IVF klinika kdekoliv v ČR

10584
19.6.12 08:22

IVF klinika

Můžete mi doporučit kliniky IVF, kdekoliv v ČR. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
bellamay
19.6.12 08:37

Ahoj já chodím do jihlavy :)

• Citovat
  • Upravit
12651
19.6.12 08:38

To je hodně těžké. Ať si najdeš jakoukoliv diskusi o klinice na netu, vždycky se tam najdou spokojené a nespokojené pacientky. Prostě ne každý je spokojený všude, každému vyhovuje něco jiného, jiný přístup a hlavně ani ta klinika třeba něco neodhadne (ať už jde o léčbu nebo jindy bezchybné chování personálu) a pacientka je hodně zklamaná.
Já za sebe subjektivně můžu říct, že je super Repromeda v Brně, aby ne, když mi tam vyšlo hned první IVF. A znám dost spokojených. Ale možná se tu najdou holky, co s nimi měli negativní zkušenost.
Ono to bude vždycky hodně subjektivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
19.6.12 08:41

Diky holky
o ty Repromede jsem tez slysela same chvaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.6.12 08:45

Ono je to těžké každá doporučíne to kde nám to vyšlo. Já byla na 1IVF v Pronatalu v Praze a vyšlo pak jsem tam podstoupila další 3 pokusy a přešla do Gennetu kde 1IVF a 4× minimálka nic. Vrátila jsem se do Pronatalu a IVF nevyšlo a hned měsíc na to minimálka a snad :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
19.6.12 08:47

TTak já byla v Iscare v Praze, vyšlo mi tam IVF a přístup byl super. Vše vysvětlí, objednací lhůty nejsou dlouhé a při transferu mi dali foto embrya :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.6.12 08:48

Pronatal Praha-doporučuji. Výkony tam jsou sice dražší než jinde, ale mají velmi dobré výsledky, jezdí tam i zahraniční pacienti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.6.12 08:49

@bejbyn Jé, taky bych brala foto embria, můžeš ukázat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
19.6.12 08:55

Ahoj holky, tak za mě Helios Brno, sice to teď nevyšlo, ale přístup naprosto skvělý. A fotečku blastocysty mám taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
19.6.12 09:23

ISCARE, taky mam fotky nasich dvojcat ve stavu velka bunka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
19.6.12 09:33

Já jsem chodila do Gennetu v Praze a byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
19.6.12 09:33

Za mě Arleta Kostelec nad Orlicí. Fotečky mám taky :-) Ale cenním si tam i přístupu ke klientkám, prostředí, ochotě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
19.6.12 09:41

Ahoj, za nás Unica Brno. Každej ti doporučí, kde se mu to povedlo. Taky jsem zažila i takové, které nadávají na všechny, protože jich pár obešli a výsledku se nedočkali. Já mám jeden výsledek v postýlce - 9 měsíců a dva výsledky jsou v bříšku a čekají na vylodění někdy v lednu :-)

• Citovat
  • Upravit
5505
19.6.12 09:41

Repromeda - Brno, Iscare - Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
19.6.12 09:43

Dekuji holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.