Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
2.6.11 08:01

Ahoj holky,

my máme za sebou druhý měsíc, ale moc nadějně to nevidím, spíš než dvě čárky očekávám dneska MS :roll:
Ráda bych stihla porodit do třech let Aňulky, tak snad se zadaří…

Já jsem původně taky chtěla jen dvě děti, ale mám pocit, že nám doma ještě jedno chybí. Nikdo z rodiny to neví, akorát by si klepali na čelo, vždyť máme už kluka a holku, tak na co třetí, že…

Ale všichni bydlí daleko, nehlídají, nepomáhají, tak počítám, že to je tak jediné, co můžou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.6.11 08:09
Novire píše:
Ahoj holky,

my máme za sebou druhý měsíc, ale moc nadějně to nevidím, spíš než dvě čárky očekávám dneska MS :roll:

Já jsem původně taky chtěla jen dvě děti, ale mám pocit, že nám doma ještě jedno chybí. Nikdo z rodiny to neví, akorát by si klepali na čelo, vždyť máme už kluka a holku, tak na co třetí, že…

Ale všichni bydlí daleko, nehlídají, nepomáhají, tak počítám, že to je tak jediné, co můžou :mrgreen:

U nás si klepali i u druhého, že dnešní doba na to není.
Kdybych řekla o třetím, tak mě zavřou do blázince :)

• Citovat
  • Upravit
1039
2.6.11 08:48

No vidíte a my přemýšlíme klidně i nad čtvrtým :mrgreen: Ale třeba se nám do něj nebude chtít, zatím musíme uplácat to třetí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
2.6.11 09:32
lokofa píše:Já jsem vždycky chtěla děti dvě, jen prostě ted vímk, cítím, že nejsem naplněná, že nám někdo domachybí

Tak přesně tak to mám i já. Pořád mám pocit, že nám ještě to jedno dítko chybí. Stárnu a tolik bych si ještě to jedno mimi přála. Jinak manža to řešil taky hlavně kvůli těm financím.

Hlavně zdravím všechny snažilky. Koukám, že je nás víc, co toužíme po třetím (čtvrtém) mimi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
2.6.11 10:17
Novire píše:
Ahoj holky,

Ale všichni bydlí daleko, nehlídají, nepomáhají, tak počítám, že to je tak jediné, co můžou :mrgreen:

ahoj vidím že jsme na tom uplně stejně teda máme stejně staré holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
2.6.11 13:51

ahoj ženský.. tak moje rodina o tom, že plánujem třetí ví úúúplně celá.. krom tchýně která mě s každým těhu posílá na potrat… :lol: a moji rodiče to berou v pohodě.. mám je rozvedené, takže zvlášť názor mámy a zvlášt táty a táta je z toho nejnadšenější, ještě ani nečekáme a už vymejšlí jména pro vnoučka… mamča by podobně jako tchýně nechtěla abych měla děti ještě deset let.. ale teď přišel s oznámením prvního dítka i starší brácha tak jim to zavřelo pusiny.. mojí mamině konečně při třetím vnoučeti začíná docházet, že už má dospělá dítka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
2.6.11 13:53

jinak mě pěkně děsíte s tím jak vám to nejde, jak místo // chodí stále ms… vstávaj mi chlupy při představě, že za ten měsíc až na to poprvé hupsnem na boso nenajdu hned //… sem entrpělivá a dítko chci na jaře, proto pro počínání červenec… první mám v květnu a druhou v září a to jaro mi vyhovovalo teda o dost víc na porod a novorozeně vůbec.. tak snad tu budu aspoň vyjímka a půjde to na první zásun… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
2.6.11 14:13
Lamiia píše:
ahoj ženský.. tak moje rodina o tom, že plánujem třetí ví úúúplně celá.. krom tchýně která mě s každým těhu posílá na potrat… :lol: a moji rodiče to berou v pohodě.. mám je rozvedené, takže zvlášť názor mámy a zvlášt táty a táta je z toho nejnadšenější, ještě ani nečekáme a už vymejšlí jména pro vnoučka… mamča by podobně jako tchýně nechtěla abych měla děti ještě deset let.. ale teď přišel s oznámením prvního dítka i starší brácha tak jim to zavřelo pusiny.. mojí mamině konečně při třetím vnoučeti začíná docházet, že už má dospělá dítka :lol:

Ahoj Lamiio!
Tak my to máme v rodině tak, že tchýně by si myslela, že jsme se zbláznili (tak proč jí to říkat), máme přece dvě děti a to by mělo stačit. A moji rodiče mají přesně ten samý názor. Dvě děti prý stačí. A moje máma se taky těžko smiřovala s tím, že jsme z ní udělali babičku. No, nechápu a tak to nikomu nevykládáme, nemáme chuť to poslouchat. :nevim:
Moc Ti přeju, ať Ti to vyjde na první zásun. Nenech se vystrašit tím, že jiným to hned nejde. Třeba se Vám povede na poprvé a pak dej vědět, ať můžu pogratulovat! :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 15:14

ahoj holky, taky se k vám přidám a lokofu znám také z jiné diskuse :-D Snažíme se třetí měsíc o třetí, manžel chce holčičku, máme 2 kluky - skoro 7 let a skoro 3 roky. První byl na druhý pokus, druhý po roce a půl snažení a po laparce na první pokus. Teď jsem 10 DPO a čekám co bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
2.6.11 16:50

sýkorko to neboj, to se pochlubim hned :lol: takovou zprávu si těžko necham pro sebe…
No moji mámu jsem právě udělala babičkou ve 45 letech no tak docela chápu, že to označení není nejlichotivější a že na to v tom věku ještě nemusela bejt uplně připravená… ale když jsme to rozebírali teď po letech tak ona měla nejmladšího bráchu v 36 a říká ať si do 30ceti udělam dětí kolik chci ale pak v tomhle věku, že ona by to už nikdy neudělala.. teď jí bude 50 a má doma puberťáka a sama vidí, že na to nestačí.. že nemá sílu ho vychovávat.. že v tomhle selhává…
a v tom sem s ní za jedno… později pak děti už nechci.. co nestihnu do třiceti na to pak už dlabu..
Tím se rozhodně nechci dotknout starších mamin.. jen můj pocitovej názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.6.11 17:33
damia píše:
ahoj holky, taky se k vám přidám a lokofu znám také z jiné diskuse :-D Snažíme se třetí měsíc o třetí, manžel chce holčičku, máme 2 kluky - skoro 7 let a skoro 3 roky. První byl na druhý pokus, druhý po roce a půl snažení a po laparce na první pokus. Teď jsem 10 DPO a čekám co bude :mrgreen:
:mavam: :mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
17211
2.6.11 17:38

tak ať se ti to podaří :wink: já stihla do třiceti jen jedno a teď mi ještě pár týdnu je 35, takže když se zadaří, budu na tom stejně jako tvá mamka, ale vůbec mi to neva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 17:46

lokofa

:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
2.6.11 19:23

No to je krasne kolik z nas touzi po dalsim miminku!!! My tedy chce oba dva, ja tedy moc. Nejmladsimu je 5 a ja se citim mlada mit uz jenom velke deti. No zas tak mlada nejsem, je mi 34, ale proste to tak citim. U nas s tim uz tak vsichni pocitaji, kdyz jsme o to jedno mimi prisli, jenom moje babicka ma porad nejake reci.
Damia- jenom by me zajimalo jestli jsi mela nejaky konkretni problem, kdyz jsi sla na tu laparku nebo jenom zjistovani pruchodnosti vejcovodu a jaky byl vysledek? Ja mam na tu laparku zadost uz asi pul roku a porad nevim, no nechce se mi tam, i manzel me zrazuje at se na vsechno vykaslu, ze to pujde samo. Ale ja se v tom topim uz 2 roky, nechce se mi planovat dovca dopredu, co kdybych otehotnela, tak bych letet nechtela atd. Ted jsem mela virozu bala jsem si vzit i leky, no je t proste uz dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asad
2.6.11 21:27

zdravym všechny snažilky! Nevim jestli se kvám mužu přidat,mam za sebou teda tři porody bohužel jen dvě žijici děticky(holky 12,9,let)nejmladši by byl rok ale po třech dnech po porodu svuj boj vzdala.O tom v jine dyskusi.Na prvni dceru jsem čekala 6 let nakonec se po všech nervacejicich vyšetřenich zadařilo,k druhe jsem přišla jak se řika ani nevym jak a třeti my v roce 2009 donesla velka voda a ted bychom chteli zalepit tu velkou bolest ale ono to nějak nejde,snežime se už 4měsic tak nevim. Všem moc držim palečky .Dáša

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex