IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
6.6.15 18:21

@aguti taky jsem rada, ze se vam tady muzu „vypsat“… aspon malinko to pomaha… Citim se dost naprd, hrozne me boli bricho, skoro se nepostavim na nohy :,( krvaceni jsem nezaznamenala, ale i tak jen lezim a funim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
6.6.15 18:21

@Myška87 zázraky se dějí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
6.6.15 18:23

@kat kat jejej, tak to se šetři a nech se obskakovat od muže :kytka: Zítra už ti bude líp, věřím tomu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
6.6.15 18:24

Holky prosím poraďte :)
Mám zavádět Utroš, ale nepamatuji si, jestli si mám dát první dávku už dnes večer nebo začít až zítra ráno :think:

Jak to máte / měly jste vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.6.15 18:25

A ja nam vsem moc zazrak preji :srdce: mozna na tom budem v pondeli stejne, kazda tri bojovniky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 18:25

@aguti neee muj nemohl ani na oddeleni. Normalne jel domu a pak si me vyzvedl az me pustili. Doma prohlasil, ze je v depresi a sel spat a od te doby spi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 18:27

Ja mam utros brat az od zitrka, ale myslim, ze je to jedno, kdyz zacnes dnes. Spis bych se ted bala zavadet, kdyz je to tam tak propichane, asi budu ted spise polykat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.6.15 18:27

@aguti: s utrosem a estrofemem jsem mela zacit dalsi den, po OPU jen ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 18:30

@mysko to je hrozny s tou, co nechce deti… myslim jako ze to musi cloveka deptat, mit takove lidi kolem sebe. Ja mam kamosku, co ted otehotnela po druhe, ma 1,5 letou holcicku, a ta se mi zas sverovala, ze tak brzy dalsi dite nechtela a ze nevi, co delat… na me to psychicky musobi hrozne blbe takovy lidi. I kdyz kazdy ma svuj pribeh a nikoho nesoudim…
Zas na druhou stranu ta druha prihoda, ze se zadarilo z jednoho bojovnika, je super pozitivni :-) diky za ni!!
Drzim ti moc palce, at uz jsou to jen dobre zpravy!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.6.15 18:30

@kat kat : chudak tvuj drahy, chlapi to nesou docela zle :,( jenze co nadelate, musime doufat a z 5400 neco musi byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
6.6.15 18:32

@kat kat To je škoda :? Když jsem přijela ze sálu, tak už tam manžel na mě čekal, bylo to fajn, aspoň mi měl kdo nalívat čaj :) ;)

Vy to teda doma máte divoké :? Já bych to asi nevydržela a vzbudila ho, že si chci o tom popovídat a nějak to „řešit“ :think: nebo aspoň obejmout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
6.6.15 18:33

@kat kat @Myška87 díky moc za radu, začnu tedy až zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.6.15 18:35

@kat kat: s tou kamaradkou je to smutne, ale nemuze za to. Jen je hrozne, ze si muze vybrat a ja musim jen doufat a prosit o zazrak. (A sporit) :roll: dalsi kamoska otehotnela a prestala se se mnou bavit, aby mi to nebylo lito :D taky fajne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 18:36

@myska87 no jo, je z toho chudak spatnej. Ale zas na druhou stranu proto nic moc nedela a tome dost stve. Vitaminy mu musim chystat, kdyz to neudelam, nevezme si je. Skourenim nedokaze prestat… mohl by se snazit vic, ale chlapi jsou proste jesitni a mysli si, ze zenska to nejak zaridi. Kdyby si museli pichat hormony, jit pod narkozu, nechat si ctyri lidi na sale koukat mezi nohy a rozpichat vnitrnosti jehlou, mozna by se k tomu staveli malinko zodpovedneji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 18:38

Myskoooo, chjooo, nevim, co rict, jen bulim, jak vas ctu :,( Zivot je poradne cynickej :(

Aguti, no jo, jsme ted asinastvani na sebe navzajem. Nas tyhle veci moc nesblizujou, spis rozdelujou :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí