Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Myška87 a to jsi měla krátký protokol?
ani moc neschopneku bych si vzít nemohla. Teda samozřejmě že mohla a vezmu, budelito třeba… ale lepší by bylo, kdyby nebylo :/
@kat kat To jsou trosku blbci ze ti je nechali popraskat, je to skoda. Ale verim ze to vyjde i tak. Co?? Uz neco vis? Myslim na tebe a jsem napnuta
Doufam ze mas dobre zpravy.
![]()
@aguti @myska87 @pcd jsem hrozna tragedka, holky. Ja rano lupla ty dva utrose a mezitim co jsem se odhodlavala k tomu telefonatuatak se mi po nich zacalah strasne motat siska, tak jsem si lehla a usnula. No a ted kdyz jsem se vzbudila, tak jsem se konecne odhodlala, ale nemuzu se tam dovolat ![]()
@Niny Ahoj, vítej u nás ![]()
Doktor by s tebou měl vše probrat, čím budeš stimulovat, jak dlouho atd a to vše ještě před začátkem stimulace.
@Niny Tak si posuň začátek stimulace až na další cyklus, když se ti to teď nehodí. Nevím do kdy máte schválené ivf od pojišťovny, ale jinak by to neměl být problem.
@kat kat jeeej a už je ti líp?
Možná už tam nejsou, když je neděle
při nejhorším zavoláš zítra ráno a budeš vědět zase o trošku víc ![]()
Já jsem si (ale až dneska ráno) přečetla papíry od doktora a je tam napsáno, že jsem měla utroš začít zavádět už včera!
Ale myslím, že se nic nestalo, když jsem začala až dnes. A dala jsem si jen tři kuličky místo čtyř i tak je mi to nepříjemné…uvidím co vejce, pak to kdyžtak zase zvednu…
@aguti, no, asi jo… tak se necham prkvapit zitra… po probuzeni se mi hlava uz netoci, ale ted si mam s obedem vzit zase dva a potom s veceri zase dva, tak to budu permanentne jak ozrala
zavadet se mi ho ale taky nechce, je mi to hrozne neprijemne, jak se to rozpousti a navic jsem posledne mela uz nabeh na mykozu kvuli tomu, a to jsem zavadela jen 1-0-1 a ted mam 2-2-2, a po mykoze opravdu netouzim ![]()
Ty ted hezky volej a ak nam hned sdel, ze vsechny tri tvoje vaja jsou oplozeny a ze uz se krasne deli…!
Volala jsem hned v jednu
![]()
Takže naše skore je zatím 3 vejce - 2 zralé - 2 oplodněné
Naděje umírá poslední, ale pořád ještě není vyhráno
![]()
@kat kat Na mě to teda nepůsobí, ale věřím, že to je nepříjemné, odpočívej a bude to lepší ![]()
Já mám zavádět 4-0-4
Dneska ráno jsem si vzala tři a už to ze mě teče, nesnáším to ![]()
Holky taky beru utrous a kdyz ho zavadite neni po nem tak silena unava a motak hlavy. Ja teda beru uz jen dva na noc a brzo rano jeden. Takze furt slipova vlozna, uz se tesim az ho vysadim.
@aguti blahopreji k emrijkum @kat kat ty nas teda napinas ![]()
@aguti : gratuluji!!! Snad jim to vydrzi! Tfuj tfuj tfuj
@kat kat: chudatko, ale snad to n necemu je a je to tak, jak to ma byt. Nadeje umira posledni. Zitra budem vsichni volat, i Vena. Kdyby byl problem, tak by ti meli volat oni(asi jak kde, ale volaji, kdyz IVF pada, kvuli lekum) Ja utros zavadim ve vecer a rano, taky po 2, ve 14hod polykam
nesnasim ho, 2011 jsem mela diky nemu nehodu-mikrospanek, nastesti byla cesta prazdna. Od te doby Duphaston, jenze ted ho holt musim mit ![]()
@Niny: jj, kratky-mel by byt 10-14dni, ale jak jsem psala, zalezi na tvych moznostech absolvovat kontroly
@Johana..22 @Myška87 díky holky
aspoň jeden to musí zvládnout
![]()
@Johana..22 právě proto raději zavádím, mě bolí hlava v takových vedrech sama od sebe, tak to nechci ještě podporovat ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď