Odebrání vajíček

57
15.6.12 10:49

Odebrání vajíček

Ahoj holky,

11DC mám jít na odebrání vajíček před IVF. Chci se jen zeptat, zda ještě ten den bych zvládla jít na svatbu kamarádce. Jdu za svědka, tak by bylo docela dobré tam být ;) Vím, že se to dělá pod narkózou. A ještě bych se chtěla zeptat, kolikátý den se pak vajíčka cca dávají zpět.

Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7013
15.6.12 10:51

Já jsem měla 52 folikul, takže fakt hodně - po narkoze mi nic nebylo, jen jsem byla ospalá, břicho mě nebolelo, takže bych neviděla problém v tom jít na svatbu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65380
15.6.12 10:52

Tak já měla 30 folíků a teda celkem mě bolelo břicho…já 2 dny po OPU jen ležela, zhoršovalo se to…
Uvidíš, takhle to nikdo neřekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
15.6.12 10:52

Jak se budeš cítit, to ti nikdo neřekne. Já byla na punkci dvakrát, jednou mi nebylo vůbec nic a podruhý sem myslela, že nedojdu do auta. Na tom, kdy je dají zpět záleží, jestli máte prodlouženou kultivaci nebo ne. Normánlě je to tuším třetí den, po prodloužené to u nás byl pátý. Ale taky záleží, jak se budou vyvíjet embrya.

• Citovat
  • Upravit
1873
15.6.12 10:54

Taky jsem byla jen děsně ospalá a vzhledem k tomu, že jsem měla jen 2 folíky, tak jsem i byla taková nijaká po psychické stránce, takže jsem si pak hrozně ráda zalezla do pelíšku a nikam nešla… ale je to děsně individuální… myslím, že když nebudeš nějak mooooc pařit, tak bys to mohla zvládnout v pohodě…

jinak držím pěstičky, ať ti to dopadne!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.6.12 11:32

Děkuji holky za informace. Mám za sebou už revizi dělohy, kde jsem byla poprvé v životě pod narkózou a bylo mi po zákroku vcelku fajn, tak mě ještě ten den pustili. A tady si myslím i dávají menší dávku. Mrzelo by mě nejít, ale na druhou stranu mimčo je přednější:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.12 11:46

Mě po odběru jako takovém, když jsem se vyspala, tak v pohodě, odjížděla jsem někdy v poledne, v průběhu dne mě víc a víc bolelo břicho, dělalo mi problém držet čurání, zvednout těžký předmět, ohnout se…
Jako sedět někde a mluvit, to bych zřejmě zvládla, ale to bylo tak zhruba vše

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.