Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaczule1 bude určite už sa teším ako sa zobudím a prečítam si dobré správičky od teba. Ideš aj s mužom?
@vanejka nene, ten je v práci. Taky se budu těšit na tvé zprávy
Sice po kontrole se ještě zastavím v práci, ale pořád budu nahlížet na emimino v mobilu ať jsem informována, kolik zlatých vajíček jsi snesla ![]()
Kaczulin, to je kraaasa, parada, to je prekvapka, lepe si to neumelo vybrat, gratuluji moc.
Vanejko, drzim pesti at tam jsou a pekne se oplodni.
Kaczuli, pekne pokoukani na utz.
Jo a ja… no testila bych ale zklamani se bojim a navic je brzy (dnes 6.den po ET), takze ted doufam ze ten tyden utece, a treba o vikendu.
@laura83 tak jestli to vydržíš až do víkendu, tak to jsi dobrá
![]()
Ja ti nevim jsem tak nejak v klidu, na krev si zajdu jeste v pohode ale volat na vysledek, tak volam at budu s muzem doma bo bych se asi v praci rozbulela.
V sobotu mame jit na kola takova ta vyletni sedaci 4-kola a pak slavit tak jsem si rikala ze bych to rada vedela zda mam byt stale na sebe opatrna.
@laura83 Pokud do soboty nedostaneš ms tak bych řekla že je hoodně velká šance, že jsi těhotná
Držím pěsti aby žádné kolo nebylo a oslava na džusu ![]()
@kaczulina no je to tam
krásnéééé
![]()
@kaczulina krásné testíky
![]()
@kaczule1 užij si zítřejší UTZ ![]()
@vanejka držím palce, ať se zítra daří ![]()
@laura83 držím palce, aby to dobře dopadlo ![]()
Hojte holčiny, pár dní jsem tu nebyla, takže vůbec nestíhala jsem to zatím počíst, ale od rána mám totální strach, jelikož jsem si náhodou udělala testík pro klid duše a ta silná kolej najednou slábne!!!
Myslíte, že to už značí problém?
Je mi z toho upe špatně, na kontrolu jdu až ve středu, ještě před 3 dny jsem tu první čárku měla silnější jak tu co tam je stále (kontrolní).
Prsa bolí stále, nevolnost je také stále…
Jediné co bych Kači poradila.. pro klid duše, pokud máš možnost, zajdi si na krev, ke svému gyn. dr., nebo klidně jako samoplátce někde do labiny ve tvém okolí a budeš chytřejší..!
Z těhu testu toho moc nevyčteš.. ![]()
Držím pěsti, ať je všechno OK!!!
![]()
@Lenik1 Jenže to já vůbec netuším, kde tu něj. taková labina je ![]()
Na netu jsem nic takového nenašla ![]()