Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Carli, vy jste vzorem slova zazrak, opravdu jste si to vybojovali a ted uz te unava jen tak nepremuze a kdyz tak s unavou to je lehky boj,
![]()
Vanejko, preju at tam zitra jsou krasne vajucha, musi, proste budou! drzim pesti.
@vanejka Doufám, že nám dáš brzo vědět ať vím, kdy mám přestat držet palce a můžu něco dělat ![]()
Ahoj tehule
, ja se citim uplne normalne, v praci bezny rezim, jen se bojim jezdit na kole, celkove mam malo pohybu, jak ja bych brala tu unavu a vsechno co aspon trochu pripomina tehu priznak ![]()
@laura83 Nic si z toho nedělej
Mě až teď začaly trochu bolet prsa a to spíš k večeru a ještě takový tlak v podbříšku. Jinak nic
No mě manžel první 2 týdny skoro nepustil ani do obchodu
natož na kolo, raději ještě vydrž ![]()
Lauři, opatrně!!! Jak se říká, mimčo si nevyležíš, ale zase zbytečně neriskuj a na kole určitě nejezdi!!! Ty otřesy.. to si moc nepomůžeš!!!
Neee, holky, zadna cyklistika nic nedelam, jen ze to mam kousek k rodicum (1,5km) a uz rikali ze se ani neukazu, ale ja se setrim, ani pesky se mi ten kousek nechce.
Sestricka me poucila nic tezkeho nenosit, setrit se, ale zas v praci to utika, stres me vubec nerozhazi, ani si ho zbytecne nedelam tak to alespon pekne utika.
Krásné ráno ![]()
Vanejko moc moc držím pěsti ![]()
Já zase čekám na mršinu, už tu měla být, těma hormonami jsem si to nějak rozházela
, vždycky jsem to měla přesně. Týden mně už bolí břicho, jak bych to měla dostat a nic. Kdyby tak nepřišla to by byla parádička
Test jsem si nedělala, ale asi si dneska zajdu pro něj.
Holkýý 3 folíky ešte dnes a zajtra merional a v pondelik nám OPU
![]()