IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
2.6.15 16:53
:mrgreen: :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 16:55
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 17:42

@kat kat : teda, tak to fakt ziram 8o u nas teda kontroluji na odberech vsechny i ty mene vadne nez ja a kontroluji profil, aby mi stimulaci neublizili. Sleduji odpoved vajecniku atd. Ale nechci te tim nejak strasit nebo podsouvat, ze co delaji u nas je spravne. Je pravda, ze gyncentrum kam chodim dela „vice“ nez jine. Samozrejmosti je imuno v podoli atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 17:52

No ja se na to ptala dr kdyz mi ten protokol predstavovala a ona mi tvrdila, ze krev se zkouma ve vyjimecnych pripadech, ale jinak je tozbytecne, protoze pry je jasne, ze cim vetsi folikuly tim vice hormonu v tele, tak ze utz opravdu staci. Ja uz nevim, ale kdyz mi to rikala, davalo mi to celkem smysl… Sis me trebazarazi, ze mi dnes rano rekla, ze orgalutran mam pichnout az zitra, ale v pribalovem letaku je napsano, ze se aplikuje, kdyz nejvetsi folikuly maji 12mm, a to ty mojepodle ranniho utz uz maji, takze bych si to snad mela pichnout dnes vecer s dalsi davkou puregonu, a ne az zitra…? Mam strach, abych nemela predcasnou ovulaci… :? ja si ho snad pichnu, i kdyz rikala az zitra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 17:54

@kat kat já měla včera největší 14mm a orgalutran mám píchat až ve čtvrtek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 17:55

@Myška87 mi teda krev na HP brali minulý cyklus, teď v průběhu stimulace už krev neberou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 17:56

To je CAR od CARu, všichni to dělají +-stejně podle svých ověřených metod, co jiného převratného by taky chtěli vymýšlet, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 18:56

@aguti diky moc, tos me uklidnila…ja jsem trochu stresar totiz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 18:57

Nakonec me napadlo udelat si ovulacni test a kdyz by byl pozitivni, dala bych si oralgutran uz dnes, ale nebyl, takze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 19:01

Jinak presne jak rikas Aguti, mela jsem HP (ja uz ho teda mela z ledna od gyndarky) a ted behem stimulky uz krev neberou. No, me teda dneska brali, ale ne kvuli kontrole hormonu, ale neco kvulinty studii, ani nevim, co tam chteji zkoumat, ma se to? posilat na rozbor do dublinu ci co.. :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 19:10

Mysko a kam chodis? Do Pronatalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 19:13

@kat kat neblázni :D ovulace přichází až když má folík víc než 20mm a to ty tvoje ještě určitě nemějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.15 19:16

@kat kat jedna holka z emimina co znám byla taky zahrnuta v nějaké studii a pořád chodila na odběry, koukali na ni, prostě byla víc sledovaná

a po všech nezdarech (a že jich teda bylo) se jim právě v tomto cyklu zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.6.15 19:41

Jee, tak treba budu mit taky stesti :-) me dr rekla na rovinu, ze ta latka, kterou v te studii testuji, podle ni nefunguje, ale nemela by uskodit a taky je super, ze ta farmaceuticka spolecnost plati vetsinu nakladu, treba puregon 2×900iu mam uplne zadarmo :-) ale ja jim rikala, ze nam nejde o penize, ale spis ze mi to prijde fajn na necem takovem se moci podilet, treba nasli zazracny lek a ja jim pomuzu ho odtestovat a schvalit :-D pisu historii :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.6.15 19:49

@kat kat : a treba ta historie pomuze nam vsem! Divala jsem se kvuli tomu na Internet, jestli do me nebodaji zbytecne a nejsme tak nejak retro(mam zily na heslo),ale je to na lekarich, nekteri si to jisti odbery (ale nechci vas stresovat nebo znepokojovat, jak jsem psala, jsem krapet vadna)

A jinak jsem Od Caplygina z F-M ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital