Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lulu85
Tak to je parada. Mozna budes o tyden driv.. Budu sledovat tvoji stimulaci. Dej vedet, ale gonal je fajn.
Me dnes bylo zle po OPU ale asi to je reakce na Dostinex ktery beru aby neprisel OHSS. Ale mam vedlejsi priznaky takze hnus. Koncim s nim..
Ahoj holciny,
tak dnes jsem opet zkousela test Mamatest s citlivosti 10, carka tam sice je, ale musim rict ze opravdu, jako testy nic moc z me zkusenosti. Nez nabehla prvni carka to trvalo.Za me velke minus ![]()
Ahoj holky, tak punkci už mám zdárně za sebou
Nakonec se vyklubalo 7 vajíček, což považuju za úspěch, protože při předchozích IVF byly vždy jen 4… Ale už bych je měla nejradši u sebe ![]()
Ahoj holky, už tu sice máte pěkně rozjetou diskuzi, ale ráda bych se ještě přidala. Mám za sebou 3 inseminace a v dubnu nás čeká IVF, dneska jsem si byla pro plán terapie a první medikamenty. Připadala jsem si jako farmaceutický dealer, plnou tašku krabic s injekcema ![]()
No každopádně, 30.3. začínám stimulovat a po půlce dubna kontrola na USG.
Držím všem palce, ať se zadaří ![]()
@Petulda269
Tak vratuluji
kdy ti je daji?
Nam 8 zamrazili vcera a zbytek(12) sleduji v prodlouzene kultivaci.
Ale teda holky me je zle. Bricho jak balon a slaba jsem jsk papirek. Pfuuuuu. Ted jsem radeji zasla na gyndu a tam mi rekni ze vejcovody jsou 7cm, ale ze to videli vetsi. Voda v brise jen trosku. Tak lezim a ani se nehybu. Fuj hnus des.
Asi bych KET v patek stejne nezvladla.
@Johana..22 No v pátek budu volat, jak to s nima vypadá a uvidíme, ale Dr. říkal, že to tipuje spíše na víkend nebo v pondělí… A že ti není dobře se vůbec nevidím, při tom počtu… Tak pěkně odpočívej, já mám dneska taky klidový režim a zrovna je venku tak krásně, tak mě to štve…
Ale už se těším na léto s pupíkem ![]()
Damy skoncila jsem v nemocnici na kapacce. Doma se to nedalo zvladnout. Uz kapu druhou a je mi lepe. Ale je to hnus.
Vsechny co jste po OPU drzte se. Ale me vzali 24 vajuch, to je extrem.
@Johana..22 To je mi líto, drž se Johanko
Snad to brzy přejde a pustí tě domů.
@cornaline Vítej ![]()
@Johana..22 ty jo, tak to mě moc mrzí, ať je ti brzo lépe ![]()
@Petulda269 tak to je super, držím palce, ať se krásně vyvíjejí a hlavně, ať se u tebe pořádně zabydlí ![]()
@cornaline Ahojky
Tak s tím „dealerstvím“ to znám. Když jsem posledně dostala dva Gonaly a Cetrotide tak jsem měla jako naschvál malou kabelku a neměla jsem šanci to tam narvat, tak jsem vyfásla krásnou igelitku
Jo a chtěla jsem se zeptat, co je USG? ![]()
@Johana..22 Tak jak ti je?
@Lulu85 Děkuji, no já už se nemůžu dočkat až si pro ně půjdu, nejradši bych je měla doma i v těch petriho miskách ![]()
Diky holky
myslim ze me zitra pusti, uz je to lepsi ale bylo to fakt peklo. Zvraceni celou noc, v brise kameni do ted. Zacpa, klystyr..kapacky. No otres. Ale snad uz bude jen dobre.
Taky je pekne na prd, ze miminka se nam netvari moc dobre. Uvidim jeste zitra rano, to bude 5.den ale je to naky podivky. Tak keez by tam par bojovnicku zustalo ![]()
@Johana..22 Tak to jsem ráda, že ti je už líp, docela mi naháníš strach s tím hyperstimulákem… doufám, že alespoň pár z těch 12 vyjde, ale je to divný, že se špatně vyvíjejí ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak dneska odpoledne si jdu pro prcky, zůstali už jen dva, ale určitě ti nej ![]()
@Lulu85 Díky ![]()
@Petulda269 To je ultrazvuk
Já měla sice velkou kabelu, ale stejně jsem tam všechno nenacpala ![]()
@Johana..22 O tom hyperstimuláku se mi doktor taky zmínil, už jsem docela víc reagovala na stimulaci před inseminací. O těch prášcích, jak jsi na to brala ty, ale nic neříkal, akorát mi snížil na prvnií dva dny dávku Gonalu. Tak snad už je ti líp a držím palce s bojovníčky ![]()