Duphaston na srovnání, MS nepřišla. Jsem těhotná?

47
2.6.11 11:32

Jsem nebo nejsem těhotná???

Ahoj všem co se snaží taky o miminko. Potřebovala bych od vás poradit. Před 3týdny jsem byla na kontrole u svého gynekologa. vše v pořádku jen jsem měla rozházený cyklus tak mi pan dr.předepsal Duphaston na srovnání cyklu. Prášky jsem brala od 15-25DC. Prášky jsem dobrala před 10dny. Dnes jsem 36DC, menstruace nikde, včera těhu test jen opravdu slabý duch vidět pouze v určitém uhlu. Mám snad všechny těhu příznaky co mohou být. 26.5. jsem měla dostat ms po 3dnech dobrání prášku Duphastonu, ms nepřišla, pouze ten den lehoučké špinění. Od té doby bílý hustý výtok. Prosím poradte,je na test ještě brzy? nebo jen dlouhé spoždění? co myslíte? děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2328
2.6.11 11:41

Ahojky,
mne MS po dobrani Duphastonu dosla po 14 dnech :evil: ale kazda jsme jina!a TT bych zkusila zitra rano…jestli tam byl duch, tak carka by mela silit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 11:45

člověku se má srovnat cyklus a má ho po těch práškách Duphastonu až takhle pozdě. to je hrozný :think: Tak zkusim ještě počkat… děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 11:47

Testnu až tak v sobotu, at ještě zbytečně neplašim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
2.6.11 11:47

JJ na me asi nejak nepusobily :mrgreen: zkus udelat zitra testik a za dva dny dalsi a uvidis…drzim pesticky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 11:52

:) No na mě asi taky nějak ne :lol: To jsem vždy měla ms po 21dnech, po 17, 20 ale nikdy ne až takhle po 36dnech… To čekání je hrozný :) jojo, zkusim testnou a uvidim…ale už to opět vidim jen na ducha. pokud se u mě vajíčko zavrtalo někdy kolem 16-19.5.tak nevim zda není na test brzy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
2.6.11 11:57

zkus o vikendu z ranni moci…ale pokud tam byl duch tak myslim ze bude silit :dance: mne TT ukazal ducha uz dva dny pred MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 12:00

a jsi těhu ju? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
2.6.11 12:11

Pred pul rokem jsem byla v 10.tt na revizi delohy a ted nam Dr konecne povolila dalsi snazeni :-)) tak cekam jestli MS pristi tyden dorazi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 12:16

aha :) Tak také držim palečky at mrška nedorazí :kytka: A pořád bereš Duphaston?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
2.6.11 12:23
zdena20 píše:
Ahoj všem co se snaží taky o miminko. Potřebovala bych od vás poradit. Před 3týdny jsem byla na kontrole u svého gynekologa. vše v pořádku jen jsem měla rozházený cyklus tak mi pan dr.předepsal Duphaston na srovnání cyklu. Prášky jsem brala od 15-25DC. Prášky jsem dobrala před 10dny. Dnes jsem 36DC, menstruace nikde, včera těhu test jen opravdu slabý duch vidět pouze v určitém uhlu. Mám snad všechny těhu příznaky co mohou být. 26.5. jsem měla dostat ms po 3dnech dobrání prášku Duphastonu, ms nepřišla, pouze ten den lehoučké špinění. Od té doby bílý hustý výtok. Prosím poradte,je na test ještě brzy? nebo jen dlouhé spoždění? co myslíte? děkuji :-)
Brzo ještě na test není..ale u každé se to ukáže jinak.Já měl a test se // až 14 dní po zmeškané MS. A pokud vidíš třebas jen malého ducha..je velká šance že je to opravdu těhu…bud zkus test za pár dní..nebo zajdi do laboratoře někam a nech si udělat test z krve…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
2.6.11 12:25

j mělůa ducha na testu už 4 dny před předpokládanou Ms, den na to už // jako blázen.. u každého je to jinak, testni se třeba i víckrát, různými značkamy testů, podle mě byl nejspolehlivější mamatest..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 12:28

Zkusim testnout o víkendu, když nedorazí ms. jojo do tý laborky na test z krve mě taky už napadlo jít. Je to spolehlivější než nějaký těhu testy. Po tom Duphastonu jsem to měla dostat 26.5. Takže týden zpoždění jakoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 12:31

Gabrielaaa : jojo já taky používam mamatesty. v sobotu si schválně koupím nějaký jiný a uvidim :roll: At radči ms dorazí tak jak má a ne takový dlouhý čekaní a beznaděj :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
2.6.11 12:43

Dekuji :hug: EE ted jsem dostala Utrogestan od 16dc a jeste mam jedny prasky protoze mam malo estrogenu a k tomu jeste stitna zlaza…Vse se zjistilo po ZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí