Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mirind nene ty uz si snad pichnes jen pregnyl kterym oni presne urci ovulku a asi za 5 dni ti zavedou embryo. Kryoembryotransfer je uz velka pohodicka.
At se vydari i druhe
jsem v 8tt a v mrazaku mame jeste 10 embrii. To bude detiii ![]()
Může Gonal způsobit vysokou horečku a bolest hlavy? Zpomalí to růst vajec? Mám 39,4, jestli to do zítra neklesne, tak volám do caru ![]()
@aguti téda holka, možné je úplně vše, leč jsem ještě takovou reaci neslyšela. Píchám gonal dnes 3 den a u mě nic
určitě bych tam zavolala
@Vena123 taky picham třetí den. Spíš si myslím, že to vyvolala únava a stres. Spala jsem přes týden málo hodin a cítila jsem se unaveně celkove, ale zajímá me, jestli tomu nemohl přispět i ten Gonal
snad se z toho do zítra vyspim a hlavně to nespomali růst vajec a bude všechno ok ![]()
V lekarne mi sestra říkala, že to může být i alergicka reakce, ale v pribalaku pisou pouze boles hlavy, ne horečku ![]()
@aguti kočko me byla po Gonalu tak zle, hlava se mi motala od 1.do posledního vpichu, navíc mi desne bolela lytka..musela jsem byt doma sotva sem chodila. Menopur mi to nedělal…
@petross
takže reakce mohou být opravdu různé
Už mi klesla horečka na 37,5, tak snad je to na dobre cestě ![]()
@aguti na odběr budu 16. DC, dnes mám poslední Orgalutran a Fostimon, zítra pregnil… A pak jdeme na to…
dobře že ti už ta teplota klesla… možná tě přepadla chřipka, docela to ted lítá… já jsem nastydlá jako prase… smrkám nonstop 24 hod denně, bolí mě klouby a cítím tíži na hrudi… kašel ale naštěstí nemám, ani teplotu… přemýšlím o paralenu, jestli by mi neulevil, ale nevím, na všechny ty injekce… chci být do úterý fit.
@blowball budu na tebe myslet ![]()
dnes ráno opět 38, ale už to klesa. Vzala jsem si coldrex, prý se může cokoliv ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Chci se zeptat, co je krátký a dlouhý protokol?
Příspěvek upraven 31.05.15 v 20:19
Dnes píchám pátý den a už začínám cítit vaječníky, děsí mě že bych měla píchat ještě dalších cca deset dní ![]()