Třetisnažilky

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kofola3
1.6.11 19:49

Třetisnažilky

Ahoj všem..

Najdou se spřízněné duše, toužící po třetím mimču???
Já jsem právě dostala MS, tak začínáme pátý snažící měsíc..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
1.6.11 20:15

Ahoj!
Tak my se o třetího mimíska pokoušíme dlouho, předlouho, že jsem to už přestala řešit a snažím se smířit s tím, že mám dvě dětičky.
Ale Tobě se určo brzy zadaří, 5 měsíců ještě není tak dlouho. Ale vím, co prožíváš. Držím palečky, ať // máš na testíku co nejdřív. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
1.6.11 20:18

My se teda ještě nesnažíme a snažit asi ještě dlouho nebudeme..ale po třetím mimču toužím čím dál tím víc…být to jen na mě, tak už jsem snad těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.6.11 20:20
Sýkorka2 píše:
Ahoj!
Tak my se o třetího mimíska pokoušíme dlouho, předlouho, že jsem to už přestala řešit a snažím se smířit s tím, že mám dvě dětičky.
Ale Tobě se určo brzy zadaří, 5 měsíců ještě není tak dlouho. Ale vím, co prožíváš. Držím palečky, ať // máš na testíku co nejdřív. :hug:

Nooo to nevím. Po laparce mi museli odebrat pravy vejcovod, takže možnost je ob měsíc.

• Citovat
  • Upravit
457
1.6.11 20:25
lokofa píše:
Sýkorka2 píše:
Ahoj!
Ale Tobě se určo brzy zadaří, 5 měsíců ještě není tak dlouho. Ale vím, co prožíváš. Držím palečky, ať // máš na testíku co nejdřív. :hug:
Nooo to nevím. Po laparce mi museli odebrat pravy vejcovod, takže možnost je ob měsíc.

Tak, ale pořád tam ta možnost je. Jen to možná bude chtít trochu času a trpělivosti. :hug:
Já to řešila dva roky a pořád vlastně nevím na čem jsem. :nevim: Hrůza, pořád na to musím myslet. Ráda bych Ti popovídala víc, ale nechci se tady o tom rozepisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.6.11 20:45
Sýkorka2 píše:
lokofa píše:
Sýkorka2 píše:
Ahoj!
Nooo to nevím. Po laparce mi museli odebrat pravy vejcovod, takže možnost je ob měsíc.
Tak, ale pořád tam ta možnost je. Jen to možná bude chtít trochu času a trpělivosti. :hug:
Já to řešila dva roky a pořád vlastně nevím na čem jsem. :nevim: Hrůza, pořád na to musím myslet. Ráda bych Ti popovídala víc, ale nechci se tady o tom rozepisovat.

Jéééj patálie???Znám to, moc dobře. Na druhé těhu jsem čekala docela dlouho.
Jen se modlím,aby se to zase neopakovalo

• Citovat
  • Upravit
457
1.6.11 20:52

A v jakém věku jsou Tvoje dětičky? A jak dlouho jste se o druhé pokoušeli, než se zadařilo?
Já na první těhu čekala asi 2 roky, ale tenkrát jsme nad tím vůbec nepřemýšleli. Oba jsme chodili do práce a viděli se jen podle možností (sloužila jsem dvanáctky - denní a noční). A podruhé jsem otěhotněla (plně jsem kojila), když měl malý 11 měsíců. Ale byla jsem neskutečně šťastná, ikdyž to byl mazec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.6.11 20:59
Sýkorka2 píše:
A v jakém věku jsou Tvoje dětičky? A jak dlouho jste se o druhé pokoušeli, než se zadařilo?
Já na první těhu čekala asi 2 roky, ale tenkrát jsme nad tím vůbec nepřemýšleli. Oba jsme chodili do práce a viděli se jen podle možností (sloužila jsem dvanáctky - denní a noční). A podruhé jsem otěhotněla (plně jsem kojila), když měl malý 11 měsíců. Ale byla jsem neskutečně šťastná, ikdyž to byl mazec. :lol:

Věk je v metříku. Skoro 6 a skoro 3.
Adam byl do 4 měsícu, Eliška trvala přes dva roky s různýma nezdarama a patáliema se zdravotním stavem.

• Citovat
  • Upravit
457
1.6.11 21:07

Ach jo, kdyby to tak vždycky šlo, jak si člověk představuje, že? Taky se nám to všechno zkomplikovalo různými zdravotními problémy. Nejdřív jsem měla komplikace já (jsem diabetička) a pak zase manžel. Teď jsme oba docela v pohodě, ale už tomu necháváme volný průběh. Ale stejně, když se mi to občas opozdí, zase se ve mě ta naděje znovu objeví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.6.11 21:09
Sýkorka2 píše:
Ach jo, kdyby to tak vždycky šlo, jak si člověk představuje, že? Taky se nám to všechno zkomplikovalo různými zdravotními problémy. Nejdřív jsem měla komplikace já (jsem diabetička) a pak zase manžel. Teď jsme oba docela v pohodě, ale už tomu necháváme volný průběh. Ale stejně, když se mi to občas opozdí, zase se ve mě ta naděje znovu objeví. :nevim:

Já jsem opět ve fázi, kdy jsem schopná testovat téměř denně, přitom po dvou dětem a spousty nezdarech vím,. že žo fakt nemá cenu…holt to nejde.
Už se vidím ve fázi apatie…

• Citovat
  • Upravit
4194
1.6.11 21:13

ahoj Lokofo, tak už z jiný diskuze je jasný, že sem taky zapadnu :mrgreen:

Snad se nám to podaří brzy…u sebe nejsem zvyklá na nějaký dlouhý čekání :oops: ale s těmi testy to mám podobně. Prostě vůle na čekání téměř žádná a chtíč obrovskej :oops: :-)

Příspěvek upraven 01.06.11 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
1.6.11 21:15

Neztrácej naději! Vím, co prožíváš, ale ještě se nesnažíte tak dlouho, abys musela ztratit i tu naději. My se snažíme tří roky a skoro dva roky za dohledu mé gynekoložky (CAR jsme nechtěli). Neboj, určo se to povede, u mě je to jiné! Tolik Ti držím palečky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.6.11 21:18
Sýkorka2 píše:
Neztrácej naději! Vím, co prožíváš, ale ještě se nesnažíte tak dlouho, abys musela ztratit i tu naději. My se snažíme tří roky a skoro dva roky za dohledu mé gynekoložky (CAR jsme nechtěli). Neboj, určo se to povede, u mě je to jiné! Tolik Ti držím palečky! :hug:

No moje gyndařka je v caru, ale má tam jen ambulanci. Jinak pracuje normálně v nemocnici.
Car jako takový odmítáme oba, zatím pořád nějaká šance je.
Sice menší,ale je.
Horší je, že manžel na třetě moc přesvědčený není, vidím na něm, že to fakt dělá jen kvuli mě a nějak mám obavu, že se blokne a budu mít smůlu.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
1.6.11 21:19
Lenule27 píše:
ahoj Lokofo, tak už z jiný diskuze je jasný, že sem taky zapadnu :mrgreen:Snad se nám to podaří brzy…u sebe nejsem zvyklá na nějaký dlouhý čekání :oops: ale s těmi testy to mám podobně. Prostě vůle na čekání téměř žádná a chtíč obrovskej :oops: :-)

Ahoj

Nevím z keté, aleklidně zapadni.
Snad se nás sejde víc a budem se nějak podporovat v nezdarech i zdarech :-)

• Citovat
  • Upravit
4194
1.6.11 21:23
lokofa píše:
Lenule27 píše:
ahoj Lokofo, tak už z jiný diskuze je jasný, že sem taky zapadnu :mrgreen:Snad se nám to podaří brzy…u sebe nejsem zvyklá na nějaký dlouhý čekání :oops: ale s těmi testy to mám podobně. Prostě vůle na čekání téměř žádná a chtíč obrovskej :oops: :-)

Ahoj

Nevím z keté, aleklidně zapadni.
Snad se nás sejde víc a budem se nějak podporovat v nezdarech i zdarech :-)

Myslím, že píšeš do „nečekáme na MS“ :wink:

Příspěvek upraven 01.06.11 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí