Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:
tak jsem zkusila napsat ještě těm paním na mailík, tak uvidíme, jestli se všichni shodnou a napíšou mi léto 2011![]()
Tak já to taky zkusím
, zrovna počítám jména
![]()
Tulinko, tak jsem to počítala a i Filip a Tobiáš vychází s naším příjmením hodně dobře, to bude boj ještě teda
Ono je to fajn, když to člověk ví dopředu, protože karmický vliv má i datum narození a to většinou ovlivnit nemůžeš, a když má datum narození hodně blbou karmu, tak se to dá karmou jména neutralizovat. To jsem třeba zjistila, že Anička má nic moc karmu jména a úplně blbou datumu narození, tak snad se s tím v životě dobře popere..
Márinko, bezva, budu mít po večerech co dělat
… tak jsem sečetla děti dle jména, syn nic moc, ale mohlo by to být i horší, dcera docela dobré ![]()
Teda, já úplně koukám, zkusila jsem „Datum dne narození a jeho vliv na utváření osobnosti a charakterové projevy“ . Syn je nejen přesná kopie manžela vizuálně, ale naprosto ve všem ..... a tady to tak vychází také
![]()
tak mi přišla první odpověď :
Vítám Vás Andreo
. Na vaši otázku mi vyšla karta: Vytvořte kolem sebe štít, která říká, že na vás v současné době působí nízké (negativní) energie, které jste mohla převzít nevědomky od druhých lidí. Pokud se tak stalo, může se to projevit různými příčinami: Máte špatnou náladu, únavu a nemůžete se soustředit…S miminkem je ještě určitě vhodné počkat. Ale nemusíte se bát.....Představte si, že vás obklopuje ochranný obal léčivého světla bílé barvy ( to je celková ochrana proti nízkým energiím atd., poté zelené ( to je ochrana zdraví a léčení) a purpurová ( duchovní ochrana). Světelný štít vydrží přibližně 12.h., za těžkých podmínek méně, proto jej často obnovujte. Držím Vám palečky!!! ![]()
damia píše:
tak mi přišla první odpověď :Vítám Vás Andreo. Na vaši otázku mi vyšla karta: Vytvořte kolem sebe štít, která říká, že na vás v současné době působí nízké (negativní) energie, které jste mohla převzít nevědomky od druhých lidí. Pokud se tak stalo, může se to projevit různými příčinami: Máte špatnou náladu, únavu a nemůžete se soustředit…S miminkem je ještě určitě vhodné počkat. Ale nemusíte se bát.....Představte si, že vás obklopuje ochranný obal léčivého světla bílé barvy ( to je celková ochrana proti nízkým energiím atd., poté zelené ( to je ochrana zdraví a léčení) a purpurová ( duchovní ochrana). Světelný štít vydrží přibližně 12.h., za těžkých podmínek méně, proto jej často obnovujte. Držím Vám palečky!!!
Páni, Damio to je teda fofr! Takže to vypadá, že to chce trpělivost. Tě moc nepotěšila, že? ![]()
no hlavně jsem se nic moc nedozvěděla, ale uvidíme co ostatní, snažit se stejně budeme ![]()
I já už mám odpověď: no moudrá z toho teda nejsem ![]()
Dobrý den,
Vítám Vás
Na vaši otázku mi vyšla karta: Naslouchejte své intuici, která říká, že vaše tělo přijímá přesná poselství od Boha. Andělé vám chtějí podotknout, aby jste začala naslouchat svým pocitům a neprodleně podle nich začala jednat. Pokud máte pocit a jste rozhodnutá mít další miminko, v tom případě není na co čekat. ![]()
damia píše:
no hlavně jsem se nic moc nedozvěděla, ale uvidíme co ostatní, snažit se stejně budeme
Já náhodou myslím, že ses dozvěděla důležitou informaci, ony ty negativní energie brání otěhotnění hodně moc a když se na tebe napojí třeba nějaký energetický upír (člověk, který ti vysává energii), tak pak otěhotnět jde hodně blbě. Takže když si budeš dělat tu ochranu, tak to může pomoct hodně moc a prcek přijde dřív ![]()
Tulinka píše:
I já už mám odpověď: no moudrá z toho teda nejsem
Dobrý den,Vítám VásNa vaši otázku mi vyšla karta: Naslouchejte své intuici, která říká, že vaše tělo přijímá přesná poselství od Boha. Andělé vám chtějí podotknout, aby jste začala naslouchat svým pocitům a neprodleně podle nich začala jednat. Pokud máte pocit a jste rozhodnutá mít další miminko, v tom případě není na co čekat.
To je krásná předpověď! Prostě se máš řídit podle svých pocitů, pokud jsi rozhodnutá, že třetího prcka chceš, tak do toho máš jít a povede se to ![]()
Kdo vám tohle odepsal??
damia píše:
no hlavně jsem se nic moc nedozvěděla, ale uvidíme co ostatní, snažit se stejně budeme
To co se týká toho ostatního co Ti tam psala, tomu moc nerozumím. Můj táta je tak trošku zvláštní a tímhle se zabývá
. Ale jinak nevím, co na to říct. ![]()
Jinak jsem se k vám holky přidala u toho Mariana. Ten se asi bude divit, kde jsme se tam všechny vyrojili, co chceme třetí mimi. ![]()
Chviličku vás opustím, musím vyvenčit kluky a nakoupit.
![]()
Tulinka píše:
I já už mám odpověď: no moudrá z toho teda nejsem
Dobrý den,Vítám VásNa vaši otázku mi vyšla karta: Naslouchejte své intuici, která říká, že vaše tělo přijímá přesná poselství od Boha. Andělé vám chtějí podotknout, aby jste začala naslouchat svým pocitům a neprodleně podle nich začala jednat. Pokud máte pocit a jste rozhodnutá mít další miminko, v tom případě není na co čekat.
Tak vidíš, není na co čekat! Tak hurá na to! ![]()
Tulinko, tak vidíš, jsi blíž k miminku než já, na nic nečekej ![]()