IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
4.6.15 14:02

@kat kat : ja bych to byt vama doma rozjela, ale nezne ;-) treba si vyrobite své miminko, jen hrozí riziko mnohocetneho tehotenstvi, nejaky folikul se muze uvolnit. Zalezi jak jste na tom ze spermiemi, jestli neni problem, pomilujte se. Asi bych se podivala co na to Internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.15 14:05

Skore OPU - 18, 8 oocytu, takze fooocytudej se vule bozi. Snad nekdo z nich vydrzi a IMSI bude k necemu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.15 14:12

@pcd : držím palce kočko, jak nezvyšoval dávku, je to ok, snad ti to zítra dobře dopadne
@Vena123 : možná máš bolesti z důvodu jiné stimulace, neboj, bude to dobré, minule jsem to měla taky jinak, tak jako OPU, dnes mě po něm bolelo hodně břicho a tolik krve jsem neviděla ani při menzes :) teď už je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
4.6.15 14:13

@Myška87 me zakázali sex před opu, právě proto, abys pak třeba neměla 10cata, vajíčka se uvolňují i samovelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.15 14:13

Omlouvám se za překlepy, úplně mi to na telefonu jde :-D
jak jsem psala, děj se vůle boží, zajímalo by mě, jak je na tom blowball :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.15 14:15

@aguti : na PN jsem od 1.června, plánované měsíce dopředu. Horší, jak nevyjde kultivace, to se vrátím hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.15 14:18

@petross : v tom máš pravdu, psala jsem tam o vícečetném, záleží, jaký je problém. Problémem může být i uvolnění folikulů, se kterými lékař třeba počítá. Je to těžko, ale starší spermie smíchané s čerstvými taky žádná hitparáda, záleží na metodě spojení v centru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
4.6.15 14:28

@kat kat asi uděláme profuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
4.6.15 14:31

@petross nás nikdo o sexuální abstinenci nepoučil, takže dnes na to vlítnem. Stejně by to byl mega zázrak, kdyby se něco oplodnilo přirozeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
4.6.15 14:32

@Myška87 tak to je krásná úroda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
4.6.15 15:45

@Myška87 to neznamená že když ne mužem my, že chlap nemůže odpustit ne? My taky odpoustely 2 dny před opu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
4.6.15 15:47

@petross dny dny a bylo to ok?

u nác myslím v caru chtějí 2-3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
4.6.15 15:55

@aguti ja mam ve zprávě 2 dny :-) ale me stejne bolel tak podbrisek, že sem na sex fakt chuť neměla, takže sme se věnovali jen příteli ;-) obě vajíčka se krásně oplodnila za 1. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
4.6.15 16:12

@petross dík :) no večer to nějak rozlousknem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
4.6.15 16:36

@myska87 my mame prave problem ve spermiich, proto jsme dospeli az k umelemu, spermiogram uplna kalamita. Takze mam obavu, ze milovani by bylo k nicemu a jeste navic by mi pri tom popraskaly folikuly lol navic ja uz se skoro nemuzu pohnout, aniz by me nepichalo na stridacku napravo a nalevo, takze jsem myslela spise jinou techniku nez klasicky sex :mrgreen:
Ale asi jo, uvidime, jak bude chut :-)
Jo a mysko, gratulace k velikonocum, to je celkem dobry 8 vajec, ze jo?! :-) Ja uz jsem taky hrozne nedockava, kolik jich bude a jestli jich nebude vic nez spermii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí