Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@aguti taky jsem rada, ze se vam tady muzu „vypsat“… aspon malinko to pomaha… Citim se dost naprd, hrozne me boli bricho, skoro se nepostavim na nohy
krvaceni jsem nezaznamenala, ale i tak jen lezim a funim…
@kat kat jejej, tak to se šetři a nech se obskakovat od muže
Zítra už ti bude líp, věřím tomu ![]()
Holky prosím poraďte ![]()
Mám zavádět Utroš, ale nepamatuji si, jestli si mám dát první dávku už dnes večer nebo začít až zítra ráno ![]()
Jak to máte / měly jste vy?
A ja nam vsem moc zazrak preji
mozna na tom budem v pondeli stejne, kazda tri bojovniky ![]()
@aguti neee muj nemohl ani na oddeleni. Normalne jel domu a pak si me vyzvedl az me pustili. Doma prohlasil, ze je v depresi a sel spat a od te doby spi ![]()
Ja mam utros brat az od zitrka, ale myslim, ze je to jedno, kdyz zacnes dnes. Spis bych se ted bala zavadet, kdyz je to tam tak propichane, asi budu ted spise polykat… ![]()
@aguti: s utrosem a estrofemem jsem mela zacit dalsi den, po OPU jen ATB
@mysko to je hrozny s tou, co nechce deti… myslim jako ze to musi cloveka deptat, mit takove lidi kolem sebe. Ja mam kamosku, co ted otehotnela po druhe, ma 1,5 letou holcicku, a ta se mi zas sverovala, ze tak brzy dalsi dite nechtela a ze nevi, co delat… na me to psychicky musobi hrozne blbe takovy lidi. I kdyz kazdy ma svuj pribeh a nikoho nesoudim…
Zas na druhou stranu ta druha prihoda, ze se zadarilo z jednoho bojovnika, je super pozitivni
diky za ni!!
Drzim ti moc palce, at uz jsou to jen dobre zpravy!! ![]()
@kat kat : chudak tvuj drahy, chlapi to nesou docela zle
jenze co nadelate, musime doufat a z 5400 neco musi byt
@kat kat To je škoda
Když jsem přijela ze sálu, tak už tam manžel na mě čekal, bylo to fajn, aspoň mi měl kdo nalívat čaj
![]()
Vy to teda doma máte divoké
Já bych to asi nevydržela a vzbudila ho, že si chci o tom popovídat a nějak to „řešit“
nebo aspoň obejmout…
@kat kat: s tou kamaradkou je to smutne, ale nemuze za to. Jen je hrozne, ze si muze vybrat a ja musim jen doufat a prosit o zazrak. (A sporit)
dalsi kamoska otehotnela a prestala se se mnou bavit, aby mi to nebylo lito
taky fajne
@myska87 no jo, je z toho chudak spatnej. Ale zas na druhou stranu proto nic moc nedela a tome dost stve. Vitaminy mu musim chystat, kdyz to neudelam, nevezme si je. Skourenim nedokaze prestat… mohl by se snazit vic, ale chlapi jsou proste jesitni a mysli si, ze zenska to nejak zaridi. Kdyby si museli pichat hormony, jit pod narkozu, nechat si ctyri lidi na sale koukat mezi nohy a rozpichat vnitrnosti jehlou, mozna by se k tomu staveli malinko zodpovedneji…
Myskoooo, chjooo, nevim, co rict, jen bulim, jak vas ctu
Zivot je poradne cynickej ![]()
Aguti, no jo, jsme ted asinastvani na sebe navzajem. Nas tyhle veci moc nesblizujou, spis rozdelujou ![]()