IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
8.6.15 22:19

@kat kat Tak to máš moc hezký program na zítřek :) bude partner u transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.6.15 22:21

@zdend76 Tak to je podpásovka :zed:
jak píše @kat kat možná by pomohla změna pojišťovny :hug:

Už žádné mrazáčky nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.6.15 22:22

@petross testík jsi zkoušela? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 22:23

@aguti to je des, at se ti dnes zda neco lepciho, treba o malem rvounovi v kocarku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 22:24

@aguti nebude, asi se to tady ani tak nedela, ale ikdyby delalo, nemyslim, ze by o to nejak extra stal a navic musi do prace.. me to ani nejak nevadi, ani jsem o tom vlastne nepremyslela… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.6.15 22:41

@kat kat bohužel 39mi bylo v ůnoru :oops:jj už sem dohledala, že jen vzp hradí do 40,do dneška sem myslela, že je tomu tak u všech pojištoven 8o @aguti mražáčky právě nemáme, zbyli jen 2embrijka a ty sme tenkrát transferovali ;)
ms očekávám 17.6.tak mám pár dní na to popřemýšlet zde do toho jít nebo nee :? chtěla sem původně opět transferovat2embrijka, ale prý to u minimálky nedělají, nevíte o tom některá něco? sem se zapoměla zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.6.15 22:43

@kat kat můj si naopak vyloženě přál být u ETu, prý to byl zážitek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 22:49

@zdend76 zjisti si presne podminky. Ja byt tebou tak tu zadost o prechod k VZP podam, domluvim se s CAR na vyzkouseni nekolika nativu a na tom, ze kdyz to nevyjde tak hned 2.1.podavaji zadost na novou pojistovnu o uhrazeni stimulacniho cyklu. Vetsinou to trva cca 3 tydny, ale nekdy je to rychleji… pokud budes mit kratky protokol (coz vzhledem k veku asi stejne budes) a vyjde ti zacatek cyklu nejak dobre par dni po tom, co bude zadost schvalena, dalo by se to stihnout. Chapu, ze je to stres navic, a urcite bych mezitim nejaky ten nativ zkusila, ale kdyz si zkusis takhle pojistit pripadny hrazeny cyklus, nic za to nedas. Bud to klapne, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 22:51

Mam pocit, ze ti muze byt max 39 let +364 dni v den OPU :think: Tak pokud jsi na konci unora, realna sance by byla. Moje stimulace treba trvala 9 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.6.15 22:55

Jinak nevim, proc by se u minimalky nedala transferovat dve embrya :| vzdyttam to pijistovna nema do toho co kecat, kdyz si to platis sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
9.6.15 06:25

Ahoj holky já vám tak závidím že už máte po opu, já ještě pořád stimuluju, každý den utz-to je 150km v jednu stranu myslela jsemm že si odpočinu ale jsem pořád na cestách :oops:. Začíná mě to trochu znervoznovat teda né trochu ale hodně mám strach aby byla alespoň nějaká vejce kvalitní :(
Moc vám držím palce aby co nejvíc embryjek vydrželo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.6.15 06:54

Kat kat - to jsi mě dostala se mi otervírá kudla v kapse s těma slzama, že to na ni neplatí. Mělas jí opáčit, že brečíš nad kvalitou jejich péče :lol: :lol:. Před transferem jsem byla taky na ULT pač mě bolelo břicho a čůrání bylo peklo, ale vše OK. Ale určitě je to lepší tam skočit. budeš klidnější. :pankac:

Jinak mi jsme byli na transferu ob. Dr. se mě ani neptal bral automaticky, že přítel bude se mnou. Měla jsem si donést nějakou nám příjemnou hudbu a mrnouse nám ukázali na plazmové obrazovce s vysokým rozlišením měli byly vidět ty zhluky buněček a jak jsou krásně stavěné. Pak při ULT zavedli. viděla jsem přesně kam a pak ještě ultrazvuk kde mi je ukázali v bříšku. To už byli malinkaté dvě pidi tečky. Na to, že chodíme do státní nemocnice si jejich přístup nemůžu vynachválit. Po OPU u mě byla embryoložka vše mi vysvětlila, pak Dr. aby mi řekl jak to šlo. A od druhého dne jsme volala každý den kde mi embryoložka přesně řekla které embryo se jak vyvíjí jak vypadá a co a proč vyřadila. Takhle by to mělo dle mého vypadat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.6.15 07:01

@pcd - neboj měla jsem to taky tak byla jsem uštvaná jak veverka. 150 km denně do toho injekce měla jsem ještě dlouhý protokol takže před stimulkou umělý přechod. Ráno k Dr. pak do práce nadpracovat vše a večer domů. Říkala jsem si ke konci, že mi vaječníky půjdou naproti a at už je to za mnou a na OPU jsem se těšila. Pak jsem po OPU šla za dva dny do práce a večer jsem lezla po čtyřech a druhý den šup pro neschop. I po tom maratonu jsem měla 9 vajíček použitelných a malé co použitelné nebyli ale ty mi nezpočítaly. takže toho bych se nebála. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.6.15 07:19

@pcd naopak holka, bud rada, ze mas kontroly kazdy den. Aspon se presne urci nejlepsi den pro odber. Ja mea foliky v utery 12mm a ve ctvrtek uz 22mm, takze nektery popraskaly. Ze je to cestovani opruz chapu, ale aspon vis, ze je vse, jak ma byt… drzim palce! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.6.15 07:22

@H.Stepinka tyyyy jo, to zni jak super luxus pece, zavidim :-) Kam ze to chodis…? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí