IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
1.6.15 14:30

@kat kat ano, taky mám krátký protokol. Dnes mi doktor řekl předběžný termín kdy by to cca mohlo proběhnout, ale na pevno mi to určí az po druhém ultrazvuku ve čtvrtek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.6.15 16:23

@aguti no uvidíme. ještě jsem se nikdy ta nehádali

jinak gratuluju. To zní fakt svěle ty tvý výsledky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 17:45

Jo, tak to jo :-) Me se 7-9 dni zda ale fakt hodne malo… vsude na netu jsem nasla, ze by se melo stimulovat cca 11-15 dni… :? No, uvidime. Zatim mi vubec nic neni, nic neboli, zadna unava… tak doufam, ze to neznamena, ze to na me nepusobi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 18:34

Aguti, ty pichas Puregon, nebo Gonal, nebo neco uplne jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 18:51

Jo a takygratuluju k takove urode vajuch :-) uplne velikonoce v lete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.15 19:33

@kat kat já začala něco výraznějšího cítit až včera (6DC) a to při dosedání na židli, jinak se cítím normálně, teda krom toho oparu a teplot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.15 19:34

@monika m @kat kat holky moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.15 19:39

@kat kat píchám 150j Gonalu :) Teď jsem ještě dostala Orgalutran, ale ten už je na zastavení ovu.

Hele mě se těch tvých 7-9 dní pořád nějak nezdá. Začala jsi píchat 2DC, ne? Tzn 7DC jdeš na první utz. Tam podle nárůstu vajec už ti doktor buď určí přesný termín OPU nebo si tě pozve ještě na jeden utz (10DC) a tam to rozsekne.

Nezaměnila jsi opu s těma ultrazvukama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 19:58

Me se to taky nezda. Cyklus zacal ve ctvrtek. V patek jsem zacala pichat uregon (250iu, to jsou jakesi konske davky 8o ), ve ctvrtek teprve pujdu na prvni utz, to bude 7.den pichani a mozna posledni, protoze opu pry je naplanovan predbezne bud na sobotu 6.6. Nebo pondeli 8.6.( v nedeli maji zavreno). Tak pokud by to bylo uz v tu sobotu, musela bych asi dva dny pred tim, tedy ve ctvrtek vecer) pichnout pregnyl, ne? Takze asi bych fakt stimulovala jen tech 7… no, uvidime… nejak se mi to nechce libit, ale asi vedi, co delaji…
Ten tvuj opar a horecky, to musi byt hodne neprijemne…zrovna ted, kdyz chce clovek byt co nejzdravejsi a v pohode… :,( snad te to brzy prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 20:01

Kdyz to pocitam na dny cyklu, tak stimulace zacala 2DC, prvni utz 8DC, odber vajec (snad nejaka stihnou narust) bud 9DC nebo 11DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 20:02

Pardon, opu 10 nebo 12DC, ale ty posledni dva dny uz se asi po pregnylu nestimuluje…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
1.6.15 20:28

@aguti kočko jsme synchronizované tedy :mrgreen: já dnes nechtěla vědět jak je to s folíkama, jen jsem se ptala jak to vypadá a prej dobré, nějaké bobule černé jsem na ultrazvuku viděla na obou, tak alespon 10 by to hodit mohlo. Přesně jako Ty jdu ještě čtvrtek na UZV a sobota nebo pondělí OPU… na to jediné se tedy netěším :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
1.6.15 20:30

@aguti jinak obzvlášt levou stranu již cítím… to jsem zvědavá, jak to do víkendu bude vypadat. O dosedu již také vím…navíc od rána mám i zvláštní pocit při čůrání, jak by mě to táhlo dolů… no jo, s tím se dá počítat že :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
1.6.15 20:33

@kat kat kočko mám to hodně podobně, na den to tedy nepočítám… ale asi jo.
Ničeho se neboj, oni to mají vyzkoušené a osvědčené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.6.15 21:03

@Vena123 joo? :-) no tak ty uz jsi aspon na jenom utz byla, tak vis, ze rostou :-) ja bych taky potrebovala motivacni utz :-) ale jdu az 8DC, ve ctvrtek… co si pichas ty? :-) Muj chlap mi zacal rikat „smazko“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí