IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
9.6.15 11:40

@kat kat tlak mi vylítnul do oblak :zed: Přesunutí ve čtvrtek na dopoledne, odpoledne prý můj doktor musí pryč. Takže místo 14:15 jdu už v 9:30, ale ještě čekám na schválení od muže, jestli má čas.

Nečurat! :mrgreen: ale už vidím sebe, taky se mi bude zrovna chtít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
9.6.15 11:43

[ @kat kat za chvíli budeš mít prcka u sebe, a prakticky tehule :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.15 11:43

@kat kat vyprdni se na ni, kravku :cert: těš se na šampiona, ostatní je teď vedlejší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.15 12:58

@kat kat tak cooooo? šampion už si u tebe lebedí? :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.6.15 13:10

Jj, lebedi si :-) Zatim spolu lezime… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.15 13:11

@kat kat jupiiii :dance: :kytka: jsi ještě v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.6.15 13:25

Jj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.15 13:30

@kat kat :D :kytka: :mavam:

já mám fotku po opu, ale tu sem raději nebudu dávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.15 13:32

Tak jsem se po půl hodině dovolala a obě dvě vaja se drží :dance: :dance: :dance:
Máme dvě osmibuněčná embrya :srdce: jupiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.6.15 13:39

@aguti jupiiiiiiiii!!! :palec:
Dej fotku deeeeej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.6.15 14:09

@petross je dost možný, že jsme se potkali.. já byla na ET minulou středu. Takže máte dva dny náskok… mimochodem dnes mě píchá v břichu jak nechápu co to zase je… takže čistě teoreticky když by se MS nedostavila do neděle tak by to zase mohlo být o krůček k našemu cíli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
9.6.15 14:34

@H.Stepinka ja byla u v neděli takže 3 dny od sebe. Me boli jako na MS už od 3.dne po transferu. To už melo byt zahnizdene. Ale na příznaky ja nedám. Já už mám příznaky od začátku snažení. A kor teď když jsem narvana hormony, nesmíme zapomínat že máme v sobe az 10dni po pregnylu Hcg, takže pro tělo jsem tehotne. Me už odezniva, přestali me bolet bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
9.6.15 14:38

@kat kat no vidíš, taky ses dočkala, koukej pěkně hladit bříško. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.6.15 14:46

@petross s tema priznakama od zacatku snazeni mi mluvis z duse :-) diky diky, hladim jak nejvic muzu, a hladit buduaz do uplneho vyhlazeni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
9.6.15 14:47

@petross pevně doufám, že MS už prostě nedorazí, jo s příznakama je to ne pendrek, radši je nechat plavat
@H.Stepinka držím pěstičky, at je týden za Tebou a MS nikde a to si piš, že prostě nepřijde… jsem ted všechny MS zaklela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@kat kat to koukám, samé drámo, už se na mudr vykašli, ona bude mít blbou reputaci, ale Ty krásného mrnouse, holka držím co mám at se nepustí, když už to byl takový boj vid… :hug:
@aguti uff, to sis oddechla vid…my dnes byli nakoupit a v 10 telefon a já řvu v uličcce, nene, kdo to volá, to určitě volá laborka, to nevezmu… a mamka, říkám, co mě takhle lekáš…a manža, to koukám, jak říkáš, v jaké pohodě jsi :mrgreen: no psycho
Tak čtvrtek stále platí :hug: u nás se tedy něco stále kultivuje, jinak doufám, že by volali a nečeakli do čtvrtka až budu volat já :cert:
holky já už tak potřebuju znát situaci a mít Terezku u sebe. Manžel už ví, že to bude holka :pankac: já mu věřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí