zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
2.6.15 21:33

@kat kat Nene je mi 29 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 21:33

@blowball : kamaradce vysly dvojcatka, parecek, snad to vyjde i vam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.6.15 21:37

@Myška87 jeee, to je super, to by se mi taky líbilo… a co ty? v jaké fázi vůbec jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
2.6.15 21:38

@aguti
Nono urodilo se dost, i DR rikali ze to neni casty. Ale pak jsem byla v nemocnici tak na tri dny. Bylo mi fakt zle. Fuj uz to nechci nikdy zazit. A ano bylo to poprve. A sla jsem na transfer az za mesic kvuli tem komplikacim. Takze KET a hned uspesny. Uz se ma mimk moc tesim.
Drzim vsem palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
2.6.15 21:39

@Myška87 já mám obavy jak na léky reaguju minule jsem měla jiné a nic moc tak aby to nebylo tentokrát ještě horší no uvidíme zítra :oops: @blowball držím palce at to zvládnou všechny :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 21:44

:oops: Budu na tebe myslet @pcd te, jsem zvedava na OPU, co z toho bude:-(
@blowball : cekam na OPU, stimulace od predminuleho ctvrtku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.6.15 21:50

@Myška87 juu, tak už brzo půjdeš… :) tak at hezky zrajou folíky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.6.15 21:54

@pcd díky, já držím palce at to zítra dobře dopadne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
3.6.15 08:43

@Johana..22 Byli jsme na horách :) Přesně tak, pokud není ovulace, tak se KET nedělá… Navazuje to vlastně na tvojí ovulaci, praskne folikul, vajíčko doputuje do dělohy a tam vlastně je vloženo embryjko, takže se udělá taková jakoby výměna :) ale provádí se to podle doby kultivace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
3.6.15 09:08

@kat kat Ja sem traged nejvetsi ;-) Snazime se od mych 25 a uz je mi 29 :-( V CAR jsme rok.. nekolik neuspesnych iui.. Prvni IVF ted v kvetnu, vlozeny jedno embryo a menz prisla uz osmy den po :-( Ted se davam dohromady a za mesic chci na KET dvou zmrazenych.. Vic jich nemam.. A jinak u tech tridennich je i problem v tom ze v tuhle dobu se standardne vyvyji ve vejcovodech a do delohy se dostava az nekdy sesty den..Takze kdyz vkladas petidenni tak ho vlastne davas uz do prirozeneho prostredi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí