IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1725
8.6.15 21:46

@kat kat ale jo byli, teda sestra co mi píchala kanylu byla lehce protivná, že se mi klepe ruka a že to tak nepíchne. Dle mě chvátali, byl to fofr. Vlastně pak jsem ani s embryologem nemluvila, jen mi mudr dal zprávu s popisem vajec a fertig. No praha se mi nelíbila ani náhodou, zlaté moje Budějce, neni pronatal jako pronatal :mrgreen: Tak ani nevím co spermio…zkrátka nic… čeká mě tedy skutečné překvapení, pokud mi tedy do čtvrtka nezavolají, at už nejezdím. Ale jeden drobek zbýt musí :pankac:
Téda, tak at se zítra kousnou a nepustí. Já doufám, že se do čtvrtka trochu zberchám. mě jen znervoznuje to čůrání, ale čtu, že je to asi vše OK. Jsem odhodlaná vydržet do středy a pípadně tu u nás do CAr zajet na UZV, ale určitě to ustoupí. Občas mě i bolí záda a při hlubokým nádechu táhne až do lopatky. Upřímně jsem ráda, že jsem doma… já nechápu, jak někdo den po OPU může jít do práce… bych zhebla :mrgreen: Tak ted jsem přeci jen měla 19 folíků ač ze 1/3 prázdných. tak to v těle paseku asi nadělá. Posledně jsem měla 13 a to si pamatuju takové drámo nebylo… ale co… to dáme :pankac:
Za 14 dní // mě za to vše utěší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
8.6.15 21:48

@aguti až ve čtvrtek, 3 dny? Se budu divit, když každou noc usnu… cízí pevné linky nezvedám :pocitac:
Jak Ty bojuješ? Zítra voláš vlastně, tak tfuj tfuj… co já bych dala za nějakou info jak na tom Ti naši drobci jsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 21:48

@aguti jj, rano tam zajedu na kontrolni UTZ, pro jistotu, jestli je vevnitr vse ok a kolem poledne delaji transfery, tak si prevezmu deti do vlastni pece :-) pak se sem hned prijdu podivat a oufam, ze uz budes mit novinky! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
8.6.15 21:51

@kat kat @aguti dámy, vy mě bavíte, je třeba si tu z toho občas dělat srandu, páč mám pocit, že by nás už snad mr… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 21:54

@Vena123 Tak to jsem rada, ze jsem nezvolila pronatal (prazsky), i kdyz posledni dobou jsem trochu rozpacita iz toho iscare :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 21:55

Ja se otevrene priznavam, ze uz mi mr*à :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
8.6.15 22:03

@kat kat hej děvče, přitěžuješ mi, se směju a lítá mi mé boleavé v 6 měsíci břicho :mrgreen: jo, tak už tam odbydu transfer a více již u nás. Není to jako špatné, ale sympatie nemají. Už si to můžou vylepšit jen tím, že se jim to povede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 22:03
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
8.6.15 22:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 22:04

Normalne sepisem hromadnou zalobu, pokud to vsem z nas neklapne!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.6.15 22:07

:mavam: :mavam: @Vena123 wou teda ty si statečná :palec: a gratuluji k výsledkům :hug: @kat kat jé tak se prckům u mamky líbí a pěkně se zavrtají :hug:
já dobré zprávy nemám, pojištovna nám IVF zamítla :,( :,(,sem prý už stará-ročník76 :oops: mudr navrhla jako samoplátcům minimálku, měla bych brát clostilbegyt 2-7dc,2-0-2,potom kontrolní ultrazvuk a dle stavu bych dopíchávala fostimon, léky sem nevyzvedla, mám strašný srach, že to nevyjde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 22:15

@Zdend je ti teda 38 nebo 39? Spocitej si, jestli to stihas, vim, ze nektere zenske prechazi k VZP ktera jako jedina hradi ivf az do 40! Ale prejit bys musela, pokud se nemylim, do konce cervna a zmena pojistovny by probehla k 1.1.2016 tak pokud to stihas a v lednu 2016 jeste nebudes mit dovrsenou ctyricitku, zvaz to! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 22:17

No vlastne jestli jsi narozena v jinem mesici nez v lednu, tak bys to mela stihnout! A pojistovna se da menit myslim jednou za rok nebo dva roky, tak pak bys treba mohla prejit zpatky k te soucasne, pokud jsi s ni jinak spokojena… coz? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
8.6.15 22:17

Holky hlasim, že se blíží termín, kdy by měl a dorazit MS a ja mám křeče, jako bych to dostala. Furt litam kontrolovat na záchod.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.6.15 22:18

@Vena123 hele mi už se o OPU i zdá, akorát ve snu mi to dělal šílený doktor nějakým hrozným tlakovým zařízením, jak to dopadlo nevím, jsem se probudila :zed: noční můra jak vyšitá :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí