Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj jaké vyšetření jste museli podstoupit než jste mohli jít na IUI? Stačí mít za sebou spermiogram a hormonální profil? Nebo jsou nutné ještě jiné vyšetření? A pokud někdo chodí do Eurofertilu v Ostravě jak to probíhá právě tam? Děkuji všem za odpovědi.
Ahoj,
nás tenkrát ještě poslali na genetiku…( plus to běžné, gynekologické ultrazvukové
)
hodně štěstí s IUI ![]()
@snažilka29 koukni přímo na tuhle diskuzi https://www.emimino.cz/…nkovani/751/#… Holky jsou tam super a určitě ti řeknou co a jak
Držím palce ![]()
Tak hlavně by měla být laparoskopie s hysteroskopií a prostříknutím vejcovodu ( ev jen prostříknutí pomocí kontrastu a RTG, ale je to nepříjemné), aby se zjistilo, zda jsou vůbec vejcovody průchozí. Je blbost se třeba 3 cykly dopovat hormony a pak zjistit, že jsou oba vejcovody neprůchozí. Pak by bylo IUI zbytečné a rovnou by se stimulovalo na IVF.
mě to připadá také logické, ale když jsem se na to ptala, tak mi bylo řečeno, že pokud jsem neměla problémy se srůsty - po operaci sl. střeva, či gynekololgické, tak není předpoklad neprůchodnosti…
takže opět - co doktor, to názor..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď