IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
7.6.15 21:51

@zdend76 : gratuluji k raubířovi, snad vám vyjde sourozenec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.6.15 22:43

@Myška87 děkujeme :kytka: musíme věřit, že ano :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.6.15 05:31

Holky od soboty baštím prášky na zub ( už to moc nezabírá) snažím se to nežrat jak lentilky ( Paralen). Dnes valím k zubaři, protože už lezu i po stropě :lol:. Jsem dnes 5 den po ET. Zřejmě tam mám zánět a bojím se, že mi ho budou chtít trhat jelikož už před pár lety mi ho dávali do kupy a měla jsem se modlit aby dlouho vydržel. A jak prý bude dělat neplechu tak půjde. Mám z toho hrůzu aby se mrnousům něco nestalo přece jen se ještě uhnízdují… :,(. Doufám, že mi nerupnul a nebudeme muset sekat jako naposledy… mám s tímto fakt pech. Měla jsem blba zubaře co vrtal tak už nemám všechny komplet ruply a musely ven. A to sekání je fakt mazec.. beee ( kolegyně v práci chodila také ke stejnému a už jí také dva praskly je to fakt v. l.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
8.6.15 07:20

@H.Stepinka neboj, anestezie, kterou ti to opíchne tomu vůbec nevadí, my teda v ordinaci máme anestezii, která je uplně super, můžou jí všichni, těhule netěhule, děti… Akorá teda bacha na záněty, aby ti nemuseli dávat antibiotika, to je pak blbý… budeš se o to muset hezky starat, čistit, vyplachovat a tak… držím palečky, at dobře dopadneš… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 07:30

@H.Stepinka jezisi to zni straslive :,( bud statecna a snad to tvuj zubar vyresi co nejlepe to pujde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 08:24

Holky co jste po OPU, boli vas porad jeste bricho? Ja nevim, jestli je to normalni, ale me jo. Hlavne po stranach jakoby vajecniky a taky kolem zaludku takove divne tlaky. OHSS to asi byt nemuze, kdyz uz nic neberu, ne? A pak taky pri curani to tak trochu jakoby pali, trochu jako zacinajici zanet mocaku. Bricho mam furt stejne nafoukle jako ten posledni den stimulace, myslela jsem, ze splaskne, ale ne. Jste natom nektera podobne? Nechci zatim volat do CAR a delat hysterku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
8.6.15 09:26

@kat kat: bolesti bricha mam taky, loni byl vetsi klid a drive. Myslim si, jak jsem krvacela, ze tam nejak ty folikuly mordoval :-( mam pocit, jak kdybych mela zanet delohy (zkouseli jsme i nejakou tu romantiku a byla to celkem sranda, jak poprve :-), ale bolesti radne :-(

@H.Stepinka: drz se, snad ten zub dobre poresi a moc te nevystresuje, kamaradka byla v 7.mesici trhat tri osmicky, rozjely se jidiky tehotenstvi a z zvladla to bez problemu, misto antibiotik vyplachovala nejakou bylinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
8.6.15 09:42

@aliko : uz mas OPU za sebou? Snad jsi to tvladla a vse dopadlo dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.6.15 10:05

@kat kat mě včera celý den bolelo břicho jak při ms, střídavě křeče. Dneska zatím dobrý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.6.15 10:07

@kat kat už jsi volala? :kytka: jsem napnutá jak kšandy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 10:15

Tak mame 4 oplozeny prcky :palec: Myslim, ze to nikdo necekal :) Zvazuju zitra transferovat dve a pokud zbyde jeste nejake dalsi tak udelat PK a zamrazit. Hrozne me to nici, ze jsou tak daleko. Kdyby neprezilo do transferu ani jedno, a si bych se zabila…
@aguti co ti tvoji dva cvrcci, volalas dnes pro nove zpravy…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
8.6.15 10:18

@aguti: ja uz jsem volala, co ty? Pokud preziji, tak ET ve stredu :oops: Doufam a verim, ze vasi taky bojuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
8.6.15 10:18

@kat kat : :hug: jupiii!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.6.15 10:20

@kat kat supeeeeer :dance: mám z tebe radost :potlesk: Jaký postup navrhovali doktoři? Chtějí taky dřívější transfér?

Já budu volat až zítra (1. a 3. den).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.6.15 10:22

@Myška87 Jak se jim daří? :dance:

já mám volat až v úterý :think: mi by ET vycházel na čtvrtek, tak snad aspoň ten jeden prcek přežije :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí