IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
7.6.15 13:56

@Myška87 šmarja, to je šílený ta nehoda :-O Jsi statečná, že ses dala do pořádku a že si ho troufneš brát znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 13:58

@aguti tak na to, ze byly jen 3 tak 2 oplodneny je dobry :potlesk: to jsou nervy… mas s nimi porad jeste v planu prodlouzenou kultivaci…? @myska87 jj, taky se uklidnuju, ze kdyby vsechny „padly“, asi by mi zavolali… zatim nic. Ale nadavam si, ze jsem nevolala hned v tech 9 :zed:
@Johana..22 Ja ze napinam vas, jo?! :mrgreen:

Holky, jeste k tomu utrogestanu, on se musi po 8 hodinach, kdyz je predpsany 3× denne, nbo je to jedno a proste jen 3× denne…?

@Niny ty mas jit prvni/druhy den cyklu pro leky a vubec nevis, jaky budes brat? To je dost zvlastni pristup CAR :think: ale jak rikaji holky, pokud mas zacit pocatkem cyklu, budes mit kratky protokol, tzn tech cca 11-15dni. A pokud budes klidnejsi, tak presne jak rika Aguti, pockej treba jeden cyklus, aby ti to vyslo na tu dovcu…at si pak nevycitas, zes mela neco udelat jinak… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 14:00

Ja bych taky radeji zavadela, ale pri srovnani motani hlavy (jsem na neschopence, takze aspon muzu sedet/lezet) a mykozy mi z toho porad vychazi radeji to polykani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
7.6.15 14:04

@kat kat PK určitě bude. V úterý volám znovu a kdyžtak ve čtvrtek na ET :think:
Já to pořád beru jako ne moc dobrý výsledek, ale manžel si oddychl úplně viditelně :) A řekl, že pokud se povede oplodnění vajec, tak jsou výsledky spermia úplně irelevantní. To bys měla přetlumočit i tomu tvému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 14:13

@aguti :lol: no nevim… pri icsi se prece oplodneni povede (skoro) vzdy, ne? A az potom ty oplozeny vejce muzou odpadat… ja jsem nekde cetla, ze do 3 dne se projevuji na embryich vady oocytu, tzn kdyz embryo odpadne, vina je na strane vejce, a mezi 3 a 5 dnem prave zase spermie… nevim, co je na tom pravdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 14:20

Ale z tohoto pohledu urcite PK :palec: mas recht :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
7.6.15 14:38

@kat kat to není v CARech obvyklé?
Já se ptala co je na IVF potřeba - žádost byla podána a posledně když jsem tam byla (ohledně IUI) řekla doktora, že pokud to nedopadne mám se domluvit na konzultaci. Volala jsem tam začátkem, možná v polovině května co je potřeba, když chci začít v červnovém cyklu s IVF a sestra řekla, že se mám objednat na 1 max. 2 den cyklu k lékařce a že dostanu rovnou léky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 14:56

@Niny ten postup se mi uplne v poradku opravdu nezda. Nechapu, jak nektere CARy uplne prehlizi pacienta. Jako na jednu stranu je fakt, ze vsem lekar stanovi nejaky rotokol a ze na to pacientka vicemene nema vliv, proste musime verit, ze dktor zvolil spravny postup. Na druhou stranu je ale minimalne slusnost tomu pacientovi dopredu vysvetlit co to bude vse obnaset. Na tom je podle me hezky videt, ze jim jde nejspis hlavne o prachy. Ale nechcite stresovat. Byt tebou, zitra hned rano tam zavolam a pozaduju konzultaci jeste ten den, kde budes mit moznost se s tim lecebnym planem seznamit a klast otazky… Drz se, holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.15 15:09

@kat kat: ja ho beru co 8hodin, at se udrzuje davka. Pro me je Utrogestan paskvil, lek co bud polykas nebo zavadis…ale co uz. Ja jsem polykala, ale doprovodne nezadouci ucinky zmenili nazor. @aguti : nastesti jsem nikoho nezabila, nikomu neublizila a nenapadlo by me, ze bych mohla usnout. Byla to jen obcas bolest hlavy. A pak to prislo. Lekar mi tvrdil, ze Duphaston by byl slaby a Utros musim, takze zavadim a odpoledne neridim, az navecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 15:10

Zase mam motaka jako blazen, techto 14 dmi usetrim hodne moc penez za vino :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.15 15:11

@kat kat: loni bylo ICSI a presto se vsechny neoplodnily, proste si ti nasi drobci pomoci donucovacich prostredku nesedli :) a zustali ti, co jim to bylo jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 15:12

Mysko i ostatni, kdyz ho zavadite, obzvlast po dvou nevo po trech, menate z toho mykozy…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.15 15:16

@kat kat: nastesti loni nic, letos to snad bude stejne, ale zavadim jen na noc a rano, vytok po nich je neprijemny, ale zatinam zuby. Hlavne, ze to k necemu je. Vedlejsi priznaky jsou hnus, ale treba te muzou za par dni prejit. U me to bylo naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
7.6.15 16:30

@kat kat důležité je, že se ten oplodňující proces nastartoval ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
7.6.15 16:35

@Niny jak píše @kat kat, postup který popisuješ určitě není klasický. Normálně se nad IVF uvažuje x cyklů dopředu, pak se stanoví konzultace, na které proberete s doktorem všechno důležité, dostaneš léky a čekáš na začátek ms. Pak následuje už samotná stimulace atd.
Máš to nějaké zrychlené :think: Dělali ti vůbec aktuální HP nebo další vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí