IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
282
6.6.15 22:12

Jj hodně pit a hodně bílkovin…pak se vam uleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.6.15 23:26

@kat kat Nemyslela jsem ze bych vymenila tehotenstvi kvuli tomu ze mi bylo zle. Jsem nejstastnejsi na svete a po velkych hnusech jako ruzne potraty jsem nadsena ze vymodlene mimco prislo. Mysleno to bylo tak, ze misto hyperstimulaku a 24 vajec bych mela klidne 6 kousku. Do me zas narvali hormonu moc. Ale samozrejme ze je to jedno. Jak ja, tak vy budete mit miminka a na dalsi iVF vubec nemysli.
Mas nejhorsi za sebou a ted uz jen pohodu at se mimi dobre zabydli. Kdy jdes na ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.6.15 23:41

@Johana..22 to vis ze jo, mimi si zaslouzis :-) no ale me taky prehormonovali, navic v pouhych 6 dnech stimulace, proto mi taky ty folikuly popraskaly driv a odebrali mi uz jen ty „zbytky“, ktere nejsou moc kvalitni kvuli uz probehle ovulaci. Z toho duvodu taky je spis nepravdepodobne, ze dojde vubec k nejakemu transferu dojde… zitra budu volat a zjistim, jestli vubec nejake vajicko bylo pouzitelne ( a pokud ano tak taky jestli se jim podarilo najit nejakou dobrou spermii). Nadeje umira posledni, ale moc tomu neverim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.6.15 08:54

@kat kat @aguti holky buďte trochu víc pozitivní :-) Zkrátka hlavně že je tam aspoň jedno ten zbytek už dopadne na // uvidíte :-) Jen myslet pozitivně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.6.15 09:14

@Persinka diky za podporu :* kazdy to vnima ale jinak. Ja jsem spis realista a uvedomuju si, ze rozhodne k vyhre je daleko. Radeji pak budu jasat a skakat radosti nez pocitat, ze to musi vyjit a pak se z toho slozit.
Po 9 si mam volat do CAR, aby mi rekli, jestli se neco podarilo oplodnit… je 9.14 a ja nemam odvahu zvednout telefon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.15 10:08

@kat kat: drz se kocko, uz jsi volala? V patek jsem to taky odkladala a bojim se zitrka, aby nektere vydrzelo, loni odpadavali. Tfuj tfuj tfuj, aspon nejaky
@Vena123: gratuluji, preji, at se ti oplodni a hezky rysuji!
@aguti : jak to vypada? Uz neco vis? Snad se podarilo alespon neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.15 10:13

@zdend76 : neboj, kazda jsme jina, nekomu se zadari s jednim folikulem, nekdo ma stesti na vice folikulu, nekdo neprojde stimulaci. Je to individualni a budu ti rrzet palce, at stimulaci v pohode zvladnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
7.6.15 11:14

@Vena123 8 nejlepších vajec? no to je krásný výsledek :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
7.6.15 11:17

@kat kat Tak co zlato? Už jsi tam volala? Jak to vypadá? :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
7.6.15 11:18

@Myška87 Zatím nic, volat mám až po 13 hodině, vůbec se na to netěším, bojím se :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
7.6.15 11:40

@kat kat holka tak jak to vypadá držím moc moc pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
7.6.15 12:00

Smím se přidat ;)

Ahoj, jsem tu nová, po dvou letech jsme s mužem došli k rozhodnutí a jdeme do IVF, čekám na 1 den cyklu (měl by přijít každým dnem) a šup na konzultaci do CAR a startuje stimulace. Nemám, ale moc představu jak to může probíhat.
Nevíte jak dlouho trvá dlouhý / krátký protokol?
A podle čeho jej lékaři volí?
Hodilo by se mi, kdyby se OPU posunulo až na červenec. Začíná mi tak totiž dlouhá dovolená. Díky za odpovědi. Niny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.15 12:14

@aguti: drzim pesti, jak jsem psala, jsou to nervy, ale zaroven uleva, treba budes mit to stesti, ze budou oplozene vsechny tri!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.15 12:22

@Niny : protokol voli lekar podle zvyklosti CARu a priciny neplodnosti. U nas podle priciny, stavu delohy a hormonalniho profilu. Uvidis, co ti reknou, pokud kratky protokol a zacnes ted, tak stihnes OPU pred cervencem. Nevim, kde pracujes, ale ja jsem v dobe stimulace pracovala, jen jsou caste kontroly ultrazvukem (chodila jsem po nocni) a k OPU radim dva dny volna(to uz jsem brala PN, zacinal novy mesic). Stimulace trvala do OPU 14dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
7.6.15 12:28

@Mikina33 Skvela zprava, to zni teda krasne. Moc ti to preju. Tak se nam konecne ta diskuze uspesne rozjizdi jupiii.
At je vse v poradku a mas velke stesti ze te ivf mine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí