IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
7.6.15 16:37

@kat kat Zaváděla jsem dva po IUI, teď mám dokonce zavádět 4 kuličky v jedné dávce 8o nikdy jsem po něm žádné problémy neměla, proto zavádím i teď (krom toho jsem to dostala příkazem).
Jen ten výtok mě teda pěkně se*e :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 17:27

@aguti @myska87 stastne zeny jste!!Ja ty mykozy mozna pritahuju tim, ze chodim kazdy tyden plavat. Teda na plavani mam specialni vazelinou napusteny tampon a mykozu primo z bazenu mam fakt zridka, ale asi ta bazenova voda prispiva k naruseni toho prostredi a pak staci pridat jeste neco jineho (utros) a mykoza je na svete. No, ale ted si nezaplavu nekolik tydnu, tak mu mozna teda jeste dam sanci a zkusim ho zavadet. Jinak to asi ani nepujde, protoze po te obedobe davce 2 utrosu jsem opet usnula :mrgreen: tak pokud bych ho mela polykat 3× denne, tak se muj zivot zredukuje na opilost, spanek, jidlo, opilost, spanek, jidlo… :nevim: ne ze by mi to vadilo, ale muzik se bude divit, ze jsem ani neuvarila :andel:

@Niny a @aguti ta rychlost procesu me ani tolik nezarazi, my to meli podobne, ono zalezi, kde je problem. U nas kdyz videli, ze ja HP v poradku a v minulosti jsem bez problemu otehotnela, tak bylo jasny, ze se spermiogramem, ktery nam vysel zoufale, jsme na ivf, resp. Icsi vpodstate odkazani. Takyse hned dala zadost na pojistovnu a v mezidobi, abychom neztratili jeden cyklus, jsme zkusili IUI, i kdyz bylo jasny, ze pravdepodobnost otehotneni po nem byla nizzi nez sance vyhry ve sportce. Ale car i my jsme se shodli, ze je to lepsi nez mesic cekat se zalozenyma rukama na schvaleni ivf pojistovnou. No a kdyz byl testik negativni, byli jsme dopredu domluveni, ze vysadim utrogestan, pockam na menses a 1 nebo 2 den cyklu si zavolam a prijdu si vyzvednout leky. Podstatny rozdil je v tom, ze ja jsem jeste pred IUI vedela, jake leky to budeou, jaky to bude protokol a mela sanci o tom premyslet a ptat se na cokoli, co me zajimalo. Proto si myslim, ze Niny by mela trvat na konzultaci, kde se vsechno tohle dozvi, jeste PRED tim, nez si prebere leky, za ktere bude asi doplacet nekolik tisic a ktere si hned bude musetvzacit pichat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 17:35

@aguti, jooo? Jako ze nejvetsi odpad je do oplodneni a pak uz jich odpada min? No to by bylo super!! :kytka: ja tady tu statistiku, kdy co nejvic odpada, moc neznam, poucte me prosim, jestli nekdo vite, jak to je (jasne ze individualne u kazdyho jiny, ale jak vychazi prumery) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 17:40

Ja vlastne ani moc nechapu, ze nektera odebrana vajicka nejsou zrala. Jak to, kdyz prece kvuli dozravani se picha ten pregnyl nebo ovitrelle? Jak je mozne, ze nektera za tech 36 odin dozraji a jina ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
7.6.15 18:42

Ahoj holky, sice moc nepřispívám, ale čtu vás pravidelně. Pomáhá to ;) Zvlášť teď, když mám před 3ivf. Zítra mě čeká opu. Už aby to bylo za mnou.

@kat kat držím palce a nechápu proč to tak narychlo stimulovali a pak i prošvihli :( doufám, že i tak to nakonec dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 19:34

@aliko hodne stesti na zitrek!! At mas aspon tucet vajuch :-) Treti ivf? A jak probihaly ty prvni 2?

Pokud jde o me, ja si rikam, jestli si v mem CAR nemysleli, ze ve 34 letech budu na stimulku reagovat pomaleji, tak mi rovnou svihli 250iu puregonu, no a mym folikum by evidentne byvalo stacilo o mnoho mene. Strasne rychle narostlya prerostly a pak uz to asi neslo nijak zachranit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.6.15 19:38

@kat kat já jsem teda myslela že pregnyl se píchá aby ty folikuly nepraskly do odsání, tím že už se nestimuluje a ne na dozrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.6.15 19:41

@kat kat tak jsem to študovala a asi falt na dozrání a uvolnění no tak jsem zase o něco chytřejší :-) dost pozdě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 19:50

@Persinka jj, pregnyl je na dozrani. Na zabraneni ovulace (pred pregnylem) se pichaji antagoniste, treba orgalutran, ale ne vzdy, jen u protokolu s antagonisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.15 20:30

@kat kat : nikdy neříkej nikdy :oops: dnes můžu být v pohodě, zítra mít problémy, je fakt, že je díky utroši dole pěkně vlhko :D bazény mám taky ráda, naopak jsem uvažovala, že kdyby to náhodou vyšlo, tak bych s tím úplně nesekla, prostě občas zašla uvolnit záda
(a já už díky osvěte vím, na co je ten váš orgalutran, já jsem byla celou dobu na Merionalu a nakonec Pregnyl)

@aliko : ať ti to zítra dobře dopadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
7.6.15 20:51

@kat kat @Myška87 Díky holky. :)

@kat kat nevím co k nim psát - nedopadly, na stimulaci jsem reagovala dobře, z cca - 12ti v každém pokusu se do pátého dne poprvé a do čtvrtého dne podruhé probojovalo jen jedno. :nevim: Poprvé se chytlo a hned zas pustilo, podruhé vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 20:52

@myska87 ty mas taky mezi prsty plovaci blany jako ja? :mrgreen: Plavani zboznuju a taky se ho nevzdavam lehko, ale v tech prvnich tydnech je topry riziko prave kvuli infekcim :? Ja ted nebyla necele dva tydny, od 3dne stimulky, a zada trpi ja cert, no jo, kdyz musim nosit prsa petky tak aby ne :roll: Ted nemam odvahu po te punkci, ale stejne to asi nevydrzim a zajdu si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 20:55

@aliko jejda to je mi lito :( takze chapu to dobre, ze u obou pokusu bylo dost oplodnenych vajicek, ale postupne behem kultivace odpadaly…? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.6.15 20:57

:mavam: :mavam: @Myška87 jj já vím děkuji moc :kytka: zítra si jedu pro léky a protokol a pak už jen čekat na MS ;) Při prvním IVF sme měli8folíků,6vajíček a nakonec vydrželi jen 2 do PK, ostatní bohužel :?ty 2sme transferovali a máme doma jednoho raubíře, v srpnu mu budou 3 :srdce: @aguti uf uf jen tak dál, držím palečky :hug: @aliko na zítra držím palečky, at je hojná úrodička :hug: @Niny tvůj CAR to bere nějak hopem 8o možná si to jen špatně pochopila, udělají Ti nejprve různé odběry na HP a pak teprve až další měsíc bude stimulace :think: jinak holky já tenkrát utrouš zaváděla 4-4-4 a žádná mikoza nic, akorát teda pořád chodit s tou slipovkou :roll: a to áááž do 12tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.15 21:50

@kat kat : já mám plavání jako relax, tak doufám, že to třeba půjde. Maminy s pupíky vídám, tak snad…kdybych měla příležitost, tak už plavu. Předpokládám, že teď v létě se bude na vnitřních bazénech zdržovat minimum lidí, jen ať sluníčko svítí :)

@aliko : to co jsi psala je důvod, proč mám strach zítra zvednout telefon a volat :-( jako chápu, že chtějí prodlouženou kultivaci právě proto, aby přežili šampioni, ale je to hrozný pocit. Loni jen odečítali a letos byla zásoba menší, proto jsem šla i do IMSI, jak se říká, později to nezvládají z důvodu nekvalitních spermií, tak ať dají „neretardované“. Tak přeji hodně štěstíčka, do třetice vše nejlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí