IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
9.6.15 08:44

@kat kat Fakultní nemocnice Olomouc - co jsem četla hodně holek utelko třeba ze Zlína, Ostravy k nám do FN. Mají opravdu super přístup. ( super ceny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.15 09:31

@zdend76 to je fakt pech :zed: O zavádění pouze jednoho embrijka při minimálce nic nevím :think: koukala jsem na stránky mého caru a nic se tam o tom nepíše.

Je to prekérka, to ti povím, ale být v tvé situaci určitě bych si zjistila co nejvíc informací a možností i třeba v jiném caru než chodíte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.15 09:33

@pcd už jenom pár dní a budeš to mít za sebou :hug: už ti řekli termín OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.15 09:34

@kat kat už jsi na cestě? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
9.6.15 09:35

@aguti testovat budu az pár dni po tom, co ms nenedorazí/ když nedorazí/.Bohužel praxe je takova, že v dost pripadech holkam tady na emiminu vyšel test, ale MS to odplavila, takže je uplne zbytecne a pak smutne testovat dřív, aspoň pro me. Já si radši počkám. Za těch 2,5 roku jsem se naučila čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.6.15 09:40

Cau holky, tak u me je zase vsechno jinak, ja musim totiz vsechno vzdycky mit dramaticke :mrgreen:
Byla jsem na UTZ, mam pry dvakrat vetsi vajecniky a z toho asi ty bolesti a pichni, ale pry se to spravi. Nicmene merili mi delozni stahy kvuli te studii a nemela jsem jich dostatek na to, abych mohla ve studii pokracovat. Tudiz ten cyklus nakonec prece jen pujde na pojistovnu a tudiz nebudem zavadet dve, ale jen jedno embryjko. Takze jsem opet zacala zvazovat PK.
Super zprava je, ze jsou treti den stale ctyri :dance: Jedno je sampion, to mi zavedou, dve trochu horsi a jedno pokulhava. Embryolozka rikala, ze kdyz maji jasneho sampiona, tak je lepsizavest ho dnes nez cekat do pateho dne, takze na transfer jdu na 11.30 a ty tri zkusime dat do PK a budeme doufat, ze jeste aspon jeden nanuk z nich bude.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.6.15 09:41

@H.Stepinka…juu, ja miluju olomouc :-) ale z prahy je to malinko z ruky… tak si uzivej tusuper peci a at se to odrazi i na vysledku! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.6.15 11:09

@petross za jak dlouho by měla MS dorazit po ET pokud dorazí.. jsem po prvním IVF te 7 den po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
9.6.15 11:23

@H.Stepinka ja začala 9. den po ET spininit a 11. MS což bylo presne v terminu. Dnes jsem 9.den po ET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
9.6.15 11:23

@H.Stepinka ja začala 9. den po ET spininit a 11. MS což bylo presne v terminu. Dnes jsem 9.den po ET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.15 11:27

@kat kat tyjo, ještě že ses nechala prohlédnout 8o
Koukám že za chvilku je půl, moc na tebe myslím i na tvého supertruper šampiona :dance: bezva, že se drží všechny :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.6.15 11:28

Před chvilkou se ve mě krve nedořezal, volá mobilní číslo - reprofit :-O

ale hned po představení zaznělo „nelekejte se“ 8o volala doktorka ohledně posunutí transferu, uuuuuffffff, se z toho picnu, takové šoky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
9.6.15 11:29
@H.Stepinka píše:
@kat kat Fakultní nemocnice Olomouc - co jsem četla hodně holek utelko třeba ze Zlína, Ostravy k nám do FN. Mají opravdu super přístup. ( super ceny)

Taky jsem utekla z frýdku, ostravy tak to chodíme spolu :potlesk: a že jsem tě tam ještě nepotkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.6.15 11:34

@aguti dikyyyyy! A tys teda musela mit dobry sok :mrgreen: hlavne, ze to nebyly spatne zpravy… posunuti transferu jako na driv nebo na pozdeji…?

Ja uz sedim v cekarne a asi mi praskne mocak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.6.15 11:36

Jezisi a ted si zacala volat doktorka na transfery a je to presne ta, co na me houkala po odberu, ze slzy na ni neplati… se picnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí