Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kaczulinko moc mo gratuluju je to fakt zázrak
Vanejko určitě to bude silný bojovníček
KačkaMsuper moc gratuluju k dvojčatkům budeme potom jezdit po Havířově spolu ![]()
Kaczuli1 dneska krásnou podívánou na UZ
Ahoj holky, tak je tam váček
Byl to ten nejrkásnější černý flíček jaký jsem viděla
Další kontrola příští středu ![]()
KačkaM tak super a gratuluju
![]()
@kaczule1 gratuluji moc a ted už jen dobré zprávy ![]()
VANEJKO neboj bude to bojovníček a vydrží…
Jinak děvčata co jste doma na neschopence jaká je vlastně diagnoza, pokud je člověk již doma od opu či stimulace??, nevíte???
@kaczule1 Gratuluji a jen tak dále
![]()
@kačka myška Nevím, já jsem to zatím řešila dovolenou nebo jsem chodila do práce ![]()
@Hanca0 to chápu já jen že mám pojistku na pracovní neschopnost a samozřejmě se nevztahuje na rizikové těhotenství tak se snažím zjistit jestli se to dá nějak domluvit na nějaké gynekologické problémy, platím celkem dost a když jsem si přečetla ty pojistné podmínky, tak bych vraždila ![]()
@kaczule1 píše:
Ahoj holky, tak je tam váček![]()
Byl to ten nejrkásnější černý flíček jaký jsem viděla
Další kontrola příští středu
KačkaM tak super a gratuluju
![]()
Kačíí, gratuluji Také tobě!!! ![]()
@kačka myška píše:
@kaczule1 gratuluji moc a ted už jen dobré zprávy
Jinak děvčata co jste doma na neschopence jaká je vlastně diagnoza, pokud je člověk již doma od opu či stimulace??, nevíte??? [/citacja na neschopenke nemám uvedenú diagnózu
Vanejko to bude bojovníček a zvládnete to spolu ![]()
Já jsem dneska v práci, ale nevím jak to tady dlouho vydržím
Není mi vůbec na dvakrát a představa, že pojedu domů v tom horku 30 km tak to je mazec ![]()
Ve středu ráno jdu na krev, volala jsem do EF.
Ráno jsem si ještě dělala testík a opět čárka trošičku zesílila ![]()
kaczule gratulace ke krásnému pokukáničku ![]()
kačkoM ty už všechny testy vyhod
at se nestresuješ zbytečně ![]()
@kačka myška píše:
@kaczule1 gratuluji moc a ted už jen dobré zprávy
Jinak děvčata co jste doma na neschopence jaká je vlastně diagnoza, pokud je člověk již doma od opu či stimulace??, nevíte???
na neschopence bys diagonozu napsanou mít neměla… ochrana osobních údaju nebo co ![]()
@Marruš no na neschopence co máš u sebe tak ne ale na tom dílu pro sociálku od lékaře ano a pokud to má člověk na pojistku tak pojištovna chce vědět proč, já blbec to paltím a tak jak jsem na to koukala tak asi mi to nedají na nic, ono to skoro na nic nejde, všude nějaké vyjímky a tak a podmínky, asi jsem naletěla a nevím jak to udělat
a to jsem si myslela, že si apon trochu pomužu když budu pak doma nemocná ach joo
@kačka myška jj, tak to jo. No, já jsem s pojištěním na nemoci atd. taky nic nenadělala
Nakonec mám dojem, že jsou ty pojistky jen na úrazy. Kdybych si teď musela s těhotenstvím lehnout do nemocnice, tak nemám nárok na nic
A chtěla jsem to hned po potvrzení těhotenství změnit a měla jsem smulu, prostě nic ![]()