Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vanejka píše:
Holky ja som včera celú noc skoro nespala, po narkóze som bola skoro hore a doma som nedospávala tiež. Nenapadlo ma nič lepšie len ísť do mesta do lekárne pre pregnyl, skoro som zdechla kombináciou tepla a bolesti. Minule to po OPU tak neboleloŠkoda, že tu nie je smajlík čo si klepe na čelo teraz by sa hodil
Opatruj se hlavně vanejko!!! Já nevím, zda ale nyní byla něj. vadná noc, ale já také nespala vůbec, bylo mi horko, ještě o půl 3 ráno jsem se převalovala, v 7h vzbudila, neusnula…doufám, že taková poslední na dlouhou dobu!
Držím ti na středu moc palečky!!!
Se možná uvidíme ![]()
@KačkaM já jsem před krví byla testovací maniak, ale jakmile mi řekli hladinu hcg, tak mě to ani nenapadlo
Držím na středu palce ![]()
Ahoj holky
,
Vanejko, ještě neházej flintu do žita, já si naopak myslím, že po minimální stimulaci bude vajíčko kvalitnější, držím palce na středeční ET ![]()
Petruško, já jsem měla IUI, pak měsíc antikoncepci a pak IVF, čili pauzu jsem měla jen měsíc, a to jsem stimulovala i na tu IUI injekcema ![]()
KačkaM, já taky nemůžu poslední dobou spát, ani o víkendu - budím se každý den nejpozději v pět, ikdyž jdu spát třeba po půlnoci ![]()
dnes jsem byla u dr. Jaroše ve Fulneku, bylo mi ho až líto, jaké musí mít fofry - v EF toho měl plno a pak ve Fulneku narvaná čekárna, že jsem hodinu stála, než se uvolnila nějaká židle
v září jdu do EF na kontrolu a v říjnu na KET - už aby to bylo ![]()
jinak přes víkend jsem byla u kámošky z vysoké v Bruntálu a jely jsme na výlet na Rešovské vodopády - kdo tam nebyl, doporučuju, moc krásně tam je, no a pak na Sovinec ![]()
všechny moc zdravím, gratuluju novým těhulkám a snad ty vedra brzo přejdou, je to na zdechnutí ![]()
@Martina82 Ahoj Marti
Tak víkend sis užila parádně
A teď si užij prázdniny a pak hurá na to
![]()
@laura83 nič nevysadzuj utrouš sa užíva až do krvi. Ak má prísť MS príde aj keď ho berieš, aspoň u mňa to tak bolo.
Lauro, mě taky přijde MS i přes utrouš, tak ho radši nevysazuj, až případně po krvi se vysazuje ![]()
Maruško, prázdniny si užiju pracovně, jedem akorát posl. týden v červenci do Maďarska do Egeru, půjčíme si tam kola a pojezdíme po okolních vinicích
no a samo taky navštívíme termály, případně autem sjedem třeba do Budapešti, těším se…zbytek dovči si spořím na KET a pak na 2.IVF ![]()
holky, teď jsem vyhodila kontaktní čočky do koše, pak tři dny brýle a v pátek hurá na laser ![]()
Holky pred chvíľou prišiel muž z Lidlu a podáva mi nanuk zo slovami: zniesla si vajíčko zaslúžiš si nanuk ![]()
@vanejka píše:Jani, děkuju
@Martina82 ty jo už v piatok tak to budem na teba myslieť
@vanejka píše:
Holky pred chvíľou prišiel muž z Lidlu a podáva mi nanuk zo slovami: zniesla si vajíčko zaslúžiš si nanuk
@Martina82 píše:
Jani, děkujujá na tebe taky myslím a těším se, až spolu jednou budem třeba tlačit kočárek
jóóó ![]()
@Martina82 ahoj ![]()
moc děkuji za odpověď ![]()
to je fajn, že jsi si tak skvěle užila víkend ![]()
@vanejka šikovný chlap
![]()
@Martina82 tak to tfuj, tfuj
Už se těšíš až budeš fungovat bez kč nebo brýlí, co?
@kaczule1 píše:
@Martina82 tak to tfuj, tfujUž se těšíš až budeš fungovat bez kč nebo brýlí, co?
jéé najskor som myslela, že bude bez peňazí na čočky som prišla až posléze ![]()
@vanejka
no vidíš a mě peníze vlastně ani nenapadly… pracovní deformace ![]()