IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
6.6.15 11:23

@kat kat : :hug: Jedna je malo nebo vsechno, zazraky jsou pro vsechny, sama vim, ze je lepsi byt skeptik a mile prekvapen nez naopak, ale treba. Kolegyne bojovala IVF pokazde s jednim folikulem, bud byl jeden, nebo zadny. A tak i ze spermiemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.6.15 11:25

Cenove bylo IMSI pocitano jako ICSI a k tomu 3000,– IMSI, PCSI je jeste o level vys(alespon tak to chapu ja)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.6.15 11:30

@pcd : nervy k tomu patri, prvne doufas, ze tam nejake stastne a funkcni vajicko bude, pak ze se snad oplodni a bude vyvyjet…myslim na tebe a drzim palce, vis, porad si rikam, ze jsme na tom jeste dobre, nekteri se k OPU ani nedostanou, ukonci jim stimulaci po par dnech :( Je to na dobre ceste, verim tomu, ze se jim neco povede, i podle zmen leku, ze ti nepridaval a davky staci, u me opakovane navysoval :( a neco tam bylo ;)
@H.Stepinka : to bylay krasna uroda (pro me je nejhorsi, jak odpodavaji), ale bojovnicek je teda frajer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
6.6.15 12:43

@kat kat hele nestresuj, já jsem na tom ještě hůř :zed: nakonec máme jen tři vejce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 12:47

Tri? :( To je teda neuroda…jak to beres? Ja mam depku, a ted kdyzte slysim (ctu), tak jeste vetsi… Se mnou byly na pokoji dve darkyne vajicek a tech kecu co mely! Zivot je strasne nefer :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 12:47

Aguti kolik jsi mela foliku nakonec? Ja 10, ale 4 prazdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
6.6.15 13:17

Holky nefňukejte, co já bych dala za tolik vajec :-) Stejně při takovym množství je většina nekvalitních. Já mám pokaždý 2, zato super truper, ted se jen chytnout :-)A navíc nemám takový bolesti, jako ty co jich mají plnou ošatku. Jo je fajn mít nanuky do foroty, ale čerstvý jsou čerstvý. Takže hlavu vzhůru a žádný splíny :-) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.6.15 14:09

@petross - přesně jak říkáš. Čerstvý to je jiná liga. Hodně holek psalo, že si sice nechali zamrazit, ale rozmrazení jim třeba žádný nerozchodilo. :,(. To jsou prachy v čudu a ještě zklamání navíc. Držím pěsti. A opravdu jde o kvalitu ne o kvantitu.. hlavu vzhůru… a věřím, že za pár týdnů tady budou samý dálnice // :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.6.15 14:12

@aguti @kat kat Holky kliiid. Miminko bude z jednoho vajicka a to mate i do zasoby na sourozence. Verte tomu. Me vzali 24 vajec!! A kdyz jsem skoncila na kapackach ve spitale a celou noc zvracela zaludecni stavy (jako fetak s abstakem) menila bych s vama. No a pak mi zavedlo JEDNO prvni embrio a to se hned chytlo. Co budem delat s dalsima deseti?…nevim.
Vam to taky vyjde hned a jeste vsm zbyde, faaaakt :) aspon nemate zhuntovane vajecniky z punkce. Me bylo fakt hrozne zle.
Odpocivejte a teste se na neho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.6.15 14:14

@kat kat Jo a muj znamej mel tak hroznej spermio, ze mi nasli 3!!!kusy spermii. To je duvod k zoufalstvi. Chudak. Ale verim ze jim klinika taky pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 16:14

Holky, diky za podporu. Jasne ze na dite staci jedno vajicko a jedna spermie a ze nadeje umira posledni… Vsak taky dokud neumrela, tak verime a doufame. :srdce: Ja jsem proste ale hrozne nastvana, protoze i ta kvalita tech vajicek asi neji valna, kdyz uz je to jen zbytek po ovulce, to rikala i ta embryolozka, ze tam posbirala, co se dalo, ale ze uz tam zustali jen prcci a ze nejsou nic moc. A z toho spermiogramu jsem taky na infarkt, kdyz v unoru byl 6 milionu na ml, v dubnu 2mil/ml a dnes 20tis/ml, tak je jasny, ze vitaminy a vsechno ostatni absolutne nezabira a ze se to jen rapidne horsi. Jak na tom asi bude za 3 mesice, az budu moct pripadne opakovat ivf znovu?
Proste ty tendence jsou nepriznive, a z toho by radost nemel asi nikdo. A Johanko, moc ti preju miminko a je skvele, ze se vam zadarilo napoprve, ale to, cos napsala, uprimne receno neni uplne hezke :? Myslim, ze by s tebou menila kazda z nas hyperstimula kehyperstimulak. 24 vajicek, z toho 10 embryi, hned z prvniho dite a rict, ze bys s nami menila…? Nechapu te. Ja bych vydrzela vsechny hyperstimulaky sveta, kdyby z toho bylo miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 16:24

Jak je na tom asi Vena123 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 16:28

A jsem docela vynervena i z tech darkyn teda. Porad se bavily o tom, jak je boli bricha ale kvuli 20tisicum to zvladnou. A ta jedna rikala, ze tam byla nedavno na potratu. Ze byla darovat a pak se s nekym vyspala a bum, tehotna. A jak je to hrozne tezkej osud, kdyz je tak plodna a jeste ze to muze aspon takhle hezky zuzitkovat… Proste des a hruza, brecet se mi z toho chtelo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.6.15 17:04

@kat kat, @aguti : holky drzte se, vim, ze mala jiskra neni nic moc, ale porad je. Jak uz jsem jednou psala, lmanzelovi pomohlo k lepsimu spermio vynechat sport, energy drinky aj. Chutovky(na netu pisou, ze spermio se tvori tri mesice predem). Ve vysledcich genetiky uvidime, jak jsme dopadli, do pondeli je daleko a bojim se, loni jich odpadlo moc. Vy na tom muzete byt jinak, ale jsou veci, ktere nezmenime. Pokud by ro nevyslo, zkusila bych jiny CAR, u nas ridi stimulkunsonem a odbery, nerikam, ze je to to nej, ale verim, jejich postupum. Pokud jsou pochybnosti v den OPU, je to skoda. Nekdo by byl vdecny i za jeden folikul, ale neni to omluva. Vydrzte, treba se na vas usmeje stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.6.15 17:06

@kat kat: ompotratech mi ani nemluv, co bych dala za to videt alespon jednou //, kdo nezazil, nepochopi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí