Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kat kat ale jo byli, teda sestra co mi píchala kanylu byla lehce protivná, že se mi klepe ruka a že to tak nepíchne. Dle mě chvátali, byl to fofr. Vlastně pak jsem ani s embryologem nemluvila, jen mi mudr dal zprávu s popisem vajec a fertig. No praha se mi nelíbila ani náhodou, zlaté moje Budějce, neni pronatal jako pronatal
Tak ani nevím co spermio…zkrátka nic… čeká mě tedy skutečné překvapení, pokud mi tedy do čtvrtka nezavolají, at už nejezdím. Ale jeden drobek zbýt musí ![]()
Téda, tak at se zítra kousnou a nepustí. Já doufám, že se do čtvrtka trochu zberchám. mě jen znervoznuje to čůrání, ale čtu, že je to asi vše OK. Jsem odhodlaná vydržet do středy a pípadně tu u nás do CAr zajet na UZV, ale určitě to ustoupí. Občas mě i bolí záda a při hlubokým nádechu táhne až do lopatky. Upřímně jsem ráda, že jsem doma… já nechápu, jak někdo den po OPU může jít do práce… bych zhebla
Tak ted jsem přeci jen měla 19 folíků ač ze 1/3 prázdných. tak to v těle paseku asi nadělá. Posledně jsem měla 13 a to si pamatuju takové drámo nebylo… ale co… to dáme ![]()
Za 14 dní // mě za to vše utěší ![]()
@aguti až ve čtvrtek, 3 dny? Se budu divit, když každou noc usnu… cízí pevné linky nezvedám ![]()
Jak Ty bojuješ? Zítra voláš vlastně, tak tfuj tfuj… co já bych dala za nějakou info jak na tom Ti naši drobci jsou ![]()
@aguti jj, rano tam zajedu na kontrolni UTZ, pro jistotu, jestli je vevnitr vse ok a kolem poledne delaji transfery, tak si prevezmu deti do vlastni pece
pak se sem hned prijdu podivat a oufam, ze uz budes mit novinky! ![]()
@kat kat @aguti dámy, vy mě bavíte, je třeba si tu z toho občas dělat srandu, páč mám pocit, že by nás už snad mr… ![]()
@Vena123 Tak to jsem rada, ze jsem nezvolila pronatal (prazsky), i kdyz posledni dobou jsem trochu rozpacita iz toho iscare ![]()
@kat kat hej děvče, přitěžuješ mi, se směju a lítá mi mé boleavé v 6 měsíci břicho
jo, tak už tam odbydu transfer a více již u nás. Není to jako špatné, ale sympatie nemají. Už si to můžou vylepšit jen tím, že se jim to povede ![]()
Normalne sepisem hromadnou zalobu, pokud to vsem z nas neklapne!! ![]()
@Vena123 wou teda ty si statečná
a gratuluji k výsledkům
@kat kat jé tak se prckům u mamky líbí a pěkně se zavrtají ![]()
já dobré zprávy nemám, pojištovna nám IVF zamítla
,sem prý už stará-ročník76
mudr navrhla jako samoplátcům minimálku, měla bych brát clostilbegyt 2-7dc,2-0-2,potom kontrolní ultrazvuk a dle stavu bych dopíchávala fostimon, léky sem nevyzvedla, mám strašný srach, že to nevyjde ![]()
@Zdend je ti teda 38 nebo 39? Spocitej si, jestli to stihas, vim, ze nektere zenske prechazi k VZP ktera jako jedina hradi ivf az do 40! Ale prejit bys musela, pokud se nemylim, do konce cervna a zmena pojistovny by probehla k 1.1.2016 tak pokud to stihas a v lednu 2016 jeste nebudes mit dovrsenou ctyricitku, zvaz to! ![]()
No vlastne jestli jsi narozena v jinem mesici nez v lednu, tak bys to mela stihnout! A pojistovna se da menit myslim jednou za rok nebo dva roky, tak pak bys treba mohla prejit zpatky k te soucasne, pokud jsi s ni jinak spokojena… coz? ![]()
Holky hlasim, že se blíží termín, kdy by měl a dorazit MS a ja mám křeče, jako bych to dostala. Furt litam kontrolovat na záchod.. ![]()
@Vena123 hele mi už se o OPU i zdá, akorát ve snu mi to dělal šílený doktor nějakým hrozným tlakovým zařízením, jak to dopadlo nevím, jsem se probudila
noční můra jak vyšitá
![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď