IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
2.6.15 14:10

@kat kat Vitrifikaci jsme si také poručili. Tak teď doufám, že nebude 20 embrií, to by jsme se nedoplatili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Si dělám srandičky…
Ale oni to mrazí po 2-3 né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 14:12

Hele holky a můžete mi prosím vysvětlit ještě jednu věc?? Moc by mě to zajímalo… Mám nárok na 4 IVF. Pokud při prvním nechám zavést 2 vajíčka, tak jen na 3 IVF. A jak to tedy je s mrazáčky? Mohu v procesu 1. IVF třeba nechat zavést mrazáček (a rovnou 2 embria)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 14:17

KETy nehradi pojistovna, muzes si v nich nechat zavest co chces a adny pokus ti to neubere. Pojistovnu zajima jen aby prvni dva ET cerstvych embryji byly jen s 1 embryem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 14:19

A pokud jde o mrazeni, podle me je standard 2 embrya dohromady, ale asi zalezi na centru. Taky prave jedna kocena psala, ze si bude priplacet 2tis za pipetu, aby mela zamrazeny kazdy embryo zvlast… dava mi to smysl, ale ta cena :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 14:22

S tim PICSI nevim, asi bychom o tom uvazovat meli… ale u nas stoji 13 tisic(2-10 oocytu). Myslite, ze to ma fakt takovy prinos? Ze nejsou schopni vybrat spermii, ktera se hybe a zaroven vypada neretardovane? Ja jsem predtim cetla, ze se picsi hlavne pouziva u lidi s genetickou zatezi nebo kdyz se ivf nekolikrat nedari… ze by melo opodstatneni i u pouhyho spatnyho spermiogramu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 14:27

@kat kat aha, to jsou mi věci.. Tak takhle to je! Nebo spíš teď jsem to konečně pochopila, proč to tak je! Takže i v druhém IVF by na poprvé muselo být jen jedno jo? A u třetího a čtvrtého je to už jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 14:28

@kat kat předběžně doktor říkal neděle nebo pondělí

Nahoře na stránce se dají zapnout / vypnout podpisy a svůj si můžeš upravit v nastavení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 14:29

Jak se vlastne pozna spana morfologie spermii? Meli jste Aguti na to nejake specialni testy? Ja koukam na ten nas spermiogram a je tam jen celkovy pocet, pocet na ml, motilita, patologie, liquifikace a pH. Morfologii jsem tam nenasla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 14:29

@kat kat u nás dokonce 15.000,– do 10 oocytu. Hele nevím, zatím jsem se o tom nezajímala. Ale za probrání s lékařem by to asi stálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 14:30

@Mikina33 presne tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 14:31

@Mikina33 třeba pohyb a množství se mu různýma doplňkama a práškama krásně vylepšil, ale na morfologii to prostě nefunguje

Pohybuje se mu to od 0% do 3% zdravých spermií, takže doufám že tam něco najdou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 14:31

@kat kat nám píšou vždy dolu na ten papír vyjádření toho laboranta. Takže tam je pod tou tabulkou prostě napsáno třeba azospermie a leukospermie a podpis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 14:32

@aguti, vase centrum ma otevreno i v nedeli? Me prave rekli opu bud sobota nebo pondeli, tak mam trochu strach, aby prave idealnim dnem nakonec nebyla ta nedele :*(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 14:33

@Mikina33 jj, asi se na to radeji zeptam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 14:33

@aguti tak budu držet palce, ať je tam těch zdravých spermoušů co nejvíce!!!
My máme taky celkově špatný spg, ale vitaminy zatím nijak nepřispěly ke zlepšení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí