CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
14.6.12 08:03

@Marruš Tomu věřím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
14.6.12 08:04
@petruska10 píše:
Ahoj holky :mavam:
hlásím příchod mršiny :zed:

ale nééé :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
14.6.12 08:06

Holky ja som sa dnes zobudila a som celá nafúknutá a bolí ma pravý bok, mám pocit, že nahmatám aj zvečšený vaječník tak som zvedavá koľko tam zajtra toho uvidíme. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.6.12 08:09

@vanejka Doufám, že to je dobré znamení :hug: A třeba jich bude nakonec víc, jak při „normální“ stimulaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.6.12 08:12

Vanejko, držím pěsti, ať folíci krásně rostou a zase budou krásné embryjka!!! :palec: Ani jsem to nějak nepostřehla, že už stimuluješ.. super!!! :palec:
Kaczul, to čekání je šílené, než uvidíš toho svého drobka..
Já když byla na KO, na 1.UZ ještě naschvál byl skluz jako prase.. tak jsem myselal, že se v té čekárně už zblázním.. :zed: :zed: :zed: Ale dočkala jsem se! :palec: Všechno to tak uteklo.. že se ani nenadám a za chvíli už budem rodit.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
14.6.12 08:21

@Lenik1 jj hneď pokračujem minimálkou. Dívam na podpis holky už su veľké a už 31 týždeň to to uletelo za chvíľu už budú na svete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.6.12 08:34

@vanejka ale ano…no co už :nevim: Tobě držím pěsti ať se zadaří :hug:
@Lenik1 děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.6.12 08:42
@vanejka píše:
@Lenik1 jj hneď pokračujem minimálkou. Dívam na podpis holky už su veľké a už 31 týždeň to to uletelo za chvíľu už budú na svete :palec:

Takže pořád tady máme velkou šanci na další maminu dvojčat.. :palec: :dance: :palec: :dance: Budu na tebe mooooc myslet!!!
Jj, holky jsou už veliké, ale doufám, že si ještě chvíli pobydou v bříšku.. aspoň ty 4.týdny, v pondělí už budu s dr.plánovat termín sekce.. bojím.. bojím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
14.6.12 10:42

Petruško moc mě to mrzí, ale bojuj za chvilku budeš mezi námi :hug:
Vanejko držím palečky ať jsou vajíčka kvslitní a silné a určitě tam bude 1 silný bojovníček určitě i dva :hug:
Kaczuli neboj uteče to taky si vzpomínám na první UZ a teď už začínáme 6.měsíc, ale ten první UT je nekrasnější, když vidíš tu tečku poprvé, že se tam vyvijí tvoje miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
14.6.12 11:31

Ahojki,

Vanejko držím palce ať tam jsou ta dvě na dvojčátka :lol:
Ajak gratuluji k dobrým výsledkům kontroly :lol:
Petruško neboj třeba to bude do třetice a kdyby náhodou ne tak víš jak jsme se domluvily, v červenci jdeme spolu :pankac: :pankac:

Ostatním :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.6.12 13:48

@vanejka byla jsem tam 6.6. a toho 11.6. na krev, No já nějak skoro vůbec nemám svoje vajíčka, sice ještě něco zkouší, ale říkal že se mám spíš připravit na ty darované vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
14.6.12 13:51

@Cioconat máš asi nízké AMH ako ja, tiež bojujem s nedostatkom vajuch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.6.12 13:58

@vanejka abych řekla pravdu tak já se v tom ještě neorientuji, na konzultaci co se mnou jdu 21.6., ale stručně řečeno bez pomoci mi menstruace nepřišla už 2 roky, mám jen jeden vaječník a to ještě né uplně dobrý a jsem po radioterapii, takže prý totálně složitý případ :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
14.6.12 14:03

@ajak @Hanca0 děkuji holky :hug:
budu bojovat a pokud to nevýjde do třetice tak jdeme s Haničkou společně do IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
14.6.12 14:03

Ach jo takže to máš dosť komplikované, ale Jarošek je šikovný on niečo určite vymyslí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí