IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
5.6.15 09:41

@Vena123 já budu určitě duchařit, 14 dní nevydržím, to vím naprosto jistě :mrgreen: :oops:
Já měla po třech iui ze čtyř slabší druhou čárku, ale odešlo to s opožděnou ms. Pevně věřím, že teď se to nestane a uvidím konečně ty pravé dálnice :dance:

Břicho docela dobrý, když se nehýbu :mrgreen: horší je ten doznívající opar a zalehlé uši :zed:
Co ty? Už máš nachystanou košilku do caru? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
5.6.15 09:45

@Vena123 ja codim do iscare v praze. Pronatal je pry super, gyndarka mi riala, ze ma nejlepsi statistiky, ale jezdila bych tam hodinu a pul, takze druha volba byl iscare,

Příspěvek upraven 07.06.15 v 00:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
5.6.15 09:53

@aguti jo v klidu je to také ok, ale větší pohyb na sobě cítím… to vem čert, hlavně že to k něčemu bude. Košilku nepotřebuji, v CAR mi vše daj ústavní
@kat kat naštěstí mám Pronatal v jižních čechách 10 minut cesty, tak do ted vše probíhalo tady, OPU a ET musim do Prahy, tak to mám 1,5 minim. cesty, ale dvě cesty za ten zázrak stojí.
Holky to musí vyjít… ted nepřipouštím jinou variantu :pankac: :pankac: :pankac:
Venku je zase nádherně, jdu pozdravit zahradu a kochat se… užívat volna, kávička, knížka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
5.6.15 09:56

Tak uzivej, venku je fakt nadherne, leto jak vysite :-) Ja musim vyrazit k dr pro predoperacni, kdyz je ten velky den uz zitra. Doufam, ze se tam dovalim, taky uz mam bricho jak balon a boliii :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.6.15 10:00

@kat kat co s tebou bude dělat na tom předoperačním vyšetření?
Já jen dostala papír, kde vyplním alergie, váhu atd a to je všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.6.15 10:02

Já chodím do Reprofitu v Brně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.6.15 10:20

@Mikina33 hele nechceš nám něco říct? :dance: :P :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
5.6.15 11:01

6 oplozenych :mavam: tak snad vydrzi do pondeli, aspon nejake z nich! Verim, doufam. Drzim palce k OPU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
5.6.15 11:03

@blowball : gratuluji! At se drzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.6.15 11:10

@Myška87 supeeeeer, to je krásný počet :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.6.15 11:13

Holky, slyšely jste nebo se s tím přímo setkaly, že by vám v caru před zavedením dali na výběr pohlaví? Co tak čtu, tak to zase tak ojedinělé není. Dá se to vůbec podle něčeho objektivně poznat? Ale proč by to říkali, kdyby si nebyli jisti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
5.6.15 11:26

@aguti Ahoj :mavam: nevím jak to chodí ve Tvém CARu, ale z etického hlediska se takovýto výběr za normálních okolností dělat nesmí. Jiná situace je, když by ten potomek nesl nějaký špatný gen, tak ano, tam je možnost. Embryolog pozná, jestli je to holka nebo kluk, tak pokud by tato situace nastala, tak by to bylo jednoznačné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.6.15 11:28

@aguti pohlaví vedi, jen když ti dělají geneticky testy.Jak pise Johana.
Já chodim taky do pražského Pronatalu, jsou tam moc fajn. Jinak jsem byla na transferu v neděli tj dnes jsem 5.den .Vcera večer me bolelo břicho jako bych to mela urcite dostat. Dnes boli už od rána, ale spis jako by me řezalo v mocaku a trne uprostřed stytky kosti…
Tentokrat sme si priplatili Embryoglue, tak snad se prdis poradne přilepí a nepusti :-) :pankac:

Příspěvek upraven 05.06.15 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.6.15 11:30

@Johanna7 já to vědět při ET nechci, jen procházím diskuse a články a zaujalo mě to :)
Díky za osvětlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.6.15 11:31

@petross a to se klasicky asi nedělá, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí