Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sama moravacka tady. Ja su puvodne taky z moravy, v praze je prebyvam ale srdce je na valassku ![]()
Ahoj holky můžu se k vám přidat? co jsem přečetla tak jste na tom podobně jak já. Stimuluju od neděle zítra je kontrolní utz tak jsem nějak nervozni
@pcd ahoj
tak to zítra očekáváme jen dobré zprávy ![]()
čím stimuluješ?
@pcd : Ahoj, ja se taky dnes pridala, potrebovala jsem se bavit s nekym, kdo zaziva to same co a ja a nekyve soucitne hlavou;-)
@Myška87 tys mě navnadila, ani o tom nevíš ![]()
Píchám puregon a zobu clostilbegyt prednison ještě budu mít fraxiparine později, mám krátky protokol
@aguti dnes v půl druhé mě pustili, odebrali 9 vajíček, z toho 6 až 7 zralých, dvě nám oplodní jehličkou a zbytek přirozené, zítra se dozvím jak mi ty dětičky rostou…
já se těšim až si pro ně půjdu… to je jako jít pro ně do školky.
jak jsi říkala, tady s těma,,vyžilýma" holkama, dnes mi muž v CARu říkal, jestli mě někdo neupozornil, že jsme o dost mladší, než většina párů. je mi taky 26, ale muž je stařec…
33 let…
viděli jsme jeden pár, ti byli tak ve věku mojich rodičů, to mě docela překvapilo…
@blowball tak to je dobrý výsledek
super, doufám, že nás budeš informovat jak postupuješ
![]()
@pcd? Navnadila?;-) Pri prvnim IVF jsem byla aktivni v jinych diskuzich, holky byly super, podpora uzasna, ale bylo to proste moc. Jakmile to nevyjde, nechces slyset nic..tak mi trvalo, nez jsem se zapojila
To me mrzi a nedivim se obavam z ultrazvuku, druhe sono pri stimulaci?
@aguti @Myška87 díky, jasný že budu informovat. nemám si s kým o tom povídat…
taky vás tady pozoruju, je fajn nebýt na to sám… ![]()
@Myška87 píše: @pcd? Navnadila?;-) Pri prvnim IVF jsem byla aktivni v jinych diskuzich, holky byly super, podpora uzasna, ale bylo to proste moc. Jakmile to nevyjde, nechces slyset nic..tak mi trvalo, nez jsem se zapojilaTo me mrzi a nedivim se obavam z ultrazvuku, druhe sono pri stimulaci?
taky jsem to měla podobný a právě tady to vypadá že budem testovat zhruba stejně tak to se můžem krásně podporovat ![]()
Jinak já jsem z Třince ![]()