Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ja som sa dnes zobudila a som celá nafúknutá a bolí ma pravý bok, mám pocit, že nahmatám aj zvečšený vaječník tak som zvedavá koľko tam zajtra toho uvidíme.
![]()
@vanejka Doufám, že to je dobré znamení
A třeba jich bude nakonec víc, jak při „normální“ stimulaci ![]()
Vanejko, držím pěsti, ať folíci krásně rostou a zase budou krásné embryjka!!!
Ani jsem to nějak nepostřehla, že už stimuluješ.. super!!! ![]()
Kaczul, to čekání je šílené, než uvidíš toho svého drobka..
Já když byla na KO, na 1.UZ ještě naschvál byl skluz jako prase.. tak jsem myselal, že se v té čekárně už zblázním..
Ale dočkala jsem se!
Všechno to tak uteklo.. že se ani nenadám a za chvíli už budem rodit.. ![]()
@Lenik1 jj hneď pokračujem minimálkou. Dívam na podpis holky už su veľké a už 31 týždeň to to uletelo za chvíľu už budú na svete ![]()
@vanejka píše:
@Lenik1 jj hneď pokračujem minimálkou. Dívam na podpis holky už su veľké a už 31 týždeň to to uletelo za chvíľu už budú na svete
Takže pořád tady máme velkou šanci na další maminu dvojčat..
Budu na tebe mooooc myslet!!!
Jj, holky jsou už veliké, ale doufám, že si ještě chvíli pobydou v bříšku.. aspoň ty 4.týdny, v pondělí už budu s dr.plánovat termín sekce.. bojím.. bojím.. ![]()
Petruško moc mě to mrzí, ale bojuj za chvilku budeš mezi námi ![]()
Vanejko držím palečky ať jsou vajíčka kvslitní a silné a určitě tam bude 1 silný bojovníček určitě i dva ![]()
Kaczuli neboj uteče to taky si vzpomínám na první UZ a teď už začínáme 6.měsíc, ale ten první UT je nekrasnější, když vidíš tu tečku poprvé, že se tam vyvijí tvoje miminko
Ahojki,
Vanejko držím palce ať tam jsou ta dvě na dvojčátka ![]()
Ajak gratuluji k dobrým výsledkům kontroly ![]()
Petruško neboj třeba to bude do třetice a kdyby náhodou ne tak víš jak jsme se domluvily, v červenci jdeme spolu
![]()
Ostatním
![]()
@vanejka byla jsem tam 6.6. a toho 11.6. na krev, No já nějak skoro vůbec nemám svoje vajíčka, sice ještě něco zkouší, ale říkal že se mám spíš připravit na ty darované vajíčka
@Cioconat máš asi nízké AMH ako ja, tiež bojujem s nedostatkom vajuch
@vanejka abych řekla pravdu tak já se v tom ještě neorientuji, na konzultaci co se mnou jdu 21.6., ale stručně řečeno bez pomoci mi menstruace nepřišla už 2 roky, mám jen jeden vaječník a to ještě né uplně dobrý a jsem po radioterapii, takže prý totálně složitý případ ![]()
@ajak @Hanca0 děkuji holky ![]()
budu bojovat a pokud to nevýjde do třetice tak jdeme s Haničkou společně do IVF ![]()
Ach jo takže to máš dosť komplikované, ale Jarošek je šikovný on niečo určite vymyslí ![]()