CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
15.6.12 21:27

@vanejka No jupíííí gratuluji a ty dvě nejlepší ať se Tě nepustí :dance: :dance: Tak vidíš že u minimálky můžeš mít stejné výsledky jako o normálního IVF, to je fakt zajímavééé :nevim:
7 OPU je docela mazec, to se na tu první prohlídku @kaczule1 načekáš :zed: I když Tebe rád Dr. napíná, to už jsme viděly :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
15.6.12 21:53

@kaczulina už by tady taky někdo mohl otěhotnět přirozeně, ne??? Držím palce na dva proužky zítra :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
15.6.12 21:59

@Hanca0 to by byla nádhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
15.6.12 22:45

@Hanca0 my princezny s nízkým AMH sme extra trieda :jazyk: a ešte čakám čo za poklad z nich v pondelok vydolujeme 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
16.6.12 08:31

Ahoj holky :mavam: teď jsem pokecala v jiné diskuzi a nevím, jestli jste zaregistrovaly, že červen je vyhlášen jako měsíc neplodnosti. A představte si, že v Gennetu v Praze, v rámci tohoto měsíce, měly holky zdarma PK ;) To je pecka, co? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.6.12 08:35

Dobré ráno :mavam:

@Hanca0 Mě čekání nevadí, snad to bude stát za to :mrgreen:

@vanejka V pondělí budu víc nervozní a zvědavá na tebe než na sebe :lol: ;)

@Marruš To jsem nikde neslyšela :nevim: Ale je to dobrý nápad s tím PK :potlesk:

Dneska je konečně nádherně :dance: tak my odpoledne vyrážíme na radovánky do Bystřice. Malá neteř (4 roky) má první vystoupení, tak to musíme zkouknout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
16.6.12 08:36

@kaczule1 já jsem to slyšela v televizi. Vstávám brzy, tak mi kulisu doma dělá snídaně s Novou, tak tam to povídali, ale PK zdarma, to je hezký dárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
16.6.12 11:40

@Marruš to by sa mi páčilo taký dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
16.6.12 11:43

@vanejka držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
16.6.12 12:50

No pijem si kontryhelový čajík, aby mi podrástla sliznice a dúfam…

Dnes sme mali ísť nočný prechod Lýsá hora- Veľký javorník, ale mám mať kľudový režim a nočná prechádzka dlžky okolo 50km do toho nezapadá :x. Takže ideme do Karviné tam budem potichu sedieť na mestkých slávnostiach :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
17.6.12 09:42

Vanejko děláš dobře, že jen odpočíváš :-) A jak bylo na slavnostech?

Holky test jsem si ještě nedělala a mršina ještě stále není :-). Dneska mám dva dny zpoždění tak jsem zvědavá jestli to není nějaká hormonální porucha. No uvidíme, necháme se překvapit co se z toho vyklube :think:.Moc si naději, ale nedávám, ale všechno může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
17.6.12 09:45

@kaczulina teda, ty máš nervy :hug: :hug: do kdy budeš čekat? ;) Jsem zvědavá :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
17.6.12 10:53

@Marruš nějak tomu moc nevěřím, že by se to mohlo povést přirozeně :), uvidíme počkám do středy a pak když tak udělám testík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
17.6.12 10:58

Kaczul, a proc by probuh nemohlo, vzdyt je znamo tolik pripadu, Dr. mi rikal, jak se nepovedlo ivf a nasl. cyklus otehtneli necekana a dokonce dvojky… Ja bych teda nevahala a test zkusila, muze to byt tak i tak ale at vis preci. Se tak vnitrne trapit a uvazovat, nebo si v klidu, ja bych teda nebyla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
17.6.12 11:31

@kaczulina to by byl krásný zázrak, že? :hug: :hug:

@laura83 tak co? Jak se cítíš? Máš v plánut někdy zkusit test?

My jsme si včera užili radovánky v Bystřici a bylo fakt super. Měli tam i čepovaného birela, takže všichni si mysleli, že v tom horku prostě piju pivo a když nabídli štamprlu tak jsem samozřejmě řekla, že to nemůžu míchat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí