Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj jaké vyšetření jste museli podstoupit než jste mohli jít na IUI? Stačí mít za sebou spermiogram a hormonální profil? Nebo jsou nutné ještě jiné vyšetření? A pokud někdo chodí do Eurofertilu v Ostravě jak to probíhá právě tam? Děkuji všem za odpovědi.
Ahoj,
nás tenkrát ještě poslali na genetiku…( plus to běžné, gynekologické ultrazvukové
)
hodně štěstí s IUI ![]()
@snažilka29 koukni přímo na tuhle diskuzi https://www.emimino.cz/…nkovani/751/#… Holky jsou tam super a určitě ti řeknou co a jak
Držím palce ![]()
Tak hlavně by měla být laparoskopie s hysteroskopií a prostříknutím vejcovodu ( ev jen prostříknutí pomocí kontrastu a RTG, ale je to nepříjemné), aby se zjistilo, zda jsou vůbec vejcovody průchozí. Je blbost se třeba 3 cykly dopovat hormony a pak zjistit, že jsou oba vejcovody neprůchozí. Pak by bylo IUI zbytečné a rovnou by se stimulovalo na IVF.
mě to připadá také logické, ale když jsem se na to ptala, tak mi bylo řečeno, že pokud jsem neměla problémy se srůsty - po operaci sl. střeva, či gynekololgické, tak není předpoklad neprůchodnosti…
takže opět - co doktor, to názor..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.