IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
2.6.15 14:48

@kat kat: minule jich bylo 25 pri minimalni stimulaci, ted uz jsem behem pripravy vycerpala prispevky pojistovny a davku mam mnohonasobne vyssi. Posledni dva ultrazvuky, vcera a dnes byl gyndar konecne spokojeny, ze jich je par, ale konecne se neco deje. Stimulace Merionalem. Ty taky stimulujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 14:49

@aguti hm,hm… Tak to vypadá u Vás rozumnější, než u nás tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 14:50

@Mikina33 Dekuji za privitani, kdy se chystas na OPU? Cetla jsem to kousek zpatky, at trochu vim, jak na tom jste a co mate za sebou. Ja byla loni ve svem triku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 14:51

@Myška87 ahoj :mavam: proč myslíš, že to nevypadá dobře? důležitá je kvalita, ne kvantita :hug: Člověk má vždycky trochu strach, musíme prostě věřit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 14:51

Mysko, 25 foliku z minimalni stimulace? Jsi si jista? :-O Ja stimuluju od patku puregonem, napred dva dny 250iu, ted 225iu, od zitra Orgalutran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 14:52

@Myška87 já se chystám na premiéru. Nyní čekám na MS (měla by dorazit o víkendu) a pak začnu 2.DC píchat Gonal. Takže OPU nějak v druhé polovině června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 14:54

Podle ceho oni vlastne urci, kdo dostane gonal a kdo puregon a kdo menopur a kdo vi co jeste existuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 14:54

@kat kat já jsem tady asi nejmíň zkušená, ptz nemám téměř nic zasebou… Ale mě třeba při běžné prohlídce také napočítala přes 20 folíků a že prej to dál ani nebude počítat, že prostě výborný… Tak jsem myslela, že to je tak normál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 14:55

A zadna z vas nema antagonistu? To taky nechapu, podle ceho se rozhodnou, tady te dame antagonistu a tamte ne… :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 14:55

@kat kat joooo, to by taky zajímalo! U nás se dokonce stalo, že jsem tam jela 19.DC, ptz jsem měla v poslední zprávě napsáno, že mě čeká dlouhý protokol. Dostali jsme se ale k jiné Dr. a ta to změnila na krátký, takže mi stimulaci úplně převorala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 14:57

@aguti : strach mam, protoze predtim to slo bez problemu a ted? Skoda slov, ale doufam, ze z toho neco bude.
@kat kat : ted jsem byla na 375j :? 4 den(predchozi byla davka o neco malo nizsi), loni Jsem se drzela na 75-225

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 14:57

Mikino, ja jsem poprve zamirila do caru letos v unoru, takze zas tak zkusena taky nejsem :-) Ale 20 folikulu pri bezne prohlidce, to asi dr myslela vsechny, co byly videt, ne? Urcite vsechny nedozraly… Bez stimulace dozraje vetsinou jedno vajo, pri minimalce dve nebo tri, a pri klasicke stimulaci je ideal pry okolo 10-15. Takze 25 se mi zda docela dost i kdybys mela normalni stimulaci, natoz minimalku :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 14:58

Popravde leky urcuji podle smlouvy s vyrobcem, vyjimky podle protilatek. Byznys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 14:59

@Mikina33 normálně těch folíků tam máme kupu, každý cyklus se určitý počet trochu zvětší (začne růst) a do konce to dotáhne jeden, ostatní se zastaví v různé velikosti. Ten hlavní praská v cca 22mm a stimulkou se docílí toho, že jich větší množství dozraje a bude schopných vyprodukovat vejce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 15:00

No ja cetla, ze dlouhy se dava casteji tem mladsim rocnikum a kratky starsim, tak ja uz se asi pocitam k tem starsim (je mi 34). A antagonista tem, u kterych hrozi OHSS. Jenze jak muzou vedet, ze mi hrozi, kdyz jeto moje prvni ivf? :-D Mikino, a ty ses neptala, proc ti to tak radikalne zmenili? Ja mam pocit ze kazdy dktor si todela podle sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí