IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
1.6.15 21:41

@kat kat uvidíš co ti žeknou po ultrazvuku :) přece tě nebudou hnát na opu, když budou vejce trochu pomalejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.15 21:55

@Vena123 no jsem zvědavá jak to bude vypadat za těch dalších x dnů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 21:58

To tady doufam, ze nebudou.. akorat me zarazilo, ze mi jeste pred zahajenim stimulace dr rekla, ze budu mit jen jeden ultrazvuk a opu 6.nebo 8.6. Si prave rikam, jak to muze vedet, za jak dlouho mi vyrostou…
Holky a priplacite si za neco? Myslim kontinualni monitoring, prodlouzenou kultivacia tak… My musime kvuli katastrofickymu spermiogramu mit ICSI ale s prodlouzenou kultivaci hrozne vaham… Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.15 22:15

Máme prodlouženou kultivaci a ISCI + PISCI co si těď vybavuju.

Co je to ten monitoring?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 22:44

Picsi jsem cetla, ze se dela, kdyz se ivf nekolikat nedari… vy uz mate nejake za sebou? Kontinualni monitoring znamena, ze embrya jsou ulozena v inkubatoru, ze ktereho se vubec nevytahuji, ale misto toho, aby je laborantka 1-2× denne vytahla ven pod mikroskop a kontrolovala je, tak jsou porad na jednom miste pri stejne teplote a snimaji je myslim 4× za hodinu kamery. A oni si pak ty zaznamy prehrajou a jsou schopni rict, ktera embrya se vyviji nejslibneji, pry to zvysuje sanci o 15 procet, jsem cetla, ale nevim, jestli to neni zas snaha vytahnout z lidi dalsi penize… ja porad nevim, jestli si dat spis tohle nebo PK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.15 23:03

@kat kat tohle je nás první pokus. Manžel má spatnou morfologii, tak proto pisci. Je to spíš návrh z naší strany udělat co nejvíc proto, abych už to nemusela znovu podstupovat. Nebudu dávat třicet tisíc za léčbu a pak se to po*ere jen proto, že embriolog vylosoval spatnou spermii ;)

Ten monitoring myslím ani můj car snad nenabízí. PK jsem chtěla od začátku a byla nám i doporucena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 23:22

:lol: to mE rozesmalo :-) ale mas pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 00:24

No já se opravdu mám teda, sotva jsem se zbavila teplot, tak mi zalehlo ucho a nemůžu usnout :zed: se picnu z toho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 05:33

Jezismarja, ty snad musis mit vsechno 8o doufam, ze to preslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
2.6.15 08:10

@kat kat Ahojky, s prodlouzenou kultivaci vubec nevahej.. nic jineho by ti snad ani nabizet nemeli. Kdyz do tri deniho embry se dostane temer 100% vajicek ale do 5denniho ani ne 50% Takze je vetsi jistota, ze to vlozi vyvyjejici embryo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
2.6.15 08:14

@kat kat Medelali taky jen jeden ultrazvuk, mam kliniku daleko. To zvladnou s prehledem. Ja mela 24 folik a 22 vajicek! Mozna me mohli vzit driv, rozjel se mi OHSS ale zase mi ted v brisku roste 9tt mimco v mrazaku zbylo asi 8 sourozencu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 08:17

Az takovy rozdil? To jsou odkud statistiky? Ja si prave rikam, ze s tim kontinualnim monitoringem je to vychytany, teda snad. Ze proste bude uz treti den jasny, ktery embryo se vyviji nejpravidelneji… Je to hrozne tezky.. tolik moznosti je a clovek aby si vybral… Asi jak rika Aguti, je dobry investovat do co n4jvic vymozenosti, aby ta pravdepodobnost uspechu byla co nejvyssi a nemuselo se to cele? opakovat… No tak uvidime. A ty jsi Ploutviku n tom jak? Kolikate ivf, jaka faze, co beres a tak. Proste vyslech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 08:18

Johanko, to je nadhera, gratuluju!! Ale ty budes asi mladsi… nech me hadat, 22? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
2.6.15 09:54

@aguti to já též kočko, doufám, že ty menší dorostou a budu štastná, když jich bude tak 10, těch krasliček. Řekneme si ve čtvrtek jo? :hug:
Mi budeme mít PK a ISCI a když bude co mrazit, tak vitrifikačně a každé embryjko extra… ale to už předbíhám.
Jinak holky s tou PK, v minulém CAR mi jí rozmluvili a až ted to s odstupem vidím, jako pěknej byznys ze strany CAR. Více kdovíjaké kvality vydrží, více se zamrazí a více se KETuje a ztoho samozřejmě se více vyrejžuje :pocitac: :pocitac: :pocitac: v novém CAR je to hotová věc a ISCI taky, ač máme spg v normě. Vyjde to hold o tísíce více, ale doufám, že ted už to vyjít musí.
@kat kat píchám gonal a ted večer připíchávám ten cetrotide

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 10:01

No ja nevim, vic kryo mozna bez PK maji, ale pri rozmrazeni je podle me lepsi den dva kultivovat dal, aby se videlo, jestli se v poradku rozmrazily, a ze zamrazene blastocysty uz se nikam dal kultivovat neda, musi jit hned k mame… Tezko rict, jak to ve skutecnosti je…
Zamrazit kazde vajo zvlast je dobry napad :-) za to se ale asi taky priplaci, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí