CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1381
18.6.12 18:27
@vanejka píše:
Holky ja som včera celú noc skoro nespala, po narkóze som bola skoro hore a doma som nedospávala tiež. Nenapadlo ma nič lepšie len ísť do mesta do lekárne pre pregnyl, skoro som zdechla kombináciou tepla a bolesti. Minule to po OPU tak nebolelo :( Škoda, že tu nie je smajlík čo si klepe na čelo teraz by sa hodil :mrgreen:

Opatruj se hlavně vanejko!!! Já nevím, zda ale nyní byla něj. vadná noc, ale já také nespala vůbec, bylo mi horko, ještě o půl 3 ráno jsem se převalovala, v 7h vzbudila, neusnula…doufám, že taková poslední na dlouhou dobu!
Držím ti na středu moc palečky!!! :hug: Se možná uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
18.6.12 18:46

@KačkaM já jsem před krví byla testovací maniak, ale jakmile mi řekli hladinu hcg, tak mě to ani nenapadlo ;) Držím na středu palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
18.6.12 19:35

Ahoj holky :mavam: :kytka:,
Vanejko, ještě neházej flintu do žita, já si naopak myslím, že po minimální stimulaci bude vajíčko kvalitnější, držím palce na středeční ET :kytka:
Petruško, já jsem měla IUI, pak měsíc antikoncepci a pak IVF, čili pauzu jsem měla jen měsíc, a to jsem stimulovala i na tu IUI injekcema ;)
KačkaM, já taky nemůžu poslední dobou spát, ani o víkendu - budím se každý den nejpozději v pět, ikdyž jdu spát třeba po půlnoci :zed:
dnes jsem byla u dr. Jaroše ve Fulneku, bylo mi ho až líto, jaké musí mít fofry - v EF toho měl plno a pak ve Fulneku narvaná čekárna, že jsem hodinu stála, než se uvolnila nějaká židle :nevim: v září jdu do EF na kontrolu a v říjnu na KET - už aby to bylo :palec:
jinak přes víkend jsem byla u kámošky z vysoké v Bruntálu a jely jsme na výlet na Rešovské vodopády - kdo tam nebyl, doporučuju, moc krásně tam je, no a pak na Sovinec :dance:
všechny moc zdravím, gratuluju novým těhulkám a snad ty vedra brzo přejdou, je to na zdechnutí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
18.6.12 19:42

@Martina82 Ahoj Marti :mavam: Tak víkend sis užila parádně :palec: A teď si užij prázdniny a pak hurá na to :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.6.12 19:44

@laura83 nič nevysadzuj utrouš sa užíva až do krvi. Ak má prísť MS príde aj keď ho berieš, aspoň u mňa to tak bolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
18.6.12 19:48

Lauro, mě taky přijde MS i přes utrouš, tak ho radši nevysazuj, až případně po krvi se vysazuje :think:
Maruško, prázdniny si užiju pracovně, jedem akorát posl. týden v červenci do Maďarska do Egeru, půjčíme si tam kola a pojezdíme po okolních vinicích :mrgreen: no a samo taky navštívíme termály, případně autem sjedem třeba do Budapešti, těším se…zbytek dovči si spořím na KET a pak na 2.IVF :think:
holky, teď jsem vyhodila kontaktní čočky do koše, pak tři dny brýle a v pátek hurá na laser :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.6.12 19:55

@Martina82 ty jo už v piatok tak to budem na teba myslieť :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.6.12 20:05

Holky pred chvíľou prišiel muž z Lidlu a podáva mi nanuk zo slovami: zniesla si vajíčko zaslúžiš si nanuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
18.6.12 20:05
@vanejka píše:
@Martina82 ty jo už v piatok tak to budem na teba myslieť :kytka:
Jani, děkuju :hug: já na tebe taky myslím a těším se, až spolu jednou budem třeba tlačit kočárek :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
18.6.12 20:06
:mrgreen: :pankac: máš to dobře zařízené :P
@vanejka píše:
Holky pred chvíľou prišiel muž z Lidlu a podáva mi nanuk zo slovami: zniesla si vajíčko zaslúžiš si nanuk :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.6.12 20:24
@Martina82 píše:
Jani, děkuju :hug: já na tebe taky myslím a těším se, až spolu jednou budem třeba tlačit kočárek :*

jóóó :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
18.6.12 21:03

@Martina82 ahoj :mavam:
moc děkuji za odpověď ;)
to je fajn, že jsi si tak skvěle užila víkend :palec:
@vanejka šikovný chlap :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.6.12 21:40

@Martina82 tak to tfuj, tfuj ;) Už se těšíš až budeš fungovat bez kč nebo brýlí, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.6.12 21:46
@kaczule1 píše:
@Martina82 tak to tfuj, tfuj ;) Už se těšíš až budeš fungovat bez kč nebo brýlí, co?

jéé najskor som myslela, že bude bez peňazí na čočky som prišla až posléze :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.6.12 21:48

@vanejka :lol: :palec: no vidíš a mě peníze vlastně ani nenapadly… pracovní deformace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí