Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Můžete mi doporučit kliniky IVF, kdekoliv v ČR. díky
To je hodně těžké. Ať si najdeš jakoukoliv diskusi o klinice na netu, vždycky se tam najdou spokojené a nespokojené pacientky. Prostě ne každý je spokojený všude, každému vyhovuje něco jiného, jiný přístup a hlavně ani ta klinika třeba něco neodhadne (ať už jde o léčbu nebo jindy bezchybné chování personálu) a pacientka je hodně zklamaná.
Já za sebe subjektivně můžu říct, že je super Repromeda v Brně, aby ne, když mi tam vyšlo hned první IVF. A znám dost spokojených. Ale možná se tu najdou holky, co s nimi měli negativní zkušenost.
Ono to bude vždycky hodně subjektivní.
Ono je to těžké každá doporučíne to kde nám to vyšlo. Já byla na 1IVF v Pronatalu v Praze a vyšlo pak jsem tam podstoupila další 3 pokusy a přešla do Gennetu kde 1IVF a 4× minimálka nic. Vrátila jsem se do Pronatalu a IVF nevyšlo a hned měsíc na to minimálka a snad ![]()
TTak já byla v Iscare v Praze, vyšlo mi tam IVF a přístup byl super. Vše vysvětlí, objednací lhůty nejsou dlouhé a při transferu mi dali foto embrya ![]()
Pronatal Praha-doporučuji. Výkony tam jsou sice dražší než jinde, ale mají velmi dobré výsledky, jezdí tam i zahraniční pacienti.
Ahoj holky, tak za mě Helios Brno, sice to teď nevyšlo, ale přístup naprosto skvělý. A fotečku blastocysty mám taky ![]()
Za mě Arleta Kostelec nad Orlicí. Fotečky mám taky
Ale cenním si tam i přístupu ke klientkám, prostředí, ochotě…
Ahoj, za nás Unica Brno. Každej ti doporučí, kde se mu to povedlo. Taky jsem zažila i takové, které nadávají na všechny, protože jich pár obešli a výsledku se nedočkali. Já mám jeden výsledek v postýlce - 9 měsíců a dva výsledky jsou v bříšku a čekají na vylodění někdy v lednu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď