Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kat kat Fakultní nemocnice Olomouc - co jsem četla hodně holek utelko třeba ze Zlína, Ostravy k nám do FN. Mají opravdu super přístup. ( super ceny)
@zdend76 to je fakt pech
O zavádění pouze jednoho embrijka při minimálce nic nevím
koukala jsem na stránky mého caru a nic se tam o tom nepíše.
Je to prekérka, to ti povím, ale být v tvé situaci určitě bych si zjistila co nejvíc informací a možností i třeba v jiném caru než chodíte ![]()
@pcd už jenom pár dní a budeš to mít za sebou
už ti řekli termín OPU?
@aguti testovat budu az pár dni po tom, co ms nenedorazí/ když nedorazí/.Bohužel praxe je takova, že v dost pripadech holkam tady na emiminu vyšel test, ale MS to odplavila, takže je uplne zbytecne a pak smutne testovat dřív, aspoň pro me. Já si radši počkám. Za těch 2,5 roku jsem se naučila čekat
Cau holky, tak u me je zase vsechno jinak, ja musim totiz vsechno vzdycky mit dramaticke ![]()
Byla jsem na UTZ, mam pry dvakrat vetsi vajecniky a z toho asi ty bolesti a pichni, ale pry se to spravi. Nicmene merili mi delozni stahy kvuli te studii a nemela jsem jich dostatek na to, abych mohla ve studii pokracovat. Tudiz ten cyklus nakonec prece jen pujde na pojistovnu a tudiz nebudem zavadet dve, ale jen jedno embryjko. Takze jsem opet zacala zvazovat PK.
Super zprava je, ze jsou treti den stale ctyri
Jedno je sampion, to mi zavedou, dve trochu horsi a jedno pokulhava. Embryolozka rikala, ze kdyz maji jasneho sampiona, tak je lepsizavest ho dnes nez cekat do pateho dne, takze na transfer jdu na 11.30 a ty tri zkusime dat do PK a budeme doufat, ze jeste aspon jeden nanuk z nich bude.. ![]()
@H.Stepinka…juu, ja miluju olomouc
ale z prahy je to malinko z ruky… tak si uzivej tusuper peci a at se to odrazi i na vysledku! ![]()
@petross za jak dlouho by měla MS dorazit po ET pokud dorazí.. jsem po prvním IVF te 7 den po ET
@H.Stepinka ja začala 9. den po ET spininit a 11. MS což bylo presne v terminu. Dnes jsem 9.den po ET…
@H.Stepinka ja začala 9. den po ET spininit a 11. MS což bylo presne v terminu. Dnes jsem 9.den po ET…
@kat kat tyjo, ještě že ses nechala prohlédnout ![]()
Koukám že za chvilku je půl, moc na tebe myslím i na tvého supertruper šampiona
bezva, že se drží všechny ![]()
Před chvilkou se ve mě krve nedořezal, volá mobilní číslo - reprofit ![]()
ale hned po představení zaznělo „nelekejte se“
volala doktorka ohledně posunutí transferu, uuuuuffffff, se z toho picnu, takové šoky ![]()
@H.Stepinka píše:
@kat kat Fakultní nemocnice Olomouc - co jsem četla hodně holek utelko třeba ze Zlína, Ostravy k nám do FN. Mají opravdu super přístup. ( super ceny)
Taky jsem utekla z frýdku, ostravy tak to chodíme spolu
a že jsem tě tam ještě nepotkala ![]()
@aguti dikyyyyy! A tys teda musela mit dobry sok
hlavne, ze to nebyly spatne zpravy… posunuti transferu jako na driv nebo na pozdeji…?
Ja uz sedim v cekarne a asi mi praskne mocak ![]()
Jezisi a ted si zacala volat doktorka na transfery a je to presne ta, co na me houkala po odberu, ze slzy na ni neplati… se picnu ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď